Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz .LnB #127828 üzenetére

    Gondolkoztam egy darabig hogy miert most kezdtek el a szakma nagyagyui kiakadni. Van is ra egy elmeletem, persze magambol indulok ki de szerintem nem vagyok egyedul a velemenyemmel.

    Az hogy a Marvel elkezdett "minosegi" szuperhos filmeket kihozni, nem zavart senkit, sot. Jo volt evente egyszer max ketszer beulni elengedni e gyeplot az agyunkban es elvezni a hullamvasutat. Nem is kelt ki senki ellene.

    Ez az utobbi 5-10 evben egy hatalmasat valtozott. Elkezdett a csapbol is ez folyni, evente lassan tiz film + sorozat is kijon, es az egesz jelenseg elkezdte tul komolyan venni sajat magat pusztan csak azert mert mennyi penzt termelnek. Amikor ez az egesz kisgomboc mar olyan nagyra nott, hogy mar a nagy nyomas miatt az Oscar-on is bevezettek, hogy ezeket az abszolut eldobhato egyszerhasznalatos produkciokat is jelolni kell a legjobb film kategoriaban mert hogy legyen egy "kozonseg kedvenc" az mar sok. Es valoszinuleg azok az emberek is akik eddig udvariassagbol eppen hogy nem mondtak semmit, ugy gondoljak hogy eddig es nem tovabb. Tul sokaig fogtak vissza a velemenyuket, es annyira elpofatlanodott a disney es a marvel hogy mar olyan huzasoktol sem riadnak vissza mint az Endgame kiegeszitett verzioja a box office csucs elereseert.
    Az a hiszti amit a marvel meg a rajongok helyenkent lemuvelnek, hogy ezek a kivalo filmmuveszeti csodak nincsenek kellokeppen megbecsulve, az mar sok.
    Nem beszelve arrol hogy a fiatalabb generacio most egy olyan kultursokk alatt van tartva ami korabban nem letezett. Negativ ertelemben. Mindenki tudja hogy ha penz koltesrol van szo akkor a legfogekonyabb reteg a gyerekek, es ok a legbefolyasolhatobbak is.

    A Stallone meg a Swarzi is kasszat robbantott minden filmjevel de meg nekik sem volt olyan ordas nagy pofajuk hogy hianyoljak a filmjeiket pl az oscarrol a fo kategoriakban. Ok is tisztaban voltak vele hogy amit csinalnak az szorakoztato bovli.
    A disney/marvel marketing uthenger elkezdte fullba tolni a kretent.

    Be fog indulni az ellentabor is, teljes joggal.
    Szerintem.

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák