Hirdetés

Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz MPowerPH #11467 üzenetére

    Nézd meg az idei évet. Első futam, Massa kikapott, duzzogott is. Második futam, egy jó rajt, és semmi több. Végig szerencsétlenkedte a futamot, a végén Alonsonak megtiltották, hogy támadja, aki az !!!utcsó!!! helyről zárkózott fel mögé. A mai futamon meg megint semmit nem mutatott, nagy nehezen elment Button mellett, és ennyi. Alonso egy kezdetektől kezdve döglődő autóval tartotta vele a lépést. Akkor miről beszélünk?

    1. futamon Massának köszönheti Alonso, hogy elé került, mert ha nem tartja fel a hátul lévőket, akkor Massa befordul 2.-nak, Alonso meg 3.-4. helyen. Onnantól meg semmivel nem volt lassabb Massa, mint Alonso.
    2. futamon Massa tudott esőben rajtolni, Alonso nem.. Akkor miről beszélünk?(hogy téged idézzelek) Alonso olyan marha jó pilóta Massával szemben, akkor mért nem előzte meg? Hol mondta a csapat a fülére Alonsonak, hogy "nehogy meg merd előzni"? Már csak azért se, mert ez szabálytalan is..
    3. futam Alonso volt az isten, mert szar kocsival jobb volt Massánál. Előzze meg, ennyi az egész. Azt meg had ne mondjam, hogy megint Alonso rajtolt előbbről, és megint Massa fordult előbb..

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Aktív témák