Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Óz, a hatalmas

    bő egy órája jöttem ki a moziból, és félő ha most lefeküdnék, később masszív sarkítások lennének a véleményemben...

    Számomra az év első csalódása. Annyira ellett baltázva ez a film hogy pfejjj. A történet full klisés, a történetvezetés vontatott, és annyi benne az üresjárat mint pannóniasajtban a lyukak, a szereplők nagy része felejthető, a főszereplő egy címeres tirpák, a látvány ugyan okés, de nem teljesen. A film első bő fél órájában alkalmaztak egy módszert, hogy korhű ábrázolást mutasson a nézőnek, és az elgondolás nem is rossz, a megvalósítás kínkeserves. Ugyan a történetben van egy csavar, amire nem igazán lehetett számítani, és akkor magamban lendítettem a karomat hogy: na végre történni fog végre valami...., de nem. A film nem képes felpörögni, még ennek a csavarnak a hatására sem.

    Zach Braff rövid szereplésének örültem, egyik kedvenc sorozatszínészem, Mila Kunis még mindig <3, és összességében a színészi játékkal nincs különösebb baj, mindenki hozza a kötelezőt.

    Úgyhogy egy időre elment a kedvem a mozitól, ha a Vasember3 is ekkora perecelés lesz, eret vágok magamon, de az Óz nem érdemel többet mint 4/10.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák