Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #21050 üzenetére
Cr MANUTD sbc pl
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #21050 üzenetére
Hát én megpróbálom csak úgy lejátszani. Gold legyen 2-3 annál jobbat sajnos nem fogok valszeg soha. Tényleg csak azt gyakorlom hogy ne kapjak agyfaxt ha szopatnak.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
én ma úgy ébredtem, hogy van 1,3millió coin, jópár fodder, a csapat fullos, a játéknak meg mindjárt vége.
Talán itt lenne az ideje nekiugrani a másik kedvenc játékosomnak, Ronadinhonak.
Tényleg csak a rajongás miatt, a csapatba max. Mbappe helyére férne be, de jobb nem lenne tőle a csapat.
Alszok még rá párat -
Jinxb1rd
addikt
Pre-sessionos packok sbc stb. amik a fifa 22-höz adnak cuccot, azok mikor jönnek? Azokat meg szeretném csinálni
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #21059 üzenetére
Ez a jumbo sztori rendben van azért.
-
Digestive
veterán
Elképesztően jó a game play gyerekek! Én ilyen szinten smooth irányítást még nem tapasztaltam soha. Vagy nagyon kevesen játszanak, vagy feljavult a netem , de minden úgy és abban a pillanatban történik ahogy akarom.
Gelson Martins lapja az idei év legjobb támadója akit próbáltam.
-
Woodslave
félisten
Jól indult a reggel. Első négy meccs 4 win. 3 ragequit. A negyedik jobb volt sztem de a 89 percben egy lesgyanus szitut nem fújt be és Messi nem hibázott.
Aztán persze jött aminek jönnie kell. 2sima és egy szorosabb vereség. Aztán egy győzelem. Nem lépek ki most se. Mondjuk szokásos 13-8 szóval a cél a gold 3 lehet utána hagyom is akármennyi marad.
Inkább nyomom ezt a jumbot bár az egyik mega dupli Chiellinit adott recovery meg nincs...
-
kacsa,pLau
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy előrendeltem játékon belül a 22-t, de szeretném visszamondani ezt a hulladékot. Vissza kapom a pénzem vagy csak a PS storeba költhetem majd el?
-
Woodslave
félisten
válasz kacsa,pLau #21065 üzenetére
Én úgy olvastam visszautalják. De a ps4 topicban biztos tudják
Akarsz róla beszélni?
[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretnék kérni, mert már majdnem mindent kipróbáltam.
Steam-en előfizettem az EA Playra (ott volt a wallet-emben pár euro ) nem indul el a Fifa 21. A következő hibaüzenetet kapom: ERROR LAUNCHING GAMEThe game FIFA 21 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game.Köszönöm.
-
kacsa,pLau
csendes tag
válasz Woodslave #21066 üzenetére
Én csak most nyáron kezdtem el a játékot amikor megvettem a PS5-t. Gondoltam jó móka lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyi bug van a játékban és lényegében a gép dönti el, hogy ki fog nyerni. Egyik meccsen minden labda visszapattan az ellenfélhez, nekem mindent lefúj neki meg szinte semmit, máskor meg fordítva. Az hogy a 95-s Adamat utoléri a sima gold Matuidivel már nem is mondom. Szóval ez a játék nem kikapcsol hanem minden alkalommal csak felidegesít. Sokat kellene még tanulnom, de úgy látom nem éri meg ráfordítani az időt.
-
Woodslave
félisten
válasz kacsa,pLau #21068 üzenetére
Van benne valami. Mondjuk ps5-on xar az idei úgy hallottam több probléma van jövőre viszont lehet jó lesz next genen
-
|AP|
veterán
egy 3/3-mal nyitottam ma, szóval a G2 is meglett, utána jött két vereség, így többre már nem volt esély, de akkor is látszik, hogy már kevesebben tolják. (Vagy csak extra szerencsés matchmakingem volt).
Azért néha meg is tolt a gép rendesen, én azt is elismerem ha az én javamra történik egyértelmű csalás (utólag is elnézést attól, aki kapta...) -
toxicjew
addikt
Én szenvedek, mondjuk most nem is vagyok 100%os, de annak ellenére, hogy kevesebben tolják, vhogy erősebbnek tűnik a mezőny. 1-2 meccs lehetett kb. amikor átgázoltam vkin, az összes többi gyötrelem. Azt nem érem hogy képes vki ezt a botrány possession focit játszani. A gyerektől nem lehetett elvenni a labdát, mert szó szerint semmi mást nem csinált, csak forgolódott a labdával, majd amikor rárohantam hátrafordult. 75% lett a labdabirtoklása. Addig dörzsölném az ilyen fejét a betonon amíg le nem kopik róla a bőr. 100x inkább jöjjön ellenem egy constant pressureös majom, mint ezek a tryhard nyomorékok. A belem kifordul tőlük.
zolo96: fasza
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #21074 üzenetére
Egyetértek. Én csak brutál csapatokkal és közel profi játékosokkal kerültem össze a hétvégén. Igaz, 1,5-2 hónapja nem is wl-eztem egyáltalán, és most is csak a 8 winért jöttem a swapos token miatt, az meg is lett simán, sőt, 22 meccsből a 11 win is, de tovább nincs kedvem erőltetni. Minden létező meccsem kőkemény, ha nyerek is, masszívan izzadnom kell érte, pedig a csapat amúgy baromi jó most, de az ellenfelek is. Könnyű ellenfelem egy sem volt még, és nálam is a forgolódós labdatartás a sláger, meg az undorító auto block Kevesen nyomják már, de azok nagyrészt a felsőbb divekből kerülnek ki.
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #21076 üzenetére
Hát nekem elég felemás. Nagyon sok rq volt akár egy gólnál is. Volt baxó csapat de annyira nem jó. Baxó csapat aki leszopatott... Meg ahol neki minden is nekem meg 99-es passz egy se sikerült de ez van sajnos már kiabáltam pedig pont nem ezt akartam.
Gold megvan maradt 7 meccs hát mára elegem lett. Talán ha reggel felkelek korábban megpróbálom még vagy este..de semmi értelme két pick megvan az hogy milyen nem érdekel. Top csapatom van komolyan cserélni nincs szívem senkit... Azt se mondom hogy ugyanott tartok mert azért a gold simábban megvan mint korábban. Persze lehet nem a csapat miatt de sztem se balfaxok maradtak a wlen..
-
Woodslave
félisten
Ja ma engem is elkapott a felesleges játszani érzés. Fejleszteni nem tudok azt gondoltam élvezem a szuper játékosokkal de sajnos a játék nem olyan hogy cél nélkül csak élvezet miatt játszon az ember. Nem tudom jogy lehetne ezen változtatni... Talán ha tényleg egyszer sem érezné az ember hogy a játék miatt kap ki jobban el lehetne fogadni vagy fene tudja
-
Woodslave
félisten
Olcsó 90+
-
Woodslave
félisten
Holnap jön a második felvonás icon swap?
-
Woodslave
félisten
Na reggel egész jó volt. 7 meccs 3 kellett a gold 2-höz. 5-ből lett meg de egész élvezetes meccsek voltak. Ha az ember fejében nem az járna hogy nyerni kell annál kevesebbet kell játszani az lenne a legjobb
Utolsó kettőt leadtam.
A héten swap. 94+ pack az egyetlen opcióm
-
Woodslave
félisten
EASPORTSFIFA “We’re canceling OTW cards for FIFA 22 Ultimate Team until further notice.
Ja valszeg csak poén
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Na meglett a rekord. ma 5 meccsből kellett 3at megnyerni a gold1ért. Első kettő meglett, majd kettő vereség. Utolsó meccsen jött egy Pelé, R9, Gullit, SS Neymar, Vieira ellenfél. Szép volt. Kényszerítőzésekkel elment két gólra is meg még a hosszabbításban is egyenlítenem kellett... Aztán döntetlennél kilépett szerencsére (11esekben nem vagyok jó). Aztán egy könnyebb ellenféllel meglett. Azért továbbra is elgondolkodtató a pay to win része. Két hete silver1 lett meg. Azóta kiraktam Kantet, és Messit, Renato Sanchezt és jött LLorente és talán Cruyff. Ezek helyett játszottak Di Maria, Sterling, Etoo, Parades. Nem sokkal gyengébb, de mégis ennyit számítana két 99-es játékos? Vagy azóta megtanultam jobban játszani... Hát még ha valakinek akkor vannak csúcs játékosai amikor még átlagban mindenkinek gyengébbek. Persze tudom, a prok ígyis úgyis sokat nyernek, de azért casual szinten.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #21089 üzenetére
az biztos hogy a silver 1-ről nem lették gold 1 csak a játékosok miatt, szóval inkább a múltkori teljesítmény nem reális. Gondolom a silver 1-ért nem küzdeni kellett. Mert azért szép csapat de most kb. 90%-ban ilyen erősségűek ellen játszik az ember nem extra.
Én is agyaltam, hogy van aki szerint könnyű mások szerint nem. Az biztos, hogy aki nem veszi komolyan ezt a játékot az már nem játszik. Lehet vannak friss accok de azok tuti nem na próbáljuk ki milyen fifa új arcok. A komolyan vesszük persze nem elit szint hanem silver 1- gold 1 között bárki (meg persz eilte de azt hagyjuk)
Én arra a következetésre jutottam, hogy kevesebb a játékos, ezért a forma alapján történő matchmaking is nagyobb szórást jelent. Van aki emiatt gyengébb ellenfeleket kap, mások meg lehet pont sokkal nehezebbeket mint amit akkor kapna, ha több ellenfélből lehetne választani.
Néztem Krasit. Elite volt végig szinte. Most egy gold 2-őt tudott összehozni úgy hogy 3 meccse maradt ami nem játszott le. Szóval nem azért mert 18-ból 17 és nem szopatta magát tovább. Érdekes ez is.
Amúgy gg a gold 1 szép nagyon
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #21089 üzenetére
grat a gold1-hez.
Most nekem is nagyon közel volt, 18win lett, 1 meccs bentmaradt.
Én PC-n tolom (a 22-t már PS4-en majd), biztis számít a platform is. Nekem ez egy elég könnyű hétvége volt.Visszatérve a platformra: vettem egy alienware monitort múlt héten, sokkal szebb rajta a PC-s változat, mint a PS4-es. Jobb az élsimítás és a nagyobb frissítés is sokkal szebb eredményt hoz. Tudom nem fontos, de kinézet szempontjából így visszalépés lesz a 22
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #21090 üzenetére
Épp ez az. Mindenkinek hasonló csapata van, vagy jobb... De két hete kb 90%ának jobb volt az enyémnél. Persze, továbbra is mondom, hogy attól valaki nem lesz sokkal jobb mert jó csapata van, de anélkül nehéz (főleg még távolabbi szerverrel),sőt szinte lehetetlen. És nem a cselekben. Mert azt ha jókor nyomod, akkor valszeg mindegy kivel csinálod csak 90+ pace kell, hanem a passzok és a helyezkedés, a védekezés, a lesvonalon maradás vagy elfutás és hogy hova csorognak mindig a labdák. Én szerintem aki akkora király egész évben, majd a végén gyengébb, pont akkor amikor csapatok szintjén a legkiegyenlítettebb a mezőny...az lehet hogy a jó csapata (sok időt pénzt ölt bele, szerencsés volt) miatt extra év közben. Amúgy pc-n játszom. Egy új acc nem volt (ezek feltételezhetőek a csapatokból), és egy Silver próbálkozó volt. Senki nem adott le meccset. Egy gold játékost nem láttam. Olyanból volt pár aki csak team of season playerrel ment. Őket meg is vertem aránylag simán. Amúgy ha hobbi játékosok nem játszanak már, akkor pont hogy erősebb a mezőny. Kevesebb gyenge playerből könnyebb gyengét adni. Amúgy ha jó csapatod van szinte kötelező a presst valamilyen módon használni. Az már szinte megnyeri a meccset. Gyengébb csapat ellen sorra szereztem a labdákat a 20 méterre a kaputól, de ha neymar pelé ronaldo... Akkor egyet sem. Pedig a vicces, hogy nem ők passzolják a labdát xD
-
Woodslave
félisten
tots Lewa. Brutál hogy 60k.. Másik jó még De Jong de az 45
-
HdRew
őstag
válasz bodnar123 #21092 üzenetére
Én most tértem vissza a 17 után a 21 végére, 2 hetet játszottam, majd 2 hét nyaralás volt. Olyan 900-950-es skill ratingen voltam, azóta pedig még sokat erősödött a csapat. Az sbc-s Nani egy állat, 72 meccsen 68 gól és 55 assziszt kb, irgalmatlanul olcsó volt, csereként minden meccs elején beállítom. Nyaralás óta eltelt 1 hét, és ott vagyok, hogy 1247-es a skill ratingem, hamarosan div4. Sokat számítanak a játékosok is.
Nekem a legújabb kedvencem TOTS Kimmich, egy állat védekező középpályásként. Illetve Goretzka is nagyon jó CB-ként, akinek megvan, ajánlom kipróbálásra. Így néz ki a csapat.
Ebből Drogba, Christensen és Soyoncu megy, Goretzka megy CB-be, Soyuncu helyére Cuadrado. Csatárnak Son-Nani, irányítóba Salah, Atal-Wijnaldum kp Kimmich cdm, a többit tudjátok.
-
Woodslave
félisten
Kimmich summer stars sbc-je megvan, de még ő se tud kezdeni. Goreztka nekem cdm volt de nem adta. Cb-be meg szintén nem igazán férne be Militao-Varane mellé
Mióta 1600-ről mélyrepültem 1350-re azóta nem rivalsoztam nagyon
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #21096 üzenetére
Ha még nem játszottál Kimmich-hel, mindenképp cseréld be egyszer, aztán írd meg, hogy milyen volt.
Ja, a Goretzka-féle CDM-ek nem jók, oda egy közepes magasságú játékos kell, aki kellően gyorsan tud irányt változtatni az L2-R2 védekezéssel (PS-en) és valamennyire fizikális is. (Wijnaldum is jó volt számomra erre a posztra.) Kimmich néha brutál nagyokat tud ugrani, meg is lepődtem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest