Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    VMV Magic
    Ajánlott beszerzés Amazonról.
    Mióta leárazták (kifut gondolom), tök érdekes alternatíva az eddigiek mellé. Tán még nem írtam róla.

    Tartozékok: USB kábel (nem próbáltam), használati útmutató, driver cd (felesleges, a honlapjukon sokkal újabb elérhető)

    Külső, ilyesmik: Nagyon pofás, vastag, egy darab aluból készült háza van. Az rca aljzatok átlagos minőségűek, az usb remek, jó szorosan tartja a kábelt. A kék világítás a tetején lévő logo körül ízlésesre sikerült.

    Működés: A logo nem gomb, nem lehet vele ki/be kapcsolni a kütyüt. Win driver van hozzá, de működik a 10 CU sajátjával is. Linux, OSX sem probléma. Nálam stabilan üzemel, semmi gondom nem akadt vele.
    Tápot usb-ről kapja.
    Van koax kimenete, így befogható akár spdif forrásnak is.

    Hang: Aprópénzért igazán jót kapunk. Enyhén melegnek mondanám. Meglepően határozott mélyekkel operál, nem ez uralja a hangképét, de erősen jelen van. A közép és magas tartomány nyílt, utóbbi szerencsére nem visítós vagy torz, bár egy kis digitális íze (idegesség) azért van, de 80 euróért nem mondanám hibának. Ennél jóóóval drágább eszközök is el tudnak hasalni ezen. Tere átlagos, nem szűk, nem túl nagy, de kellemesen rendezi el a hangszereket, énekeseket.

    Szívesen hallgatom időnként annak ellenére is, hogy azért nagyon nem Aune S6 szint. Van bőven bemenet a Z40-en, szóval elfér. :D Meg legalább állandóan megy, az erősítő távos, így nem kell megmozdulni, ha zenére vágyom. S6-nak ez lesz a veszte hamarosan, hogy nincs neki. Na de mi a halált vegyek?? Ezt kéne először kipróbálni.
    Ha nagyon hasonlítgatni akarom, akkor csak dac-ként inkább ez, mint pl. az X-Fi HD, Musi 04 MX, Asus U7, Logilink UA0211.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák