Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Na, a Lindy LDAC Pro levizsgázott jelesre a KRK Rokitokkal. Viszont van egy furaság: ha bedugom a fülest, akkor nem némul az XLR kimenet. Ez normális? :F Nem túl praktikus így, hogy egyszerre szól. A mute gomb is mindkettőt némítja, pedig gondoltam hátha. Bezzeg a kimenő impedancia az variálható 16 és 600 ohm között. :D

    ***

    Erről jut eszembe: a Benchmark DAC-ban meg ugye vannak jumperek, melyekkel a kimenő jelszintet 0 és -30 dB között lehet állítani 10-es lépésekben. Ugye +29 dBu a max kimenete, ami atom overkill, így eddig +19 dBu-n használtam. De most rájöttem, hogy ez is sok, s a +9 dBu tűnik kényelmesnek, hisz ezelőtt még a bődületes dinamikatartományú filmeknél sem tekertem soha 13 óránál tovább.

    Ez jól passzol az Évák maximális inputjához, ami +8 dBu. De AD konverter van bennük (igen, a hangfalakban), szóval annak meg inkább erős jel kéne, nem? De ha meg erős jelet kapnak, akkor a hangfalakon kell visszavenni a hangerőt, ami meg DSP-vel megy, szóval elvileg sehogy sem jó. :DDD Akkor most mi van?

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák