Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Frawly #34393 üzenetére

    Az, hogy egyes régi alaplapokon nincs AHCI, az igaz, de az már korántsem. hogy csak és kizárólag az AMD-s lapokon volt ez így, :N mert ez NEM IGAZ. (A BIOS-okat a mai napig nem feltétlenül az alaplap gyártója írja, hanem külön cég, és ez régen is így volt)
    Azt nem tudom megmondani pontosan(mert rég volt), hogy melyik évben/években jelent meg az AHCI, mint BIOS funkció, de az biztos, hogy a Vista megjelenése előtt pár évvel.

    860-osról meg annyit, hogy ezidáig (betegség miatt voltam kénytelen kihagyni jó sok időt), ami eddig nálam volt gép és SSD egy sem produkált semmi olyan jelenséget, ami miatt itt nem ajánlottá vált a 860-s... :N (ezért tartom "user error-nak" meg a W10 faxságának...)

    Az meg teljesen "hétköznapi dolog", hogy vagy fél tucat ügyfélnél, KIZÁRÓLAG W10 ESETÉN, eltünedeznek a meghajtók, és itt HDD-kről is beszélek. Ez azzal jár, hogy pl. egy 3TB-os meghajtót nem lát a W10 vagy ha látja, akkor pl 4MB-osnak és a BIOS-ban is elkúrt mindent (néha ott van a Storage (vagy hasonló) menüben, néha meg nem)...

    Semmi gond az ilyen meghajtókkal, csak ezt az ipari hulladékot (W10) nem kell használni és kész...

    UI: letöltöttem az utolsó létező W10 1809-es ISO-t, hétvégén megnézem, hogy mit javítottak benne, meg mit xartak még jobban el benne... :W

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák