Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz C. s. #40794 üzenetére

    Azt nem tudom mégis honnan veszik egyesek, hogy klónozás / mentésből visszaállítás / tiszta telepítés előtt nekik még okvetlenül inicializálni, particionálni, formázni kell a célmeghajtót (SSD), mert amúgy nyilván nem kell... :N Ha van Macrium Reflect mentésed, akkor a leírás alapján megcsinálod a visszaállítást, aztán kész, szükség esetén törlöd előtte a program kezelőfelületén a 16 MB-os MSR-t, ami amúgy a Windows alóli GPT-re inicializálásnál jön létre. Az az ablak meg értelemszerűen úgy érhető el, hogy a kiválasztott partíciónál rákattintasz a partition properties lehetőségre. Ahol nyilván nem kell külön állítgatni az eltolást, ha a forrásmeghajtóról késíztett mentésnél is eleve rendben van, meg alapértelmezetten amúgy az 1 MB-os lesz bejelölve.

    "Szóval telepítsem a Windows-t a nulláról, aztán eresszem rá a korábbi mentést, hogy a belakott rendszerem legyen?"

    Nem, nyilván nem, lásd az előbb leírtakat... :O Vagy ha annyira 0-ról akarod kezdeni és mindent újra feltelepíteni, beállítani stb., végül is azt is lehet, persze megfelelően + [link] kivitelezve. ;] :))

    "Az SSDOK támogatási listáján nem szerepel a WD Blue 3D. Akkor amit kiír az egyáltalán nem is mérvadó?"

    Attól még lehet, meg attól is függ, hogy pontosan mely információkról van szó, + Ott van a HDS, WD saját szoftvere (WD SSD Dashboard) is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák