Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Pitterix #160584 üzenetére

    A kimenekítési projekt
    Hidden Strike (2023)

    Egyetértek veled, valóban ez egy sima egyszernézős közepes akciófilm. Igazából én csak Jackie Chan miatt néztem meg. Az, hogy látszik-e vagy sem, hogy megöregedett azt most nem ítélném meg, (amúgy 69 éves !!) a verekedős és akció jeleneteket tisztességgel leforgatta és megcsinálta, így nekem nincs 1 szavam se ellene. Nem tudom, hogy láttad-e a stáblista utáni "extra" jeleneteket a forgatásról, de szerintem szívesen bukfenceznél úgy 69 évesen mint ő. (jó legyen 68, mert már tartott a forgatás) :)
    A másik lead pedig John Cena, akit én egyre jobban bírok, és az "extra" forgatási jelenetek alapján is egy valóban vicces, jópofa figurának tűnik, szívesen találkoznék vele élőben is.
    A film amúgy tényleg nem egy nagy durranás (annak ellenére, hogy sok robbanás van benne), megfigyelhető jó pár "keleti" befolyás, illetve eredetileg JC helyett Sylvester Stallone lett volna becastingolva, de végül nem így lett, és szerintem jobb is volt így, jobban passzolt JC JC-hez és egyértelműen a film egyik erőssége JCena humoros vonala/jelenetei. A lövöldözések és a robbanások - tehát minden ami nem JChan verekedés - gagyi és mű volt, de a rutinos filmnézők tudják ennek az okát...

Új hozzászólás Aktív témák