Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz .LnB #25428 üzenetére

    Az hogy Hollywood gyengén teljesít régóta, nos az nem újdonság.Úgy érzem, hogy az én generációm már nagyjából a célközönségen kívül esik, de az is lehet ,hogy nem is generációs dolog ez, szimplán nem tudnak megfogni az agyatlan látványorgiákkal teli kliséhalmazokkal, ötlethiány szülte rebootokkal, viszont a fejben üres piacnak ezek a filmek maga a mennyország.
    Az általad említett Túl a fenyvesen az utóbbi idők egyik legjobb és méltatlanul figyelmen kívül hagyott filmje, magam is írtam róla egy másik fórumon. Az igénytelenség térnyerése ezzel együtt nem érinti a képregények iránti rajongásomat és azt a tényt, hogy valóban a bennem lakozó gyermek nézi csodálattal, ami a Bosszúállókban történt.Ennek ellenére írtam róla olyan kritikát, ami miatt páran belém is kötöttek, mivel láttam a hibáit is a filmnek.
    Viszont az alapján semmiképpen nem ítélnék meg egy embert, hogy milyen filmeket néz, mivel az Asyliumos "csodákat" és egyéb zs kategóriás filmeket is nézik sokan és itt jön a DE.
    Ha vki meg is nézi ezeket a filmet és tud róla összeszedetten, kritikusan írni, azt szívesen olvasom, nekem az a halálom ha vki beböfögi, hogy xar vót, jó vót, meg láttad amikó a cápa kigyütt a tornádóbó?
    Ilyen helyhez is volt szerencsém, menekültem is onnan, ez a hely még a békésebb és értelmesebb megnyilvánulások területe, ezért is volt fura,hogy intelligens ember benyomását keltve te egy bizonyos filmtípus rajongóit szúrtad ki magadnak és folytonosan vissza is tértél ehhez a rögeszmédhez.
    Szerintem kicsit eltúloztad, ezzel nem is lehet célt érni, hogy végül vki azt mondja , nahát, igaza van, miért is nézek én is foscht?
    Én filmekből mondhatni mindenevő vagyok,mostanában a G.I.Joe 2-őt és a Pain and Gaint kell feldolgoznom, mert kiégett az agyam, nagyon várom a The butlert, sőt, képregény rajongóként nem volt pofám ide belinkelni a legújabb magyar szinkronos Thor 2-őt, mert annyira gyenge lett.
    Szóval ahogy a művelt görög mondaná, peace.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák