- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz Psychonaut #25900 üzenetére
Szintúgy huncut pofa.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
BITBOYS
addikt
Hüha, nem számítottam ekkora érdeklődésre... Megvárok még pár nagyérdeműt és beadom a kérelmet!
Köszi srácok
-
Kidus
őstag
-
diablo1984
veterán
Rejtélyfrancia film) hát nekem az is maradt, annyira lapos, meg semmi sem derül ki, szóval egy kalap fos.....
-
lorcsi
veterán
red
ez sem volt egy nagy eresztés :S
5\10, de csak a régi öregek miatteladó: vadi új soundcore motion+
-
Pitterix
őstag
-
No-kia
addikt
Éberség: 7,1/10
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
t1
addikt
Get Him To The Greek (Felhangolva)
Jobbra számítottam, de egy nézésnek elment volt 1-2 rész ahol azért szakadtam a röhögéstől. Nálam: 6/10
-
Psychonaut
veterán
Takers 5/10
Majdnem kikapcsoltam. Az első rendőrös jelenet szerintem katasztrófa. A bankos meló jól el van találva, tetszett. Aztán a lakókocsis verekedés egy Z-kategóriás YouTube homevideo szintjén lett elkészítve, nem értem, miért. Közepén ismét kis fellángolás, majd ellaposodik. Vége teljesen klisés. -
Pitterix
őstag
válasz BITBOYS #25896 üzenetére
De jó lenne, ha már én is új pofával ékeskedhetnék!
Tervem már van, csak tudjon belőle valaki kihozni valamit.....(#25915) Psychonaut: mi ma tervezzük megnézni kedvesemmel, de bízok benne azért megérte várni rá....
-
MODERÁTOR
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Jojo5
őstag
Itt a 2010-es
Nekem a tavalyi valahogy jobban átjött, de ez se lett rossz szerintemhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jhonny06
veterán
Machete
Nézhetetlen. Ezt a Tarantino-s feelinget egyedül a Grindhouse első részében tudtam elviselni, de már unalmas. A film totált trash, semmiről nem szóló baromság. 3/10, jóindulattal.
-
spammer
veterán
Egy vélemény a Black Swan című filmről, Itt: [link]
Aronofsky mesterben nem kell csalódnunk!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
No-kia
addikt
Pancser police: 6,2/10
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
gyuromoj
veterán
Devil
Korrekt kis filmecske lett, kiszámítható történettel. Kicsit parás volt néha, de mindig tudni lehetett hogy mi fog történni, a vége pedig elgondolkodtat arról, hogy ki milyen ember is.
8//10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #25923 üzenetére
Kicsit talán túl gyerekes volt, cserébe viszont nagyon jól nézett ki. Vipcsi a nekem való
Koszi szépen neked és mindenki másnak aki véleményezte
-
Cola111
aktív tag
Unstoppable 2010
Tipikus popcornmozi, ami kikapcsolódásnak egy fáradt estén tökéletesen megteszi!
10/7 -
Pitterix
őstag
-
brownus
veterán
válasz Jhonny06 #25920 üzenetére
annak készült... (Arnold2 által linkelt cikkben elmeséli, hogy készült a film, vicces lehetett)
egy blogon kérdezték mi az ez évi 10 top listám, ez az:
Book of Eli, Scott Pilgim Vs The world, Shutter Island, Akmareul boatda, Pandorum, Kick-Ass,Machete, Inception, How to train your dragon, -
senior tag
Death Race
4/10
Többet is ki lehetett volna hozni ebből szvsz.Youth hides the key to salvation
-
lorcsi
veterán
kijött játékban:
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MODERÁTOR
Scott Pilgrim vs the world
720pHűha, azt hittem már minden szar filmet láttam idén, tévedtem. Nehéz besorolni ezt a filmnek nem nevezhető rettenetet. 90percig kitartottam aztán shift F8. 3/10
Azt hiszem most nézek vmi normális filmet.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
"ezt a filmnek nem nevezhető"
Rátapintottál a lényegre.
Wright olyan tökéletesen mosta el a film, videójáték és képregény közti határvonalat, mint még soha senki.
Egyébként remek film, csak ultimate geek movie lévén a célközönségen kívül másnak sok dolog nem nagyon érthető. Bár aki vissza tud emlékezni, hogy milyen volt fiatalon tanácstalannak és szerelmesnek lenni (vagy még mindig az), az érteni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Dettó, de a Kick Ass is ugyanolyan szemét nálam, nem tudom, hogy ki képes sztárolni ezeket a szarokat. Mostanában csak az ilyen harmadrangú képregény-adaptációk folynak a csapból, de normálisra egyiket se tudnák megcsinálni. Nem tudom, hogy mennyire tartozik bele a kategóriába, de a Tron is nézhetetlen volt. Egyedül az új Spider-Mant és a Transformers-et várom, ezek legalább nézhetőek.
gejala: "milyen volt fiatalon tanácstalannak és szerelmesnek lenni"
Nem mintha ez lenne a film lényege..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Jhonny06 #25938 üzenetére
Na jólvan, megnyugodtam, hogy nem bennem van a hiba Kick ass talán egy kicsivel jobb film ennél, azt legalább végig bírtam nézni.
Nekem eleve a fsz srác rohadtul ellenszenves.Tibi: köszi az ajánlást, rajta vagyok
-
Jhonny06
veterán
Annyi tehetséges ember van, akinek kevés szerep jut. Nálam ez a három "színésznek" csúfolt valaki alapból mehetne a süllyesztőbe:
-
gejala
őstag
válasz Jhonny06 #25941 üzenetére
Emma Stone és Michael Cera nagyon jó színész, csak nem volt még igazán kiugró szerepük (habár az Easy A-ben és a Scott Pilgrimben mindketten nagyon jók).
Ha kapnának egy olyan szerepet, mint most Jesse Eisenberg a The Social Networkben, akkor ők is sokkal feltűnőbbek lennének. Eisenberg is rögtön Oscar színvonalat hozott Fincher mellett, pedig eddig "a szegény ember Michael Cerája" volt.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Kick-Ass nekem bejött, bár én olvastam a képregényt is, és mindkettő tetszett.
Viszont a Scott Pilgrim szerintem is egy hulladék, nálam nem csak az év legszarabbja, hanem kb. az "all-time" legrosszabbak között is előkelő helyen van.. Pedig mindig is szerettem a videójátékokat, nincs bajom a geek dolgokkal sem, de ez valami rettenet szar.
Aztán lehet, hogy ha most lennék 12 éves, tetszene
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tibiajax
nagyúr
sztem ma már nem nézek fel többet, ugyhogy
ezúton kívánok boldog Karácsonyt, Minden filmbarátnak -
Pitterix
őstag
Boldog Karácsonyt!!!!
-
t1
addikt
Gru
Délutáni kikapcsolódásnak teljesen jó volt, előhozta a szeretett érzését. 8/10Minden kedves topic látogatónak boldog karácsonyt kívánok!
-
somasz
addikt
válasz spammer #25944 üzenetére
Szívemből szóltál!
Míg a Kick-Ass-en szarrá röhögtem magam néha, és baromira tetszett Cage kirohanása, meg a kiscsaj össze-vissza ugrálva-gyilkolászása, meg a barátnő majdnem meztelen felsőteste, addig az egész Scott Pilgrimtől a falra másztam, de végignéztem. Sztem egyáltalán nem jó ez a műfaj. A zöld hajú csaj jó volt benne, de ennyi. (Kicsit Kate Winsletes volt az Ethernal sunshine of a spotless mind-ból) A srác pedig kifejezetten a "tarkónvágnámegypéklapáttal" csoportba tartozik, nem tudom, miért futtatják...Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
F34R
nagyúr
Banlieue 13 - Ultimatum 7/10 jobb mint az első rész határozottan
Boldog Karit mindenkinek
-
sasa134
addikt
Boldog, békés karácsonyt minden filmbarátnak és topiclakónak!
Avanti Roma
Aktív témák
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest