Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz ígyvanferi #26767 üzenetére

    Azért van rossz meg jobb póló. Jó negatív példa a Vivicittás póló, 3 van de mindegyik nagyon szar. A vékonyabb szálú, sűrűbb szövésű jobb. A versenyeken adott pólók közt is van jobb, de amit vettem azok jobbak szoktak lenni, pedig olcsót veszek. A decathlonban azok a vékony nagyon könnyű pólók pl jók, nem volt eddig gondom velük, igaz nagyon hosszút ritkán futok egyelőre.
    Nekem a nadrággal van inkább bajom, a combom kidörzsöli legalábbis a múltkori K&H-n így jártam, valamiért 5km után már éreztem. Arra úgy látszik a decathlonos nadrág nem elég jó. Cicanadrágot szoktam ez ellen viselni hosszabb távon, ugyancsak műanyag, szűk, apró szövésű alsógatyával (ez is deca).

    Nem az a normális, hogy az ember lába vastagabb a karjánál? :) Sose néztem de most, hogy így írtátok, nekem bicepsz 30 :) (informatikus test, na), vádli 40... (pedig még felesleges zsír is van rajtam) igen, kéne felsőtest edzés de lusta vagyok ilyenekre. Tervbe van véve, hogy összerakjak egy tervet amiben ilyesmi is van, majd egyszer.

    Visszatérve ruhára, én nem merek netről venni mert annyira eltérnek a szabások és méretek, hogy fogalmam sincs, jó vagy sem. Persze vissza lehet adni de ahhoz postára kell járni, keresni vagy venni csomagolóanyagot, esetleg az eredetiről leszedegetni / lefedni a címzést, mindenféle megtévesztő szöveget, elcímezni, feladni, nem tudom de ez mindig elijesztett. Netes rendelést csak úgy tudnék egyébként hatékonyan elképzelni, ha mindig rendelek többféle cuccot, esetleg cipőt 2 méretben és ami nem jó visszaadom. Főleg cipő, az esélytelen felpróbálás nélkül... futócipőkkel nincs épp annyi baj, de a civil cipőkből 10ből 9 nem kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák