- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Remélem ez a Coutinho legalább annyira megmozgatja a fodder piacot hogy árában el tudom adni a Kroosokat. Zseniális hogy már qrva fodder darabján is tudok 5k coint bukni
Vini potm megéri szerintetek? Lassan az a legjobb tényleg ha full untrade wbc csapattal játszik az ember
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
Hazardt pörgeti vki? Szemezek vele csak ekkora kiadást jól meg kell gondolnom előtte
-
Woodslave
félisten
Két meccs két vereség. Nem veszem észre hogy nálam nagyobb balfaxok bejutnak az új kvali rendszerrel. Olyan dda az egész játék. Nyerek ötből ötöt kvaliban (az is csalás) wlben meg semmit. Ja de
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Woodslave #8303 üzenetére
Én az 5*skill (4*WF) miatt vettem ki. Kellett előre (legalábbis nekem, aki túl sok cselt nem képes betanulni ) J.Felix mellé.
A passzolása nem az igazi, és ziccereket is ront (ritkán, de ki nem...), de cselezni és futni lehet vele. Helyezkedesével nincs gond szvsz. Ott van ahol kell. Én vagyok max a vak.Csak sikerült beiktatnom a függőséget a karifa alá.
10ből 6 win. Arányaiban teljesen ok eddig. Igaz, tegnap elég nehéznek tűnt 1-2 meccs, sok volt a kiélezett párharc. Nagyon dominálós meccsem talán 2 volt.
Na de ,kezdtem már 8ból 1el is, szóval ez ahhoz képest előrelépés 🤣. -
mcwolf79
veterán
Nem tudom hogy lesz meg a maradék finesse shoot gól , ha mindenki kilép 1 gól után
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz toxicjew #8304 üzenetére
Nem tudom hogy az én véleményem számít -e ( div2-ben evickélek), de nálam nem hozott áttörő változást . Igaz én csak a bal szélen használtam , nem toltam fel csatársorba . Én el is adtam (elég nagy buktával ), mert a töredékébe kerülő Machis értetre nem nyújt kevesebbet , mint Hazard . Bocsi , elfelejtettem szerkeszteni .
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Woodslave
félisten
Na 3-3 w/l. Valahogy meg kellene örizni a hidegvérem. Csak amikor 88-ban vezetesenél Marquinos hazaadasa 2m-es passz a másik csatárának az kicsit felbax. Szerencsére utána valszeg kickoff glitch visszaadta
-
Woodslave
félisten
Azzal ugye nem lehet kezdeni semmit ha úgy érzem látom hogy a kamera gyorsabban is mehetne a pályán. Előre rúgom de fulllra le van maradva
-
-
Nandinagy
addikt
Srácok objektívben lehet választani rooney vs henry között. Aki nem Henryt választja az megis érdemli ,de abban is van egy swap token
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #8313 üzenetére
Örülök ha a pályát látom öreg vagyok én már ehhez a xarhoz hogy még radart is figyeljem
Coop amúgy 19-3 talán ennél nagyobb látószög nincs. De ma is rúgtam olyan gólt Fekirrel nem is láttam
De tényleg úgy érzem mehetne gyorsabban a kamera de tudom erre nincs beállítás szóval költői volt inkább a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Leakeltek egy francia ligás cb sbct. Lehet Kimpembe is nyugdijba megy
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Ez a jatek egy scriptelt 0ftos foshalmaz, a kamu 45., 90. Perces golokkal az élen...
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
Na jó akkor a fodder biznisz elsüllyedt
-
miro.
senior tag
Van 10 wildtokenem,15-re van esely meg ilyen bohoc sbc-kbol?
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Mrdevil
addikt
Hát ettől a most jött brazil kisgyerektől nem ájultam el.
Azt hittem egy 82-es csapat elég lesz hozzá karácsony alkalmából.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
zsolti72837
addikt
Handanovic-ot megéri lecserélni Sima vagy Inform Szczesny-re? (Serie A csapat)
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Nandinagy
addikt
válasz zsolti72837 #8341 üzenetére
Próbálj rá. Mindenkinél más válik be. Ott van még Maignan akit érdemes megnézni
Én kiraktam Cou-t csatárba. Tudtam, hogy nem lesz 5/5 ezt a faszságot leakekben sosem értettem. Egy 5/5-s cout nem fognak kiadni sbcbe ha kiadhatják packokba is
Cou tavalyi lapja meg nyilván jobb volt mikor 400k volt kirakni és tots időszakban jött Aouar tavalyi lapja is jobb volt TOTS alatt
-
Zimmi91
addikt
Skacok ha kiszedem a 2 objektíves tokent akkor 17nek kell lennie ugye?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
zsolti72837
addikt
válasz Nandinagy #8342 üzenetére
Maignan múltkor kinyitottam untradbe, így ő akkor megér egy próbát. Ha nem akkor jön Szczesny, mert Handanovic nem teljesít a legjobban és akkor még finoman fogalmaztam.
CAM-ból ST-be raktad be?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Nandinagy
addikt
válasz dudu5130 #8343 üzenetére
Mondjuk Észak-Macédón linket nehezen találsz seria a-n kivül szóval valahol érthető Meg Coutinho 5 skill ami megint csak előny.
Na meg a 80 agi 86 balance vs 90 és 93 sem ugyanaz azért#8346zsolti72837
Coutinhot?Most 41212(2)-t próbálgatom ott cam és Neymar+POTM Vini a csatár(Messi a 3. cm ) de ha 4222-re váltok meccs közben igen ott csatár[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
Sracok Areola helyett kiprobalni Edersont?
Tudom hogy papiron sokkal jobb az utobbi,de francia felvan huzva nagyon.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Izéjose
tag
Teljesen meg vagyok lőve, kijött Cou. De ott van Aourar is ,Au. Mellet az szól hogy link Messinek de Cou meg minden évben bugos, Messit nagyon élem szélen camba kéne az egyikük de melyik lenne a jobb és tartósabb megoldás vagy esetleg az új Ibra lap lehetne majd az új Cam-om ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest