Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz callmeakos #43764 üzenetére

    Nem tudom ki mennyire van tisztában a Corvin felépítésével, de az, hogy a Godzilla 3D-re annyi ember várt a Kabos terembe, hogy a Jávor terem bejáratánál állt a sor vége, az elég durva volt. Cca. 100-120 méter hosszú, 4-5 fő széles sor egy nem egészen 300 fős teremre, élet-halálra ment a harc a helyekért, hogy aztán csalódott, lemondó arccal kullogjanak ki. Én meg csak rötyögtem magamban ;]. Szerencse, hogy mi akkor mentünk a MacFarlene filmre és be tudtunk furakodni jó helyre, Legoóál meg elöl álltunk pont emiatt, gyorsan ki tudtunk jönni és ott volt mellette a Kabos, Ráadásul a Lego rövid, hamar vége lett a többihez képest, úgyhogy Demónán a sor elején álltunk, a Pók meg már elég későn (vagy korán, relatív) volt, úgyhogy a tömeg is kisebb lett.
    Mondjuk az tény, hogy anno a Palace azért indította el ezt a moziéjszakát mert volt mozinként 20 termük mindenhol és tényleg gigantikus bulit csaptak belőle, itt meg csak rohantak az emberek ajtótól ajtóig. Mondjuk feeling volt, de az első palace Mozifanok Éjszakáját semmi nem űbereli (Elah völgyében, Bakancslista, Nem vénnek való vidék, Legenda vagyok, Nyolc tanú elég űber kombó volt akkor).
    Kár, hogy a CC nem lát ebben fantáziát, az Arenaba, Westendbe, Allee-ba gigantikus show-t lehetne keríteni egy ilyen programból.

    Más: Pók 2 SPOILER

    Az a "zene", ami akkor volt, mikor Electro a rudak között shiftelt a végső harc során, elérhető valahol? Mikor Pókember meg is szólja, hogy milyen szép zenét csinál. Az Electro Suite-ban nincs benne, azt hiszem. :(

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák