Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz RudY #14187 üzenetére

    Ez nagyon durva, fateromnak pontosan ugyanilyen MS Wireless Desktop 3000 egér+billentyűzet kombója van. :Y :DDD Igazából csak azért érdekes, mert meglepő az egybeesés, hogy mindketten ilyen cuccal tapasztaltuk. :) De gondolom Müszinek nem ugyanilyenje van, ezek szerint általános a jelenség. Amúgy jó tudni, hogy nem egyedi a jelenség, kösz!

    (#14183) Müszi:
    Köszi, hogy megosztottad! Ez az interferencia nagyon fura, de végül is nem elképzelhetetlen... :F itt is ilyesmire hivatkoznak (csak itt HDD-nél jött elő hasonló para).
    Miért nem jön elő a gond mondjuk a laptopomnál, amikor ahhoz is vezetéknélküli bill.+egér kombót használok? :D

    A gáz az, hogy nincs előlapi USB-port. :DDD
    Még nem tudom, akkor mi lesz a megoldás, nem akarunk vezetékes egér+billentyűzet kombót használni.

    (#14182) jakos73 :
    Az a gáz, hogy azt még nem tudtam tesztelni rendesen (ritkán van időm, meg nem saját gépem, meg persze, hogy amikor tesztelném, akkor nem jön elő épp a para), hogy egész pontosan ilyenkor mi történik, tehát például zene vagy videó lejátszásánál érzékelhető-e a leállás, pedig ez még érdekes lenne. Igazából sima levelezés (Outlook), böngészőben pár fül, ilyesmik vannak megnyitva (nem memóriazabáló vagy teljesítményigényes alkalmazások), és egyszer csak elkezd idegesítően fagyni a kurzor vagy az OS (még ezt sem tudtam rendesen eldönteni, de az egér a gyanúsítottam).
    Ha tényleg wireless kommunikáció + SSD kombóval jön elő a probléma, akkor az érdekes. Itt is jó lenne tudni, hogy mitől függ.

    (#14188) freestailo:
    És nálad a zenénél/videónál is akadás van ilyenkor?
    Na ez érdekessé kezd válni, ezek szerint nálad nem wireless kommunikációról van szó... :F

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák