- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
-
ReFleXx
addikt
Akkut bekotott alapotban merted gondolom. Nyitott kocsinal azert fogyaszt valamenyit a kocsi, nalam kattognak a relek is rendesen, meg lezaras utan is. Ehez hozzavesszuk meresihibat siman lehet toltott az az akksi. A tolteskori feszultseged viszont kevesnek tunik nagyon.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
LamaCube
addikt
-
-
LamaCube
addikt
Az jónak tűnik. 12 voltos az akksi. Mekkora legyen a nyugalmi állapota 15V?
Mondjuk nekem mk1 benzinesem van ott alapjáraton is 14.2-vel tolja. Neked , ha jól tudom diesel van és mk2 ott lehet már intelligensebb a dolog.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
lajafix
addikt
amennyire nekem rémlik a ford smart charge és ahogy a cikkben szerepel, ha melegnek gondolja az akksit, akkor nem tölt annyival a generátor és ha épp hazaérttél akkor biztos nem hideg. reggel mérj rá indulás helyett. (egyszer megcsináltam, tényleg majd 15Val töltötte )
Rock'n Roll
-
nagyúr
Miért lenne kevés? 12 voltos akku van benne... Mennyi lenne alapból szerinted? 24 volt?
Nekem is 12,4 körül vagy felette van egy picivel ha mérem. Tök normális. Ha 12 alatt lesz, akkor kezd el a matekot, mert ott akkor van van gubanc, addig meg hagyd."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Levi123
senior tag
Neki úgy működött az autó mint a régi dinamós kerékpár, ha gázt adott növelte a fényerőt a fényszórón majd ha fél gázzal pörgette a motort kivágta az izzókat - de írtam ez egy másik autómárka volt.
A ford valami inteligens töltésrendszert használ, nekem is az autón még hosszab út utáni leállításnál terheli az akkut ahogy mértem kb 5-8 percig 2-3 A-el majd kikapcsol. Addig kattognak elől a relék meg ilyenek. Állítólag ez teljesen normális, először azt hittem nem, ezért kezdtem méregetni. Az autóm töltőfeszültsége 14,4 V.Levi
-
-
bajnokpityu
félisten
gyár szerint 80-800km közötti intervallum a normális. Az okos szoft szerint 500km-ra csökken a sűrűség.
Azért irtam le, mert amikor beépítettem a ledet, megrökönyödve tapasztaltam, hogy nonstop regenerál, és kezdtem azt hinni, hogy DPFem kuka. Sok ford specszerelő már el is könyvelte kukásnak, és összeégett belül, meg mitomén.
A régi szerelőm meg azt mondta, használjam arra, amire való, és akkor visszatérünk, arra, hogy honnan lesz szűrőm, amikor megtett pár tankot városon kívül. És milyen igaza lett, szépen fokozatosan egyre hosszabb intervallumokat tudott megtenni, mig most már úgy tűnik szépen kikupálta a városi dzsuvát. Bár bele tellett pár tank nyálba...
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
ez a százalékos érték 20.30 - 70..80% között megy, amikor eléri a 70..80%ot, akkor indit regent, és lemegy 20..30ra. tied éppen tisztának érzi magát.
most nekem a számitott 60% éppen, az abszolút 80on áll, amikor a számitott felmegy 70re, akkor enyémis indit egy regen ciklust.a FL előtti a regen ciklusokat kmben mérte, de nem tudott százalékos kijelzést, FL után meg nem méri a ciklusokat, viszont tud telitettséget.
én az egyik napi számlálót erre használtam.
eladó topping dac
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
ebben a helyzetben te vagy az importőr. az importőr meg felelős azért hogy mit hoz be. nem véletlen, hogy egy céges termékimportnál 99 szállítói nyilatkozattal és tanúsítvánnyal védi be magát a cég, hogy ő pedigrés és szabályos és jogkövető cuccot hoz be, és ez nem véletlen, mert a magyar (uniós) jogszabály őt köti, mint importőr.
egy ilyen helyzetben te is
imposztorimportőr vagy, rád is ezek a szabályok vonatkoznak.ezért kérdeztem, hogy ismered-e a vonatkozó jogszabályokat, vagy csak jus büfos beszélgetünk.
egyébként én sem ismerem, de legalább nyomokban utánaolvastam. esetleg bitporkot kérdezd meg autós körökben azt hiszem neki volt lényegesebben köze határon átnyúló termékforgalomhoz. az se biztos, hogy ő pontosan tudja, hogy hova-mivan de ő pedzegetett valami ilyesmit anno.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Mon azért lassan minden ismerősöm összefutott már olyan nyerészkedő, ráérős emberrel, aki szeret pereskedni. és sok olyan ember van,akinél ez működik, és még ha nicns is igaza, inkább fizet, h elkerülje a bíróságra járást, pereskedést, idegeskedést.
magam részéről hiszek a karmában, és hogy ezeket a beszedett pénzeket gyógyszerre fogják költeni.
eladó topping dac
-
DeFranco
nagyúr
attól hogy hajtogatod az elképzelésedet, még nem lesz igazad. ezt a kört már megfutottam a sok bohócdoktorral (no pun intended) az ebajos toipcban, ott se volt igazuk, itt sincs igazad.
neked van ez a véleményed, mondtam, hogy ismerd meg a jogi környezetet, kérdezz meg nálad jártasabbakat, de láthatóan kényelmesebb leírni harmadszorra is hogy a bab is hús mert szerinted jus büfos ez így van.
ignorance is a bliss, lehet próbálkozni hogy neked összejön-e.
én sem mondtam, hogy nálam van a bölcsek köve, annyi a különbség, hogy engem legalább érdekel a megoldás, és nem próbálom meg megnézni a saját prosztatámat hogy ha erősen hiszek akkor az biztosan elég hogy úgy legyen. ez pedig nagy különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest