Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A guru

    addikt

    Egy kis játék/WL összefoglaló így a 3. FUT “pokol” Champs után.

    Két hetes gold 1 sötétben tapogatózás, delay hegyek, mákolás, tesztelés után összejött egy nagyrészt jó gameplay-el megáldott WL, kidolgozott taktikával, rendesen összeállított csapattal.

    Ebben a részben egyelőre a drop back hatékonyabb, mint valaha, muszáj volt berakni. 3 taktikát használtam, az alap 4231 balanced/balanced, egy pánik, támadó 352 press on/balanced és a már említett 4231 drop back/balanced a vezetés megtartására.
    A csapat így néz ki: [kép]
    A támadó négyessel teljesen meg vagyok elégedve, egy ideig nem kell majd változtatni rajtuk, középen Fabinho/De Jong mindent is megold, jó a WR, magasak a passing statok, van def.
    A védelem is teljesen korrekt, Jordi Alba szerintem a legjobb LB jelenleg, Walker a másik szélen hasonlóan talán a legjobb a játékban, Lenglet ár/érték arányban az egyik legjobb CB, mindene megvan ami kell, Rijkaard újonnan érkezett, elég csak a statokra nézni, nagyon komoly lap, keveset hibázik, jó helyen van jó időben, passing itt is remek, komplett nagyon.
    Oblak védett Ter Stegen után, akit még hét közben kukáztam, nálam nem volt meggyőző, sajnos Oblak sem nyújtott semmi extrát, jó-jó, de többet várnék.

    Szóval ezeknek az eredménye 24 win lett, ami még mindig nevetséges, ha azt nézzük, hogy 6 vereségből 2 büntetőkkel volt, 4 pedig a hétvége legrosszabb csapatai ellen, tényleg filléres brigádok voltak, itt van pár kép. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
    A labdajáratás sokat fejlődött a legutóbbi peccsel és a lövés előtti animációk is sokat dobtak a befejezések hatékonyságán, viszont a szöglet/kirúgás/szabadrúgásnál lévő kamera bug rohadt idegesítő.

    A héten érkezik Van Dijk és De Gea, aztán meglátjuk mire lesz elég.

Új hozzászólás Aktív témák