Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    Life

    Moziban akartam nézni, de pont elég jó címek mentek akkoriban, ami miatt erre már nem jutott idő, így nagyon kíváncsi voltam rá. Az előzetes kritikák miatt kicsit féltem tőle, hogy sok vallásos rész lesz benne, de szerencsére erről szó sem volt. A játék idő is rendben volt, kicsit másfél óra felett, így végig feszesen tudták tartani a tempót, pont annyira, hogy még legyen kedvem nézni. Akik szerint ez egy élien klón, azok szerint, akkor minden űrben játszódó szörnyes film az? Mert kb. ennyi volt a hasonlóság közöttük...

    Szerintem szépre sikerült a jószág, a cgi is rendben volt, nagyon tetszett a sztoriban, hogy nem egy fiktív valóságban játszódik, hanem tk. a mi életünkben, így sokkal közelebbinek éreztem magamhoz. A karakterek rendben voltak, mindenki hozta a rá osztott szerepet, hősszindrómás űrkovboj, istenkomplexusos doki, a kiegyensúlyozott főhős, a friss apuka, a főnők, aki gyorsan meghal, az eminens szabálybetartó, karakterek kb. ennyire lettek kitalálva, mindenkinek az volt a feladata, hogy az eseményeket a megfelelő időpontban továbbgördítse.

    Nem lesz belőle klasszikus kúltfilm, viszont egy erős közepes scifi, amit azért néha-néha meg lehet nézni újra.

    A vége nem tudom miért csavar, én aki soha nem szokott előre kitalálni semmit szinte biztosra vettem, hogy a szörny lesz a kabinban, a meglepetés nekem az lett volna, ha nem így van.

    [ Szerkesztve ]

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák