Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz inf3rno #41540 üzenetére

    + peterkeT

    Köszi!

    Megfogadtam a tanácsot. Őszintén szólva nekem az 5 perc kocogás is sok volt. Tegnap voltam kerékpározni, egy olyan 40-50 percet.

    Ma kipróbáltam a kocogást, ami nagyjából az alábbi volt, hogy 2 perc kocogás, aztán séta, így váltakozva. Bírtam volna tovább is a kocogást persze, de ami úgy megterhelő kocogás volt, de mégsem az, hogy nagyon durván kidőljek tőle az a 2 perces intervallum volt, ezeket így váltva, olykor megállva csináltam 40 percig. Utána volt egy 10 perces cooldown és kerékpároztam még fél órát, de eléggé elfáradtam fizikailag, nem is az izomzatom hanem inkább már tüdőkapacitás téren. De úgy vagyok vele, hogy valahol el kell kezdeni. Az idei évem javarészt arról szólt, hogy 2 munkahelyem van, fizikai aktivitásom pedig annyi volt főleg, hogy elsétáltam boltba.

    Köszi a tanácsokat az elkezdést illetően, igyekszek felépíteni így, de azért figyelek arra is, hogy ne érje túlzott stresszként meg a szervezetem, mert most még az is megterhelő ha fel kell menjek a 4. emeletre a lakásra. :D :R

Új hozzászólás Aktív témák