Hirdetés
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Halvány fingom sincs milyen van benne. Ez a bajom...
Kb 5,5 ezer km. De két érték között volt eredetileg is. Tehát nem volt maxon.@DeFranco:
Megnézem a júzer manuált, fent van a neten. De nincs különbség az új és a már használt több éves motorok között? Tehát hogy más típus kell egy új autónak és más egynek amiben több mint 220k km van már.
-
Dany007
veterán
Nem bizony... Tudod szervizbe be, legyen meg az olajcsere. Aztán fizet és viszlát.
Na, de most megnéztem 5W30 van előírva. SAE ami nem tudom mit jelent, de majd így kérem.Ami most jobban zavar, hogy ahogy látom a vizem is min. szinten áll. Na az mitől csökkent? :S
Néztem a fék / váltóolaj szinteket az rendben van maxon állnak."7.5 dl amugy min es max kozott"
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Na, azért ne túlozzunk... lehet, hogy az ST-knek a taknya nyála egybe folyik, nem tudom, de én azért olyannal még nem találkoztam, hogy ez a kortárs gyalogfordoknál rendszeres probléma lenne. Te sokkal jártasabb vagy a témában, mint én, de annyit már én is jártam utána, hogy feltűnt volna, ha ez egy issue.
Nekem lekopogom minden folyadékszint stabil, a szervóolaj folyt amikor megvettem, de azt egy tömítéscsere megoldotta, nem konstrukciós hiba.
-
Dany007
veterán
Igen, ezért nézek én is így!
Mondom, azért nem nézegettem hetente, mert vásárlás után 2 hónappal megnéztük és ahogy az a könyvben meg van írva pont középen volt a szint. Gyönyörű átlátszó volt stb... Ezért gondoltam, hogy akkor csak nem eszi... De talán még utána is megnéztem egyszer...
Aztán most meg csakúgy eszembe jutott, mert kollega épp a céges autónak nézte... Hát még jó, hogy megnéztem.@DeFranco:
Ez egy jó ötlet. Most figyelem, aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Na, azért annyira mégsem volt vészes a helyzet...
Ma néztem megint, most már pont középen áll megint a szint. Valószínűleg múltkor túl korán néztem meg rátöltés után...
Bár igazából tökmindegy, mert így is azt jelenti, hogy elment valahova 1l olaj...Mijezazúj avatar? : O Afene.
-
hurenzon
senior tag
-
Dany007
veterán
Na hát ez fasza. Most elvetted a kedvemet és még a placebó hatást sem hagytad meg nekem.
Mindegy, amikor azt írtam, hogy kicserélem egy noname gagyinak tűnő készletben talált izzóra, akkor Defranco kollega küldött egy ilyet: [link]
Gondolom szólni akart, hogy ne gagyizzak már be meg minden... Mondom okés, persze akkor vegyünk valami márkásabb valamit... Megvettem jóval drágábban, mint lehetett volna, erre most meg kiderül, hogy gyakorlatilag tökmindegy. Sőt...Btw nem a xenon hatás miatt vettem meg, hanem mert a másik Osram 3x-os élettartam fejében kevesebb fényerőt ígért.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Édesapámnak készülök venni, nála az az alapvetés, hogy az 1.6 is bőven elég neki, nem száguldozik ő már, a kétliteres meg felesleges lenne. Az 1.8-ról próbálgattam meggyőzni, hogy kompromisszumos megoldásként, most akkor győzködhetem a 2.0-ról, nem lesz egyszerű menet.
Köszi az infót (Doriennek is).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Atlantis
veterán
Mi bajod a Focus 2 belterével? Szerintem megelőzi a korabeli VW-konszern autókét, anno nézegettem V-ös Golfot, de nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem, pedig kívülről sokkal jobban tetszett. A Fordnál mondjuk biztos eltörném a kezét annak, aki ezeket az ovális légbeömlőket kitalálta és még világos keretet is rittyentett köré, ami faszán tud tükröződni...+ a fedélzeti komputer erős fényben olvashatatlan.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Kornel
veterán
2007-től volt 5 autóm ezzel együtt. végül is tényleg nem kevés, de ez van.
olyan sokat egyikkel se buktam, gyakorlatilag mindet annyiért adtam el, amennyiért vettem, szvsz csak az átírások és a ráköltött pénz volt a bukó.amúgy egy superB tényleg kéne, nézegettem is, de csak 1.9TDI-vel, az meg ritka, mint a fehér holló.
-
Döglött Róka
veterán
Nem tudom, en valahogy nem a muszerfalat meg a belteret taperolom vezetes kozben, felolem kartonpapirbol is lehet. A botranyos kopogos igenytelen muanyag meg azert jo, mert tenyleg igenytelen, barmivel mosthatod. A kormany jo, a valto jo, vezetni jo, van benne hely. Az illesztesek nem tudom miben szarok (igaz nem mentem vegig rajtuk centivel)
Asszem igenytelen vagyok
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
2. tulaj vagyunk. Igazából mióta meg van a kocsi ( 6 éve ) azóta nem lett izzó cserélve benne, szóval most már azt is "illene" 2000.12. havi a kocsi. Hétvégén akkor belevetem magam a dolgokba, és megvizuálom hogy a foncsor milyen állapotba van, szükség van-e polírozásra. De az izzók tuti hogy cserére szorulnak.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Csináltam pár képet, konkrétan kettőt mikor be van kapcsolva a tompított, egyet pedig nélküle ( vakuval ). Gondolom akkor a képek alapján nem tudja senki sem megmondani hogy milyen állapotba van a foncsor?
Illetve pl a fényszóróhoz tartozó foncsoron sehol sincs sárgulás, illetve egyéb színbéli elváltozás sem. Gondolom ezek egyszerre öregednek? Mert ha jó állapotba van a fényszóró foncsor, akkor lehet hogy a tompítottnak is jó?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Ahh értem, szóval abba van beleépítve. Próbálatam újat keresni de 0 sikerrel sajnos. Gondolom ezt a projektoros részt egybe lehet cserélni, csak újonnan ezek szerint már nem gyártják. Esetleg ebay.. Na majd utánajárok ennek, hogy hol lehetne cserélni. De legalább már tudom hogy keressem.
Köszi!
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
No megtörtént az izzócsere. Osram D2S 66240-es xenon izzót vettem. Minden tekintetben jobb lett a fény. Oldalra is jobban szórja a fényt ez az izzó, illetve jóval erősebb is lett a fénye neki. Szóval akkor ezek szerint a foncsornak nem nagyon hibája. Legalábbis ha lett volna, akkor úgy vélem nem nagyon vettem volna észre változást.
iPhone 13 Pro Max
-
Sholom
tag
En ugy gondolkodom hogy 6 evre evi 25e km valos lehet elso tulajdonostol (vallalkozoe a kocsi - ruhakereskedo) de gyanus hogy gyakorlatilag full extras. Ha trend felsz. lenne es manual, meg elhinnem teljesen.
Kicsit tul szep hogy igaz legyen. Az en ismerosome az auto, nem akarnek a haveromnak egy visszatekert roncsot szerezni (annyira nem jo ismerosom az elado hogy ne verjen at)
Ford szakszervizbe elvisszuk, de az ottani szaki azt mondta hogy a kilometert sajnos biztosra nem tudjak kiolvasni (elmagyarazta hogy miert nem)
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
Tudom, hogy az kell bele!
De már ilyet rakunk bele, mert azt még hamarabb megeszi.
A Ford boltos és a szerelők is inkább már a 10-40-et ajánlották bele a sok kilóméter és a magas olajfogyasztás miatt.Eredeti Ford olaj megy bele mindig.
5w-30- at is tettem tavaly, azt is zabálta.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Nézd, nekem olyan mindegy. Én alapvetően az egyszerűségre törekszem, az ésszerűség keretein belül természetesen. Véleményemet fenntartom, a Ti-VCT motor korai verzióit kerülném.
richie900812: Lesz ez még így se. De legyen vele szerencséd!
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest