Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
szerintetek ha ezt a totgs csapatot vesszük alapul milyen árak és trendek várhatóak?
Ronaldo - 2 milliós kezdő vajon mi lehet majd a reális? POTM szint a kártyal
Salah SIF 430k szintén POTM szint ami 800k körül volt ez simán kezd 1m aztán 7-800k?
Bruno: ha marad a wf akkor nem lesz KDB szint 5-600K?
Marquinos : nyilván 830 alatt kell lennie
Cancelo: SIF szint kb. az IF 55k 100 alatt kellene lennie
Chiesa: ? Gőzöm nincs
Vini? 600k+-on indult a SIF ez simán 1m a hype miatt aztán lehet 500k lesz a vége attól függően hogy a POTM lesz-e és mennyiért.Djalo: ? na erről lövésem nincs ebből nézem ki hogy alacsonyabban indul aztán 300+ vagy lehet pont fordítva.
Mit gondoltok? A többiek annyira nem mozgatnak de jöhet predi arra is.
A nagy kérdés melyiken lehet vajon kicsit keresni? Ha egyáltalán
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
-
HdRew
őstag
válasz Nandinagy #6405 üzenetére
De más a való élet, és más a játék. A játékot azért játszod, hogy szórakozzál, és a jobb játékoddal megverd az ellenfelet, ezzel tudnák a játékosokat is jobban megtartani, nem azzal, hogy 1-1 meccsen ilyen eredmény születik. Nálam volt ilyen mindkét oldalon is, a meccs után írtam a srácnak, hogy bocs, sokkal jobban játszott, egyszerűen engem tolt a gép. De a következő után meg az ellenfelemet tolja, mikor ott nekem kellene nyerni. Teljesen igazságtalan, és így csak a kedvedet veszi el az egésztől.
-
toxicjew
addikt
Apropó, a wlre szombat reggelig lehet beváltani a cuccost?
-
toxicjew
addikt
Ok köszi mindkettőtöknek
-
Nandinagy
addikt
Ezeket meccseket kb. telibeszarom. Látom, hogy hiába van lefociza akkor se nyerhetek mert mint látszik 8-9 exg nem elég 2 gólhoz. Engem sokkal jobban irritál mikor szoros meccs van és idiótaságok miatt szívom meg. 2 éve nem tudok rájönni, hogy kell fejelni se védekezésnél se támadásnál. Folyamat azért kapok fejes gólt mert hiába nyomkodom a gombot hogy fejeljen a védő baszik felugrani vagy amit még jobban szeretek körözik amíg odaér a labda és kurvaélet, hogy akkor lesz a legmesszebb mire odaér
A löbbölt indításokat még nem lehet levédekezni. Hiába váltok oda a kretén védőm vagy nem tudja levenni a labdát vagy összeesik a labdában vagy elpattan tőle
-
toxicjew
addikt
Tegnap amúgy dreztem, azt hiszem itt div 3ban van most a fal, itt már meta teamek jöttek (Mbappe, Neymar, full psg védelem, fekir stb.), nem azt mondom, volt akit megvertem de sajnos sokszor már rohadt nehéz ezeket a támadókat tartani.
-
adise
őstag
Castro transfer market bannt kapott
neki majd leveszik vajon? Gondolom draga icont adott el vagy dragan vett vkiket sbcbe[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
Mi a lőcs van ma megint a gameplayel? Passzok össze vissza mennek, button delay az egekben, kezdem unni...
-
thebigK
addikt
válasz thebigK #6415 üzenetére
én késő estig ezt jegelem, ami wl-ben megy, az felér egy benny hill show-val. 1win, 1lose, az ellenfél 3-1nél kilépett, de addig gold Lenglet volt neki a MOTM. Mikor lenyomom a passzt a 16osnál, és konkrétan nem az, h szar helyre adja, hanem nem is passzol, na az fenomenális. Valahogy a rivals sosem szokott ennyire durván szar lenni napközben, mint a champs, kabaré
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Mrdevil
addikt
Offline draft, prof szint, 4win. Jumbo prem gold 26, Jumbo prem gold pakk. Ez is valami, ingyé volt.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
thebigK
addikt
mondjuk hogy fogom egyelőre a cruyff-dinatale-cr-85ös vini 4est játszatni, úgy, hogy csak cruyff eladható - azt meg nem akarom - az rejtély
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
toxicjew
addikt
Hát eddig az idei pack luck nem akarja az igazságot, megint kinyílt jópár jobb fajta csomag, egyedül egy Kimmich jött, aki végülis használható, de beépíteni nem tudom, meg lehet nem is akarom Uribe helyett. Azon kívül pár fodder (Thiago és Bernardo Silva). Persze legalább fodder jött, de előrébb nem jutottam. Megveszem akkor RTTK Gravenberchet azt jóvan.
thebigk: gg
-
Woodslave
félisten
Néztétek djalo árát?
-
-
Nandinagy
addikt
Letoltam a wlt,kiraktam a marquet, kiraktam 20 db 82+-t de egy értelmes nyitásom nem volt.
A pickek megint 82esek voltak , az if packban Mena volt a legnagyobb, a 100k-s packban meg egy kicseszett Gosens volt az egy szem boardos. Nagyon kezd elegem lenni ebből a szarból. 0 értékelhető eladható nyitásom volt idén. Kurvára nem lehet így előrébb lépni semerre sem. -
thebigK
addikt
[link] ez lett végül, cruyff wl után megy a piacra, de addig nem akarom eladni, túlságosa fun, a bruno-barella kp olyan lesz amilyen, meg támadó poszton kit hova rakok, azt továbbra sem tudom
-
Mrdevil
addikt
Volt pár csomagom, tényleg nem sok, és nem is nagyok. Asszony nyitott belőle, egy 90 Keane, egy Benzema, 2 86-os, meg egy 85. Beszarok, ez érdekes. Nagyot nem kaszáltam, de nagyon örülök.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Woodslave
félisten
Amúgy ez a Djalo nyitható silver packból ha már silver az alap kártya?
-
toxicjew
addikt
Csak elkezdtem ezt a szart. Kemény azért, 5 meccset mentem, mind az 5 ellenfél full meta team, 1 lapjuk többet ért, mint az én csapatom... A gameplay nagyon gáz, összevissza laggoltam, persze nem csodálkozom. 5/2 eddig, 2en jobbak voltak, de a 3. vereség egy kabaré volt. Remélem innentől már lightosabb ellenfelek jönnek, bár kétlem.
-
adise
őstag
Szegény embert az ág is húzza [link]
-
|AP|
veterán
megcsináltam a Milla lapot, mert az utóbbi napokban többen mondták, hogy milyen jó.
Azt kell mondjam, hogy a hírek igazak
Freeze Capa szintű lap szerintem, egy shadow-val gyakorlatilag 90-es CDM. Simán hozza a gold de Jong szintet, sokkal kevesebb előremászkálással. Igazi CDM lap!
Így már annyira nem is bánom, hogy nem nyitottam SS Llorentét. -
thebigK
addikt
Ha az embert nem a jatek, akkor tuti ez a kurva net szopatja le 1 dnf, 2 laggtenger miatt elbukott meccs, rohadj meg invitel
-
Woodslave
félisten
Egyelőre csak sbzek az untrade csapattal de elég nyögvenyelős. Próbálgattam pár felállást de nem igazán érzem a dinamikát a csapat mozgásában.
Benzemat se érzem. Hawkot raktam rá de nem túl gyors. Egyelőre nem úgy tűnik hogy nálam Mbappet pótolni tudja valszeg ahhoz béna vagyok.
Ezeket a promokat is kezdem megunni. Ugyanazok a lapok boostolva de tök mindegy mert akik jók azok elérhetetlenek. Akit meg tudnék venni nem illik be nem jó vagy nem adnék érte ennyit. Cancelo már 220k de nem fogok ennyit költeni rá. Chiesa extinct 300k kíváncsi vagyok mi lesz ha emelik a price ranget
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Woodslave #6447 üzenetére
Mondjuk Mbappe az idei rövid tapasztalataim alapján továbbra is glitch, atfolyik mindenen, visszapattan hozzá minden. Szívesebben használnám, mint Benzemat De nem panaszkodom rá, jó ő is, csak hiányzik az 5*sm és hát valóban nem a leggyorsabb a koma. Felallasokkal nekem is kéne kiserletezgetni, mert kb. 2. Nap beállított 3at, azt azóta azok vannak. Az első 5 wl meccsembol azt érzem, hogy korai próbálkozás lesz ez még, de reménykedem, hogy vmi csoda folytán elerem a rank 3at. Most is úgy van ugye, hogy az első 5 meccs után már nézi a formád?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest