Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Mercutio_: Köszönjük szépen :)

    Clemi: Köszi, én vágom; azt nem értettem hogy min akadnak fenn egyesek? Egyébként inkább legyen picit zajos egy kép mint bemozdult szvsz (amellett hogy a 35 1.4et biztos hogy nem A állásban fogom relatív közelről használni, hanem a kívánt dof függvényében).
    Bár ide ritkán írok, de régi motoros vagyok fujiból, még onnantól, amikor a reciprok szabály alapján ment csak az auto iso :) - a nagyszenzoros fuji brideken meg nikonon megy nem voltak egyéb paraméterek az iso-nál, csak a PASM.

    Dr.NX: Én arra tippelnék hogy átlagjuzer nem ismeri a fujit; akit meg már érdekel a fotózás, azt az ilyen kaliberű (evf nélküli, alapfunkciókat tudó) gépek ritkábban érdkelik. Én inkább vennék X30at (ha a méret számít, de X100at is simán), vagy X-E1 kitet (ha olcsón akarok fotózni normális minőségben), vagy X-T10/E2őt használtba 16-50el (ha több az igény).

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák