- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok! Látom az összefoglaló teljesen elavult, kb semmit nem lehet kapni már.
A ZERO AUDIO ZERO AUDIO Canal Earphone Carbo Tenore ZH-DX200-CT fülesnek elégedett voltam a hangjával, viszont 2 év telt el és most nem szól a bal fele. Tudtok hangban ilyesmit ajánlani, ami esetleg tartósabb?Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz -NoVa- #88448 üzenetére
Na jó, gondoltam adok érte többet is ha lenne masszívabb darab, de ha fele annyi akkor az is egy megoldás. Berendeltem egyet én is, majd kiderül. Azt nem értem, hogy a mic verzió miért még olcsóbb mint a sima. Adott rá az aliexpress egy -1000Ft surprise coupon-t is valamiért az adatlapján.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz -NoVa- #88451 üzenetére
Neked a posta hozza? Más is írta az eBay-es kütyük kis pénzért topikban, hogy AliExpress Standard Shipping szállítással rendelt valamit és futár hozta. Nekem is azt mutatja a tracking, hogy az ExpressOne-hoz került.
-
-
addikt
válasz Mardel #89108 üzenetére
Rajta volt a gyári koszvédő matrica, az tényleg eltömődött, hiába tisztítottam meg, szinte csak a jobb szólt. Most viszont leszedtem róla és így jó, akkor rakom rá a következőt. Nem gondoltam, hogy ennyire féloldalasan koszosodott. Kösz.
Nem kell a Tanya árkategóriában.
Pioneer SE-CH3T és a Final E1000 is 2év garral van több helyen, ha szétmegy a kábel visszaküldöm nekik. A pio-n van vezérlő is, ha jól látom a Finalon nincs.
Ez a pio szimpatikus, [aqua] -ba csak 6ezer? Hát ezt be is rendelem, a Tanyát félreteszem addig tartaléknak. A többit egyelőre hanyagolom, kösz az ajánlatokat.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz -NoVa- #89111 üzenetére
Azt majd meglátjuk, több esély van velük kardozni, mint aliexpress/ebay, fél év után ha felrobban se érdekli őket. Muzikerben cserélték a kontakthibás fülest (a régit meg sem vizsgálták, be sem kellett küldeni). MM pl egy tróger cég valóban.
-
addikt
Ennek a Pioneer SE-CH3T-nek miért a bal oldali kábelén van a vezérlőgombja? Van belőle jobb és bal kezes változat, vagy ez csak ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz -NoVa- #89111 üzenetére
Eddig élt a Pioneer SE-CH3T (kb 1 évet).
Aqua garanciális gyorsposta szolgáltatásként megírtam nekik:
termék hibája: nem működik a vezérlő gombMa jött az üzenet:
Visszaküldött termékének cseréje megérkezett.
Kérjük válaszként küldje el címét és elérhetőségét a visszaszállítás miatt.Tehát szó nélkül cserélték.
-
-
addikt
Sziasztok! Lehet kipróbálnám a Comply habot. Ez a http://comply.hu/kompatibilitas/# oldal nekem semmilyen böngészőben nem működik. Bármilyen márkát írok, nem ad ki semmit.
-
addikt
válasz stellaz #91418 üzenetére
Igen ott tényleg működik, de persze nem adja ki az SE-CH3T-S fülest, gondolom ilyen alsókategóriásakat nem tettek bele. Azt írja ha nincs találat, akkor küldjem be a kérelmet, hogy vegyék be a listába. Nem lenne egyszerűbb ha kiírnák, hogy melyik típusuknak mi a mérete?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest