- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na most már menni fognak a fodderek vagy még mindig nem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zoolee1976
aktív tag
Köszi gyerekek a segitséget!
4-5 Ai elleni meccs után plusz 10-12 Online Fut meccs után ki is alakult a véleményem.
Mindenki op nigger játékosokkal nyomja a full letámadást plusz counter attackot(nekem két csillagos csapat az ellenekk általaban 80% 85+ futo niggerek).Kb mindig ugyan azok a golok,(elfut a szélen aztán átpassz a másik futohomoki niggernek és gól).Eddig a lejátszott kb 15 online meccsem közül ha 3 játékos próbált meg focit játszani,a többi tolja a meta glitchet.Ez igy nagyon szánalmas,ehhez képest a Pes 21 mind játék menetben mind online ellenfél felhozatalban fényévekkel előbbre van,pedig ott is a nagy része gyökér bugcsiter!Hát kiadtam 9400 forontot ezért,remélem az a pár offline meccs kárpótol!Üdv mindenkinek és PEACEZoolee
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #7108 üzenetére
Még decemberben tuti lesznek szaftos SBC-k. Karácsonyra mondjuk egy jó mid ZZ vagy Gullit.
Ez meg a másik, most mindenki látja, hogy kijött az sbc, megy felfele az ára, és gyorsan kidobják a piacra 2-3K haszonnal, nem várnak. Valószínűleg 2-3 napot kell még hozzá várni.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Ilyen bedobálós sbc jöhetett volna, megint összegyűlt rengeteg rare playerem.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
HdRew
őstag
Messi leesett 380-ra, LOL. Ha most eladom az összes Kroost, meg is tudom venni.
-
toxicjew
addikt
Rank 3 meglett, pickek Jovic meg Grifo, 100ks pack meg Parejo Nem mondanám, hogy megéri tolni ezt a szart...
-
Izéjose
tag
Ez az undorító játék nem hagy békén pont pár napja töröltem le napok óta rá se gondoltam nyugodt kiegyensúlyozott életet élek erre nem appon beadja az icon pack mid Gullitot , ezért most le kell töltenem hogy mid Gullittal együtt verjenek el a sima gold csapatok 🤣🤣🤣
-
Nandinagy
addikt
Mennyire imádom ezt a játékot te jó ég
A hétvégém 2 momentuma: [link] [link]
Csak tudnám az ellenfeleimnek miért nem csinálnak ilyet a játékosai
Vini egyébként nem rossz lap de csatárnak fixen nem az igazi a befejezés miatt. Néha érhetetlen helyzeteket ront el utána meg érthetetlen szögekből gólt lő Ja és feltűnően sok autoblokkot lő amit nem tudok hovatenni. -
Woodslave
félisten
Vasárnap este nem a leszarosok játszanak. 10-ből 1-et nyertem igaz nem küzdöttem meg az utolsó négyet leadtam de nem sok esélyem lett volna
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
thebigK
addikt
csabito ez a base/mid icon pack, mert van egy rakas dupla fodderem a transferen, 85-86-87-88, csak kb az ikonok 90%-at nem tudnam hasznalni
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
forras2
őstag
1 kicsit variáltam a csapaton a javaslataitok alapján, meg 1 kicsit kibővítettem saját gondolatokkal is
Ebből lett ez.
így már Messi sem 3-as chemmel muzsikál, védelmem sokat gyorsult, és úgy érzem stabilabb is lett, csak Lacroix 6-os chemje zavar kicsit ott középpen, viszont a sebességére szükség van... De a 100-as chem megint nincs meg -
miro.
senior tag
84-es Regulion lehet jobb,mint Mendy?
Valahogy nekem ebbe az evben nem olyan extra a francia.
Sokszor peobalok vele utkozni,de egyszeruen leporog az emberrol.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
|AP|
veterán
válasz Digestive #7141 üzenetére
az a Benzema tényleg elég butálra sikerült
Ezt a gólt tegnap gurította DR meccsen a 86. percben, döntetlennél. Gyengébbik lábbal
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest