Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Már jó ideje terveztek egy Kaptár összes újranézést (animéket nem) mert anno mikor kijött a 4-5-6 kb semmi értelme nem volt :DDD hátha most majd összeáll hogy mi is történik.

    A Kaptár / Resident Evil (2002)

    Lassan 20 éves lesz, de simán megállja a helyét ma is. A CGI-nél persze már látszik hogy nem mai darab, de amúgy nagyon rendben van. Viszont a lézerhálós folyosó még mindig üt.
    Jó a felépítés, az ötlet az amnéziával remek, így úgy lehet elmagyarázni a nézőnek is a történteket hogy nem jön ki hülyén.
    Minimális jumpscare van. Nagyon figyeltem, de az csak nem derült ki hogy ez a 7(?) fős szupercsapat amúgy minek megy le a Kaptárba? :DDD Tudják mi történt, tudják hogy le fog záródni mindenképpen. Nincs is küldetésük csak jöttek.
    Másfél óra, végig pörög, zene mára ikonikus.
    Mondjuk az vicces hogy az egész sorozat egy döntésen múlik: ha feláldozzák a 90%-ban halott katonacsajt, akkor a királynő segít nekik kijutni, és benntartja a hullákat, nem enged be új embereket. Ehelyett megsütik a királynő agyát, kiiktatva minden biztonsági berendezést.

    Kaptár 2 - Apokalipszis / Resident Evil: Apocalypse (2004)

    Ez ellenben nagyon rosszul öregedett. Mondjuk borzalmas a forgatókönyv és rendezés is. A film első mondatával lelövik azt aminek a film végén mekkora csattanónak kéne lennie :C
    Ide-oda repkedünk a térben a több szereplő között mégis sokszor ásítoztam rajta, annyira lényeges dolog nem történik. Majd megjelenik Alice teljesen röhejesen: új hőseink egy templomba vannak beszorítva 3 szörnnyel. Majd Alice a semmiből beugrat az egyik ablakon egy motorral :DDD de miért? hogy?
    A karakterek nagyon túltolják, főleg Valentine béna.
    A zene nincs? tuctuc akármi. Minimális CGI, szerintem jumpscare nem is volt.
    Na de a lényeg a vége, megjelenik a főgonosz és innentől oda kell figyelni mert a 6. részben van egy érdekes jelenet, amire kíváncsi vagyok hogy folyamatában van-e utalás.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák