Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tegnap végre sikerült időt szakítanom rá, és megnéztem a Dallas Buyers Club-ot.
    Kíváncsi voltam mire kapta meg McConaughey a szobrocskát. Nos, nem lehet azt mondani, hogy ne érdemelte volna meg. Nekem a Wall Street farkasa jobb szórakozást nyújtott, ezért hangoztattam is, hogy Dicaprionak kellene kapni az Oscar-t. De ezek után nem tudnék dönteni. Nem került rossz helyre, megérdemelte McConaughey. Ami engem kicsit lesokkolt, az Leto alakítása. Az szerintem szenzációs, lehet azért mondom mert friss élmény még a film, de Heath Ledger, Joker alakítása óta nem nyűgözött le ennyire egy előadás. A film összességében nagyon jó volt, csak más fajta szórakozást nyújt mint A Wall Street farkasa. Ami egyedül nem tetszett, de az viszont nagyon nem, az Jennifer Garner jelenléte, alakítása. Szerintem borzasztóan kilógott a filmből. Egy utolsó mellékszereplő is jobban szerepelt mint ő. Semmi keresnivalója nem volt egy ekkora produkcióba.

    7,7/10

    Ui: 12 év rabszolgaság-ot nem tudom mikor nézem meg, nagyon nehezemre esik nekiállni. Egyedül Fassbender miatt venném rá magam. De lehet nem fogom.

    (#36219) noxwill: Nekem is feltűnt az Aventador :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák