Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Bad Pritt #43756 üzenetére

    Segáz, megesik

    1-2 gondolat magáról a moziéjszakáról:
    Nagyon sok ember volt. Nagyon nagyon :D Az hogy a vetítés kezdete előtt már kilométeres sorok álltak, az azért kemény volt. Ez az első két vetítésnél nem zavart, viszont mikor mentem volna a Lego-ra, és láttam azt az elképesztő sort 1 órával a kezdés előtt, inkább fogtam magam és elmentem kajálni egyet :D
    Viszont a pohár akkor törött el amikor a Grand Budapestre vártam. Kezdés előtt több mint egy órával annyi ember volt, el se hittem, és mivel a legkisebb terembe volt a vetítés, akkor éreztem: ez gond. És az is volt, mert mikor bejutottunk, az utolsó előtti sorba gyors lehuppantam középre. A végére azon kaptam magam, hogy a már legbelül ülök, mert a 4-5 fős társaságok szépen átfurakodtak. És abban a teremben fizikai fájdalom volt onnan nézni a filmet.

    A másik a Corvin meg a 3D. Nem tudom mikor fejlesztették a 3D-t Corvinék, de nagyon ideje volna. A szemüvegek mint valami 1000 forintos EBay-es szemüvegek, cserébe a 3Dből semmi sem látszik, viszont az egész kép totál sötét lett, a vastag szemüvegkeret miatt nem is látni át teljesen a vászont a terem közepéből. Nem gondoltam volna hogy a CC ultragagyi 3Dje után van lejjebb. Hát van.

    És még egy: itt egy életkép hajnali fél 4kor. Ekkor mögöttünk még 3x ennyi ember várt állva, ülve a vetítésre :D
    Nem jött be az az elméletem, hogy az utolsó vetítést már nem sokan fogjuk megvárni :D

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák