Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNNIA1920

    őstag

    Gondoltam, hogy megosztok veletek egy történetet, mielőtt valaki átverés áldozata lenne. Mivel velem nem történt meg (szerencsére) és a tévedés esete fennáll, ezért csak tájékoztató jelleggel írom, de több, mint gyanús. Azért ide írom, mert a többség ezt is olvassa, nem csak a fejhallgató topikot.

    Már nem egyszer rám írt egy tag (poLeH nevű felhasználó), hogy amiről itt érdeklődtem, az neki pont van eladó a mesébe illő gyűjteményéből. Mivel először pont vettem mástól, amit szerettem volna (Kácsa ezüst kábel), így ott vele nem született üzlet.

    Másodszor már egy fejhallgató lett volna neki eladó (Heddphone), ami a többi, milliós szintű fejes gyűjteményéből pont eladó lett. Állítólag új, de semmilyen módon nincs lehetőség kipróbálni, mert ahogy fogalmaz, mi magyarok csak kipróbálni megyünk fejeseket, nem megvenni. Mivel vásárlásról volt szó és árról is megegyeztünk, ezért nálam erről szó sem volt.

    Mikor megírtam neki mindenféle rossz indulat nélkül, megpróbálva a tiszteletet megadni egy nagy lelkű ismeretlennek, hogy pár hónapja regisztrált, van neki 1 értékelés pontja, AVX-en más néven szerepel (Zewaa), egyik helyen Vecsés, másik helyen Szigetszentmiklóson tartózkodik és semmiféle meghallgatásra nincs lehetőség, úgy döntöttem, hogy ezekre felhívom a figyelmét, mert azért már jó pár éve fórumozok, de a csalás illetve átverés szagát éreztem a levegőben. Ezek után persze gyorsan stílus váltás következett és velem már semmilyen formában nem szeretne üzletelni. :D

    Lehet én lihegem csak túl, de bele olvastam az AVX fórumos tevékenységébe és ott se volt túl népszerű. Valaki szerint már fent volt, csak törölték és most más néven folytatja, amit előtte elkezdett.

    Mivel tényleges átverés nem történt az esetemben, így nem jelentem az esetet, de én azért letiltottam. Ha tévedek, akkor velem úgysem veszít semmit, de ha igazam van, akkor érdemes vigyázni vele.

    Mivel senki jó hírét nem szeretném rontani, így ha tévedtem, akkor egy moderátor nyugodtan törölje a bejegyzésemet és egyben elnézést kérek a több nevű fórum társunktól! :R

    "Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

Új hozzászólás Aktív témák