- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #8601 üzenetére
Stay forward st vagy cam. Nekem anno 20-ban stben nagyon jó volt. De szerintem most ezt skippelem nem akarom már lekötni magam igy is van csomó untrade aki miatt nem tudok akarok nagyot variálni
Egy 50ks sbc játékosnál nem zavar de ez más árfekvésű
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
HdRew
őstag
válasz EA's hit #8601 üzenetére
ST-ben.
Nem olyan gaz, mint amilyennek tunik, fura mod Di Natale kevesebb ideig birta nalam szvsz.
Lehet azert, mert az alacsonyabbaknak tobb lepes kell ugyanakkora tav megtetelehez, es igy a stamina is jobban fogy.
Woody, rakd ki a loan lapjat, probald ki, aztan meglatod.En kb latatlanban megbizok Inceptionben, szamomra o a fifa isten, es tenyleg csak jokat mondott rola, nezd meg a videojat. Aztan ki is raktam Bestet, mert eleg jol jottem ki belole.
-
Woodslave
félisten
Na ezt szeretem. Dalglish 700k volt most 800
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
valaki használja IF Cancelo-t bal oldalon ? Mendy-t váltaná majdnem 400 meccs után mert védekezésben még mindig szuper Mendy de labdajáratásban valamiért lassúnak pontatlannak érződik mostanság és amúgy is majd jobb oldalra érkezik Zambrotta ,és a sima gold Cancelo annyira jól bevált eddig, érdekelne hogy megéri e a plusz zsetont (tudom nem sok 40k plusz) de most spórolás van mert kiköltekeztem magamat. -
Woodslave
félisten
Tegnap hatból négyet nyertem. Ma a maradék négyből egyet se. Régi rendszer szerint még kvalizni se tudtam volna
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Woodslave #8608 üzenetére
tegnap én is behúztam a kvalit. 8 meccs kellett hozzá...
első kettő sima liba volt. Gáláztam. Aztán jött a 3. meccs amin első félidőben már 4-1re mentem!!! Mondom ez így király lesz, ha 4ből meglesz a kvali, aztán séta a hétre. Elhittem, hogy ez már zsebben.... 60. perc körül srác megállította, állított a taktikán, behozta Wildcard Aouar-t. És nemhogy feljött 4-4re (Mbappé + Aouar onnantól bármit lőtt, bárhonnan, gól volt), hanem miután kitámadtam/letámadtam még hármat szórt. 4-7nél úgy éreztem ez már tökmindegy lesz.
Ekkora leolvadásom még nem volt idén. 6 gólt kaptam zsinórban a 2. félidőben. Ok az utolsó kettő elkerülhető lett volna, ha nem full pressing van és kb 1az1ben vihette volna rá többször is, de akkor is.
Ez a gold Dembelé a jobboson nettó emberhátrány, de WL-mentes hetem lesz, szóval nem akartam fölöslegesen Mbappé-t venni.44 pakkal várom a mai napot. Kisfiam kérte, hogy gyűjtsek minél többet (1000-et szeretett volna, de mondtam, hogy apát akkor fél évig nem látod , szóval végül a 40-50 közöttiben megállapodtunk). Minimum 3 rare lapos pakkok (sok untrade + trade). Tegnap felírtam őket, de akkor még 3xvalamennyi volt.
Untrade pakkok:
Premium Gold pack - /
Jumbo Prem. GP - /
Prem. Gold Players pack - /
Prime Gold Players pack - //
Jumbo Gold pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Rare players pack - ///
Jumbo Rare Players pack - ////
Ultimate pack - /
Prime electrum players pack - /
Eladható:
Premium Gold pack - /
Prem. Gold Players pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Premium electrum players pack - /
Rare electrum players pack - //
Prime mixed players pack - ///
Premium TOTW pack - /
Premium Gold jumbo - /
Small Prime gold players - /
Rare Gold pack - //
Rare player pack - //
Ultimate pack - / -
Woodslave
félisten
Ma egy qrva meccset nem tudok nyerni megint. Div 3 alja szét szopatnak
-
thebigK
addikt
Tegnap letoltam a wl kvalit, 4 win hamar meglett, erre ma ugyanugy kvaliznom kene, es meg a rivals pont sincs meg hozza. Most ez wtf?
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #8611 üzenetére
a rivals most nálam is nagyon kemény. Div 2 rank 1-nél járok, de egy előre kettő hátra.
Nem tudom mi van most, már mindenféle csapattal próbálkozom, de vagy nyerek simán (ritkábban), vagy folyamatos vereség (olyanoktól akiket sokkal jobbnak érzek). Lehet várni kell még egy-két hetet amíg tisztul a mezőny -
eM'82
addikt
válasz thebigK #8612 üzenetére
20 pont is meg lett a 4 win mellé? Ha csak end play offot nyomtál 18-19 ponttal, akkor buktad a dolgot :(
|AP| + Woody: igen valóban keményebb most a rivals. Viszont én most maradok itt Div2ben (könnyebb is ezt teljesíteni jelenleg ). Elite sikerült legutóbb, annyi elég is volt abból.
-
Mrdevil
addikt
válasz Woodslave #8608 üzenetére
Hát nekem még az új rendszerben sem sikerül a kvali.
Pedig a régiben volt, hogy 4-et nyertem, de akkor még az volt kevés oda. Uccsó meccs döntött természetesen, épp hogy 2-1-re elvert a gyerek. Nem baj nem sírok azért, van más dolgom.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Izéjose
tag
Sose értettem hogy Varane miért mindig ilyen felkapott a fifákban multhéten nyitottam egyet úgy döntöttem hogy a objectivek alatt kipróbálom shadow chem-el ,a legjobb szó erre a lapra az, hogy megbízhatatlan nem lassú de nem is tűnik gyorsnak fizikálisan semmi extra passzolás mozgás nem feküdt mivel egyik sem az erőssége, sokat passzolós játékhoz szerintem teljesen alkalmatlan. Jelenleg sima gold kounde és Militao a védőpárosom militaot a potm fogja váltani ha jön de kounde még mindig remek pedig annyira bíztam benne hogy Varane válthatja és erősödik a csapat, de nem
-
Tigibeeb
tag
PC-sek milyen kontrollert használtok ?
-
Woodslave
félisten
Megcsináltam ezt a winter frost küldit. Loan Mbappe. Asszem nem kérdés ki fogok venni mistery ball ide vagy oda ez a lap durva még most is
-
Tibson
tag
válasz Tigibeeb #8619 üzenetére
PS4. Bluetooth adapterrel tökéletesen működik vezeték nélkül is, csak egy DS4 Windows nevű program kell hozzá (még a rezgés is ütközéseknél). Az egyetlen negatívum, hogy Xbox kontrollerként ismeri fel, így a játékban az Xbox kontroller gombjait látom a menüben. Át lehet állítani, de ha jól emlékszem úgy akadtak vele problémák, de biztos van rá megoldás, csak engem nem foglalkoztatott. Most már persze a PS5 kontroller jobban megéri és állítólag sokkal kényelmesebb.
-
EA's hit
őstag
-
Izéjose
tag
Na akkor Militao se jön 🤣🤣🤣 kajak nem hiszem el.
-
zsolti72837
addikt
CM-be IF Nicolò Barella vagy Champions League Arturo Vidal? Van tapasztalata valakinek?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bubuska10
senior tag
WL, vezetek 4-1-re, lő egy kapufát, alám csúszik, piros, megállítja, kilép, "match under review", nem ment el a netem, nem lépett ki az UT-ből. Persze hogy nem adta meg a meccset.. Hol a panaszkönvy?
Nem akarom elkiabálni de nagyon jól megy a játék. A WL-be 4 meccs alatt jutottam be, az első 3 meccset megnyertem (vagyis így csak az első kettőt).
-
HdRew
őstag
-
gjoe
addikt
Messit érdemes lehet lecserélni best-re?
Kb messi árát kellene ráköltenem az sbc-re.
Csapat variációk miatt jobb lenne az ikon, de nem vagyok benne biztos, meg most még kis haszonnal tudnám messit eladni.
Láttam Hunreeth kollégának nagyon bejött.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
válasz bubuska10 #8625 üzenetére
Mivel szentimentális vagyok, a megnyert meccs óta 3 vereség:
- elsőn jobb volt az ellen, de vezettem 3-2-re, de végén nyert 4-3-ra
- másikon is ugyanúgy 4-3, az is kurva jó meccs volt, 90.be nyerte meg
- szétalázott egy román Eusébióval meg Cantonával.Továbbá indítottam egy uccsót, 3-0 ide, kilép, és megint UNDER REVIEW és MEGINT nem adta meg a kurva győzelmemet... Mi fasz ez, hogyha én győzök az nem érvényes? Vége van már a karácsonynak.
-
HdRew
őstag
Ha bejön Messi, ne cseréld le, tényleg nem rossz vele játszani, a szinte általános finesse gólok hiányoznak, ellenem is lőttek vele. Ő Messi. Na meg persze a tűpontos hosszú passzai..
Futbinen is vannak kommentek Besttel kapcsolatban, de azt ajánlom, hogy rakd ki a loan lapját, dobj rá egy huntert és kiderül neked. Szerintem elég jól árazott lett.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Szuper promo soha nem látott speciális lapokkal
-
Woodslave
félisten
Mondjuk ez a sb és rivals wines milestone faxa. tök mindegy mit de legalább ad vmi extrát és csak játszani kell
-
bodnar123
őstag
Kinyitottam a 81-89x10es csomagot. De minek... Az Ea mindig úgy ad mint a Nolan Batmen 3. Részében a börtönben. Csak reményt, miközben igazából millió csalódást. Felesleges megcsinálni bármit. Na meg a packok... Egy hete ultimate pack plus volt. Plusz egy packot adott... Ellőttem fél millát... Lett belőle 150ezrem...megérte :) értem én, hogy minden arra megy rá, hogy lehetőleg fizess, de ezekkel nem tudom kit tudnak ösztönözni erre.
-
eM'82
addikt
Értékelhető eladható: TOTW Lukaku, B. Silva, Cavani
Untrade: Donnarumma, Salah, Handanovic, Headliner Shick (qrva jó lap... valahol, valakinek )
Többi kuka. Rengeteg 83as lap lett quick sell, meg a végén pár 84es is. Ami 82 vagy alatta, az automatikusan quick sellként működött.
-
Izéjose
tag
Valaki röviden leírná hogy mik ezek a Headliners lapok az évek alatt sose tudtam megérteni mit tudnak 🤣🤣🤣🤣
-
zsolti72837
addikt
Győzelmekben és jó nyitásokban gazdag boldog új évet Mindenkinek!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest