Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    Elég sokat szórakozom a forrás problémáival, vannak usb szűrőim, próbálom optimalizálni a windowsomat, fidelizer pro, próbálgatom a player progikat és ezek alapján azt mondom hogy ez legalább olyan fontos mint a dac és ami mögötte van.
    Ma találtam egy wtfplay nevű lejátszót, az a szöveg hogy ez a „legátlátszóbb“. (free)
    Ez egy végtelenül lebutított linux, nincs benne semmi, csak ami a hanglejátszáshoz kell. A megfelelő verziót fel kell tenni egy pendrive-ra (pl Rufus) és bebootolni róla. Leírás van hozzá, nem bonyolult, előnyben a linuxot piszkálók, de az sem baj ha nem. Helyi háttértárakról tud lejátszani, wav, pcm, dsd mindenféle verzióban állítólag, eddig hd flacig jutottam. Se hálózat, se rádiók, se grafikus környezet, puritán.
    Elsőre a kis btr5-el próbálgatom, rádugtam a fejesemet, hogy észrevegyem ha van valami változás.
    Délelőtt 11-kor indult be a zene, azóta hallgatom.
    Ez brutál! Az információ mennyiség nagyon megnőtt, van nagy tér, megjelent a felvételek atmoszférája, az időbeliség helyre került, minden nagyon él. Ha valaki kiváncsi, hogy valójában mire képes az otthoni szerkó, akkor érdemes kipróbálni, szerintem. Nem kell semmi, csak egy régi notebook, vagy bármi pc, némi idő a beüzemeléshez, a dacot jó eséllyel kezelni fogja. Ha valaki rászánja magát és kérdés van, segítek, ha tudok.
    A Wadiát még nem dugtam rá, de leírom majd, mit hallottam.
    Valaki próbálta már?

    [ Szerkesztve ]

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák