Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gologolo

    tag

    válasz raven12 #36425 üzenetére

    Igen, egyedül a mély nem stimmel a vc1000-el, bár valamennyit lehet rajta javítani ha tényleg nagyon precízen behelyezed a fülkagylóba, tökéletes szigeteléssel és fül köré fűzöd. Jah még a torzítás magas hangerőn zavaró, de legalább ösztönöz hogy ne süketítsem meg magam.. :)

    Örülök hogy felhívtad a figyelmem a gyorsaságra, pmx100-al kicsit ez is a bajom. Bár lehet csak a rengeteg basszustól tűnik nekem lomhának.

    Valahogy úgy érzem itt a drágább füleseknél egyre inkább érződik a "diminishing returns" törvénye, szóval nem kéne csodákat várjak, mert a rengeteg kiadott pénzhez képest csalódnék.

    Jövő hét elejére összehozhatjuka talit ha még 1-2 ember visszajelez hogy bekapcsolódna. Tök jó hogy így meg tudjuk oldani ezt az amúgy elég problémás kérdést. Kb sehol nem lehet ilyen füleseket tesztelni. A webáruházak korában meg ez egyre inkább így lesz.

    Még egyvalami érdekelne. Úgy tudom a nagyon erős magas hangok terhelik meg leginkább a fület, és magas hangerőn hallgatva ezeket a cuccokat szép lassan kikészítik a hallást. Mégis valahogy a pmx mintha jobban leterhelné a fülem, az iszonyat basszusaival. Ez vajon abból adódik hogy az egy fejhallgató, vagy van valami amiről nem tudok?

Új hozzászólás Aktív témák