Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Szivacs ügyben lenne kérdésem.
    Egy Meelectronic M6P fülest használok, de a hozzá adott gumiharangok egyike sem az igazi. Próbának elővettem a Vsonic GR06-osom tripla gumiharangját és azt kell mondjam, hogy most így jó! Eddig mindegyik folyamatosan kicsúszott a fülemből vagy bele se ment, de most ez kellően mélyre nyomható, hogy ne mozogjon és izoláljon.
    Na igen ám, de ez a gumi ugye nem ehhez való, mivel a belső lyuk ("hangtölcsér") átmérője nem azonos a két gyártónak. A Meelectronic picit vastagabb és a ráfeszítés elvén tartja a harangjait a helyükön, ami ha passzentos, akkor csúszkál is bizony. A Vsonic meg pattintós. A gumiharangok belső hosszai rövidebbek, átmérőjük is kisebb, viszont van egy pici gallér, amik egymásba akadnak és így nem csúszkálnak (ez a jobb megoldás). Itt jön a probléma, hogy a Vsonic gumijai lecsúsznak a Meelectornicról. Ha beledugom a fülembe, akkor kihúzáskor 100%-ban a fülemben maradnak! :( Ekkor kipróbáltam a Mee saját triplás gumiját, ami szintén tart, kellően mélyre megy, de ez meg olyan baromi vastag, hogy ha a fülembe dugom úgy érzem egy vésőt vágtak a hallójáratomba, fáj mint állat és az agyamat vakargatja.

    Lehet valahol kapni Mee-hez olyat, ami tripla, de vékony? És honnan lehet tudni, hogy az adott gumiharang, milyen felfogatást képvisel?

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák