- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz Bence910905 #21351 üzenetére
Igen?! Múltkor már néztem a nevednel a számokat 😀
Köszi köszi, neked is 😉
" Just remember Manchester is RED! "
-
Kristof_94
nagyúr
Boldog születésnapot mindkettőtöknek!
Közben nyomom a picket, egész jól adja. Vannak üresjáratok, de most pl. egymás után Verratti és Chillwell... Mindkettő dupla, szóval mennek a 93+ pickbe.
-
EA's hit
őstag
Kiraktam még egy ikon picket: Xavi, Giggs, Larsson...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz EA's hit #21355 üzenetére
Nekem kész a következő 93+...
Bergkamp - van Basten - Butra - CRUYFF - van Nistelrooy
Cruyffnak nyilván örülök, de a többi siralmas! A holland trió természetesen megint megjelent, de szerencsére Cruyff is hozzájuk csapódott.
Mára ennyi, holnap jó lenne pár rivalst lenyomni, mert szerda óta semmi. WL-t is 2 hete hanyagolom.
Na meg kellene 4 token a meglévő 1-hez és akkor kiveszem a 83 illetve 84+ csomagokat, hátha ki tudok rakni még 1 ikont.[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Na ismét sikerült a gold1... Mondjuk most húzósabb volt. A gold 2 4 hátralévő meccsel lett meg. Na mondom azért lejátszom hogy meglegyen a rivals rank 1. Olyan jól sikerült hogy rögtön 2 win. Innentől megint tétje lett a dolognak,de 4. meccsre meglett. Mondjuk sok értelme nincs már. Cr ma estére meglett... Ilyen icon piccekhez meg se pénzem se kedvem. Ja és amúgy sem dobott semmi értékeset ez a szar soha. Szerencse hogy Messi Ronaldo átigazolt. Így őket ki tudtam grindolni.
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
-
HdRew
őstag
Én is kiraktam egy icon picket. Barnes - Ferdinand meg még valaki volt, Ferdinandot vettem ki, egy istencsászár szerintem. Nem gondoltam volna.
Előtte persze gyorsan ránéztem futbinen mennyiért mennek, Ferdinand még mindig jó drága ahhoz képest, hogy elméletileg vannak nála jobb védők is.
Ma reggel 4 win az 5-ből, az az egy vereség is tizivel ment el, így lett meg a gold3, 14 win. (Ma reggel kezdtem el játszani Ferdinanddal.)
Korábban a swapokkal kivettem Kakát inkább, egész jónak mondhatom a csapatot ahhoz képest, hogy mikor szálltam be és mennyit játszottam vele.
-
Woodslave
félisten
Mi ez a pick már megint. 88-as squad 90%-ban tots lapért
Szerencsére nem maradt semmi kiszenvedtem ma még egy ikon picket Dalglish. . szívesen kipróbálnám majd ss Cr7 padozik. Egyébként Cantona egész jó csereként jött be döntött el meccseket. Mondjuk pont az utolsón a 89-ben hagyott ki egy ziccert de hát ez a játék
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt az új küldetést, ahol a végén egy ultimate csomagot ad. Az egyik kis csomagból Sterling, utána az utolsó előttiből egy duplicate 98-as Hazard, szóval az ultimate csomagot egyelőre nem tudom kinyitni.
-
HdRew
őstag
Jött egy TOTS Sancho a 88-as csapatért, be is tudtam építeni, igaz talán máshol picit gyengébb lett a csapat.
Még az icon picket megcsinálom újra, kíváncsi vagyok kit ad még.
-
Woodslave
félisten
-
HdRew
őstag
Sancho megérkezett, 3 meccs 7 gól.
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #21377 üzenetére
Mondjuk olyat még videón sem láttam, hogy valaki a 8 milliós TOTS Neymart two rare gold players packból nyitotta ki.
-
K.J
senior tag
Nálam ez lett a vége. Neymart még lefrissítem a TOTW-re, mert egyéb speciális lapja nem akar jönni és annyi.
Mit gondoltok, tots B. Fernandes jobb, mint futties Sissoko? Nem igazán támadó felfogásban játszana, úgy vettem észre, hogy a védekezést megoldja Sanches.
Amúgy Ramos fifa pályafutásom ELSŐ TOTY lapja, tots Diast váltotta, kicsit megfáradt. Lényegesen jobbnak érzem a spanyolt, nem gyorsabb Diasnál, viszont jól helyezkedik.
-
bodnar123
őstag
Tegnapiban Richarlison volt a csúcs... Ma 93 Bou.... Ez a szar továbbra sem ad semmit. Lehet érzi hogy eddig az elmúlt 5 évben 7500 forintot költöttem rájuk amikor megvettem a tavalyi Fifát áprilisban...
-
Woodslave
félisten
Azért ezzel el lehet szórakozni. nulla lapom volt pont megcsináltam a 83+swapos csomagot már 3ilyet raktam ki. Csak a 82-84rare lapok fogynak el lassan. Mondjuk semmi nem jött. Toty Ramos de sajnos Varane helyett nem hiszem hogy jó lenne
-
Kristof_94
nagyúr
Na, hosszas pakkozás után újabb pick.
Dalglish - Cruyff (dupla) - Lineker - GULLIT- Del Piero!
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #21393 üzenetére
Én is elkezdtem ezt a 93+ icont, még 4 csapat kell, de nullára lemegy a klubb De sebaj, azt hittem ki se tudom rakni
" Just remember Manchester is RED! "
-
dvtkfan
senior tag
-
Woodslave
félisten
[link] vicc tényleg milyen csapatot lehet összerakni. Aztán majd leszopat egy rare gold pl csapat de mindegy .
Mondjuk az is jó lenne ha az embernek lenne kedve játszani is ezekkel a szuper jatekosokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest