- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marcess
senior tag
-
BenXL
tag
Sziasztok, fifa18 után visszatértem a FUTba egy hete most ez a csapatom. “Meta szerint” ez milyen? Kb semmivel nem vagyok tisztában még
4-2-3-1be Pogba-ndombele cdm, Nkunku cam, ezeket gondoltam következőnek fejleszteni. Kit tudnék venni?[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
TOTW pakkot érdemes tartogatni, vagy csak abból a hetiből dib picket, amikor meg lett szerezve?
-
Woodslave
félisten
érdekes ez a futbin valaki tud rá magyarázatot?
El akarnám adni Dalglisht. Nézegetem a futbinen a sale histroyt. 1 órakor 787.000 coinért ment el. Nézem a piacon van egy csomó 772.000, meg hasonló áron. Akkor hogy a tökömbe? Vagy ez valami más időzóna?
Mondjuk valszeg nem adom el egyelőre. Remélem holnap sbc lesz
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
EA's hit
őstag
Nálam most ez a csapat, ingame 4-1-2-1-2.
Wijnaldumot és Andrét nagyon szeretném már upgradelni, csak a kb. 130k-s keret miatt nem egyszerű Gondolkozok viszont nagyon ezen is, ez 4-3-2-1 lenne valószínűleg ingame. Megérné szerintetek? Annyi hogy itt Chong nem lenne maxos, illetve Coutinho vagy Di Natale kimaradna, a másik meg bal szélen játszana. Esetleg talán 4-2-2-2 lehetne még, ha kijön a chem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz athlete #8775 üzenetére
valszeg uk time azt néztem be. Ennyit számít egy óra a piacon. Meg az is lehet amit írsz így azért nem lehet rá nagyon alapozni.
na érdekes. Most megjelent az enyém is az eladásban, vagy legalábbis pont ennyiért elvitték. Akkor tuti emelkedni fog.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Nem rossz, de nem is nagy extra már. Én még eleinte az upgrade előtt használtam, akkor meglepően jó volt, most az upgrade után visszaraktam fb Kanté helyére a maxos chem miatt. CDM-ben simán elhasználható, nincs vele gond, de erősödtek már annyit az ellenfelek, hogy extra se legyen. Viszont jobb opció meg nem nagyon van a posztra, aki linkelne is, szóval egyelőre valószínűleg marad még.
Mivel beépíteni eddig még nem tudtam, csak csereként használtam, de annak kötelezően, minden meccsen behozom. RCM-nek szokott jönni, nagyon szeretem, gyors, erős, nyeri a fejpárbajokat, és ballal jókat is lő, szóval régóta tervezem már beépíteni. Kirakni mindenképpen érdemes, asszem egy 85-ös team kellett csak hozzá, annyiért mindenképpen megéri, még cserének is.
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #8776 üzenetére
megfogadtam nem fogok itt rinyálni már a játék miatt ne is vegyétek annak
wl érdekes volt, olyan érzésem volt, hogy vagy nekem, vagy a másiknak nincs abszolút semmi esélye. Egy meccs volt ahol 3-0nál nem léptem ki, felhoztam constant pressel hogy utána még kapjak 4-et
De tök mindegy milyennek tűnt a másik, ha olyan volt az istennek nem tudtam nemhogy gólt rúgni de helyzetbe se kerülni, Donna semmit nem védett vagy bevédett, 3-0 után a cherry on the top egy öngól volt nem egy alkalommal. A másik meccsen meg mindent is védett, mindent blokkoltak a védőim, CR7-e meg üres kapuba nem tudta berúgni (bár lehet ezt ő baxta el)
9 win lett egyet "leadtam" a végén azaz 1-0-nál kiléptem bár a gyerek seggrázós örömet nyomott, de nem kinagyítva normálban nyomta ilyet még nem is láttam.
Aztán gondoltam éjszaka grindelem a rivalst. Voltak olyan vakok hogy csak néztem mit keresnek itt, aztán meg volt olyan hogy a 12-ik percben már 3 gól kaptam amiből egy David fejes gól ott meg valszeg ő gondolta én mit keresek itt.
Persze ezek a meccsek nagy része érdekes módon mindig a feljutós meccsek voltak, nyilván továbbra sincs semmi undabunda, hanem előtte balfaxok jönnek, akkor meg mágusok.
Ezért is adtam el Dalglisht (pedig nagyon jó lap tényleg) komolyan eljutottam oda, tök mindegy kivel játszok. Rajta azért nyertem némi (47k) coint ami mostani időkben elég nagy meglepetés. Most van 980k meg vagy 100db 88-as lap. Nem bánnám ha 35k-ra felmenne, de sok esélyét nem látom. De hátha tényleg lesz ilyen törekvés az ea részéről hogy a totyra fel akarja nyomni az árakat. (vmi szagértő mondta youtuben )
Most full undtrade van arra a pár meccsre jók ezek is.
-
raven84
senior tag
Amúgy most megnéztem a mid iconokat futbinen, 1x% hogy használhatót nyitsz. Hacsak nem 200k körül lesz én tuti passzolom.
-
mcwolf79
veterán
Érdekes ez a taktika beállítás . SMS -ot középpályáról nem bírom felcsalni fejelni , ha szöglet van , holott get forward van neki beállítva . Poén , hogy vele ellentétben De Ligt ott tobzódik a 16-oson belül , holott ő stay back-en van .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
taylorp
senior tag
Nem kell ide már a kamu piros lap se, van helyette jobb ötlete az ea-nek.
[link]Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #8792 üzenetére
Szögletbe ez nem zavar be. A cb-k mindig felmennek fejelni. Általában az egyik kp+támadó+szélsővédő marad hátra. Bár nekem SMS fenn szokott lenni és érkezik is sokszor, tuti fejeltem már vele 5-6 gólt Ilynekor általában Aouar meg Cuadrado marad hátul meg Vini ha nem a szögletkombit nyomom.
-
|AP|
veterán
többen is mondtátok, hogy Benzema már nem az igazi... hát nálam még mindig csinál gusztustalan dolgokat
-
miro.
senior tag
-
|AP|
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs