- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz Hazli17 #2943 üzenetére
Az az egy feladat öt és 5 ligából kell 7 lap, ami azt jelenti, hogy még Castro sem tud ennyi versenyképes csapatot összerakni, kikapni meg senki sem szeret, sem esni osztályokat. Nem beszélve arról, hogy az EA hivatalos honlapján írják, hogy erre, a first owned lapokra nagy hangsúlyt fektetnek az Icon Swap kapcsán, tehát a következő fázisban újfent ilyen feladatok lesznek valószínűleg.
Nem tudom, hogy lehet-e cserélni vagy a loan lapok számítanak-e és nem is a nehézséggel van gondom (az teljesen normális hogy jó lapokért tenni kell), hanem azzal hogy egyérteművé teszik, vagy rakj bele csillió órát vagy ott van a mikrotranzakció (mikro mi?) és így megint csak egy valami veszik el, a kompetitív játék, a játék élvezete. Nem beszélve arról, hogy nyerj már úgy mondjuk egy gyenge csapattal hogy még delay is van.
Ha Neked ez könnyű és normális rendben van, ha nekem más a véleményem az is rendben van szvsz.
Béke legyen és delaymentes game[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
forras2
őstag
Srácok, milyenek ezek a first owned lapok?
Nekem PL csapatom van, még sem csinálom a küldit.
Vagy összesen 7 PL játékosnak kell lennie 3 win-ben a csapatomban?[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Játszott ma már vki SB meccset? Toltam 2 meccset és 0 pontot adott,pedig nem léptem ki.
-
Digestive
veterán
válasz sz_abika #2956 üzenetére
Ezt fejtsd már ki bővebben, mert nem jön át az info!
Elmondom, h mi volt eddig a kereskedésben az élvezetes. Az h a rengeteg pancser előtt járva 1 lépéssel lehetett készülni a nagy ratinget követelő icon sbckre, flash back lapokra. Meg azzal h előre tankoltad a hiány posztokat a liga sbcre. Mellette játszottad a DRt, WLt a megálmodott csapatoddal és nem a csöves packból nyitott genyókkal kellett az icon swap lapokért vergődnöd. Nem kell ezt túlképzelni srácok. Nem a játék elmény növelése, vagy a változatosság volt a cél az új rendszer kitalálásakor... hanem a kereskedés kiherélése! Terelgetnek a zöld pont felé, ahogy csak tudnak és próbálják a Pistikéket hosszú órákra a gép elé ültetni. Ennyi.
-
Szigma70
addikt
@Digestive
+1 +1 +1 +1Nem tudom mi lesz ebből így, nem tudom jó e ez így.
Kereskedni szinte nem lehet. MM halott, nincs, valószinűleg nem is lesz Liga és Ikon SBC, tehát befektetni nem lehet, és a pakkok sem jönnek belőlük. Ergó lapok sem úgy gyülnek a klubban.
Ha keresni akarsz, nyitni kell valami nagyot, de ez lutri. Persze valakinek jön rendszeresen, van akinek meg soha. Mivel Ikonokhoz a swap-ban első játékosok kellenek, és ez is lesz a tendencia, ezért lassan a piac is kiürül, mert aki nyit egy értelmesebb playert, az nem fogja kitenni, mert kell neki a küldikhez, vagy kellhet majd.
Ez drágulás, vagy stagnálás. A DR-ben mindenki ezekkel a küldis csapatokkal fog bohóckodni, tehát még játszani sem lehet normálisan majd.Venni nem tudsz a küldikhez embert, csak nyithatsz, sbc alig van, marad a pénzért nyitás. Ez a tendencia.
No meg az, hogy amíg 100-160 órát beleölsz a bohóckodásba ezekkel a szedett vedett csapatokkal, addíg fel sem tűnik, hogy mekkora bajok is vannak a játékkal.
Csináljon mindenki küldetéseket, foglalkozzon az ikonok megszerzésével, addig sem kell jó játékot csinálni.Lassan focizni se kell majd a Fifában, vagy időd nem lesz rá, mert arra megy el, hogy megszerezd a játékosokat, akiket egyébként nincs időd, lehetőséged használni.
Nem tudom, hogy nekem ez így tetszik e. Inkább nem
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
törölt tag
Fifa 17 óta vannak SBC-k, előtte mivel szereztetek coint?
-
arpo04
őstag
válasz #16514048 #2961 üzenetére
Vettél coint és kész... azért ez nem a Blizz által jól felépített rendszer... kijátszható és nem is érdekli őket. Azt is ki lehetett, de a GM-ek oda figyeltek rá nagyon. Ezért is volt a kis insta, party, bementek, átadod és reset... Mivel ezek az adatokat nem mentette a server... Itt mi van? Coint mozgások egyik accrol a másikra, mobil netes csalások stb... Semmi szankció, abban az esetben ha nyilvánosan elmondod a véleményed és szidod (joggal a céget) bann! Na ez az EA...
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
K.J
senior tag
válasz Toguro San #2963 üzenetére
@Toguro San:
Egy kérdés:
Mi számít jobban,
A csapat chem vagy az egyéni? Nyilván nem a 6-7 chemre gondolok, (az még orvosolható), hanem pl.: 3-5 -
törölt tag
Futhead, futbin és hasonló oldalakon meg lehet nézni mennyit ront a statokon, ha kiválasztasz a játékosra egy chem style-t és átállítod player/team chemistry-t.
A csapat chem-nek már nagyon kevésnek kell lennie, hogy érdemben számítson. De a 4-es játékos chem is még csak annyit jelent, hogy olyan lesz, mintha nem lenne a játékoson semmilyen chem lap (basic sem).
-
MarioAna
senior tag
Én végivittem a játékot ma.
Kipróbáltam a div rivalst, mondom kifarmolom már a 3 wint a 1st owner PL hybridemmel. Haha, mindenki azt csinálja és olyan tryhard megy még vasárnap is rivalsban, hogy esélytelen. Szóval két bukott meccs után rage sell, eladtam a Dybalámat 150k-ért, a beruházásra vett Sterlingemet 170k-ért (az 5% coin taxot és amit ezáltal buktam, kedves EA az költse gyógyszerre), és a maradék Serie A kezdőmet (Naingg, Rabiot, Skriniar, Koulibaly, Rebic, Correa, Donnarumma). Minden maradékot akit nem vittek el 700ért egy óra alatt, azt quickselleztem. Ezzel így összegyűlt 550k coin. Jah originen vagyok, itt összesen van 500 ezer transfer market item, nem 7-8 millió, mint konzolon.
548k-ért valaki felrakott egy baby Bergkampot, hurrá kedvenc játékosom így megveszem. Raktam köré egy pár alap kezdőt a maradék 9k-ból, lőttem vele pár gólt SB World Class szinten, majd pár meccs után itt is jött a szokásos professional szinten megtáltosodott gép és 30 percig scriptelt gameplay, 1-1 és hosszabbítás után 11-esekkel kikapás.Végülis a végcélom megvan (Icon) és még ezt a takony icon swapokat sem kell kifarmolni a következő 60 napban .
A legnagyob nyitásom az előrendelés+weekly SB rewardok+weekly divals rewardokból+
SBCkből volt egy 84 Gnabry, meg PL Jesus ment el kicsivel többért. Még a loyalty packokat is buktam, mert VPN miatt bannoltak a férgek és a support még meg sem tudta válaszolni az okot (8 napon belül vizsgálódnak szeptember óta, egy hivatalos kommunikáció nem jött arról, hogy bannolva lett a 2017-es accountom). Mindegy, spóroltak nekem 60 eurót, mivel egy új accal az egy hónapos origin access premiert megjátszottam.
Snipolni sikerült egy Wan-Bissaka és Felix kombót még a 10k-s piacról, 18k-ért adtam el mindkettőt. Néha esténként vettem rare gold franciákat és brazilokat 650ért biddel, majd 700/750-ért feltéve pár száz coin haszon lett belőle, de az összes nagyobb hyperól lecsúsztam és több száz ezres játékos sem nyitottam. Látható, hogy közel sem hardcore módon 400-500k coin összeszedhető 3 hét alatt a játékban (SB-ben Gold 1-től, division rivalsban div 6 rank 3 volt a maximum, nem vagyok jó játékos semmilyen formában.Az IRL kedvel játékosaim online használhatatlanok (Dybala mérföldekkel jobb egyébként ingame, mint a holland legenda), Ben Yedder pedig a valaha élt legjobb "fosiszta" az EA szerint. Az online módok így kilőve, az SB-ben tapasztalt scriptelés az irtózatosan idegesítő, csak egy bizonyos módon lehet megverni. Pro Clubsot nem játszanak elegen, a karrier mód idén játszhatatlan és rosszabb, mint ami a két évvel ezelőtti verzióban volt. Effektíve ennek a 3 hétnek nem volt olyan időszaka, amikor igazán élveztem volna a játékot és nem csak az eredményorientált szenvedés és idegeskedés ment végig.
Szerdán lejár az origin access premierem, már a játékot le is töröltem. Elnyitom hétfőn a reward packjaimat és ott fog megrohadni szegény Bergkamp a csapatban. De legalább játszhattam pár meccset egy saját ikonnal, akit IRL is imádtam .Az EA meg amit tett a Madden szériával és most FIFA-val is, többet egy fillért nem látnak tőlem.
-
Sickboy25
addikt
Aubat megcsinalta mar valaki??
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Szigma70
addikt
válasz #16514048 #2961 üzenetére
Nekem annyi a bajom, az én érzetem szerint, hogy
régebben azért szerettél volna jobb játékosokat, hogy egy jót játssz velük, most meg azért "játszol", hogy legyen jobb játékosod.Nekem ez nem jön be, mert ennek alapjában egy játéknak kellene lennie, ami szórakoztat, de mára már csak harácsolás, pénzlehúzás, és egyre kevesebb a játék benne.
De mondom, ez nekem jön le így, másnak bejöhet ez az irány.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
törölt tag
válasz Szigma70 #2971 üzenetére
Nekem sem jön be, ezért is nem játszottam tavaly sok WL-t. Úgy éreztem, hogy nem élvezetből játszom le azt a 30 meccset, hanem muszájból, hogy meglegyenek a minél jobb (jó vicc...) reward-ok.
Csak azt mondom, hogy azért régen is megoldtuk a coin-t, még sbc-k nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
mandleee
tag
Eddig megvan a PL és a Ligue 1 az Icon Swapokból. SB-knek neki se álltam, ki se tudok rakni 11 kezdőt a ligákból, talán az MLS de teli non rare bronz és ezüst lapokkal, meg kb. senki nem a posztján van.
Az is elég az SBC icon swap teljesítéshez, ha 1. percben rögtön becserélek 3 embert, jól értem? Köszi.
Apropó, azt néztem Objectivek 25 napig elérhetőek, de az SBC-k 67 napig még. Akkor várható lesz majd plusz objectivek is? Szeretnék legalább egy Roberto Carlost, vagy egy Rivaldot megcsípni. Remélem legalább az egyik összejön, egész hétvégém ráment erre a 2 icon swapra objectivre. Sajnos én többet nagyon nem tudok játszani, 1-2 naponta pár meccset, lehet így nem lesz sok esélyem. Valamint ezek az icon swapok későbbre is elrakhatóak, vagy csak most a basic iconokra cserélhetőek?
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
válasz mandleee #2974 üzenetére
SB-ben igen, csak a kezdőt kell kirakni, aztán cserélhetsz hármat. Mondjuk ez igaz az online objective-ekre is.
Igen lesznek még új Objective-ek az Icon Swaps 1-hez. Ha a jelenlegiek ideje lejárt.
Az Icon Swaps 1-hez szerzett token-ek csak ehhez használhatóak fel, tehát később nem.Forza JUVE!!!
-
LendvaiFeri1
addikt
14-es vagyok most, van még ~26 nap. Szerintetek meg lehet még a 30?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
két költői kérdés:
- korábban azt olvastam itt valakitől, hogy sebaj, hogy megszűnt market FUT "füle" a coin boost-okat majd könnyen meg lehet szerezni. Eddig asszem 2500-at kaptam meg a tizenvalahânyas szintemhez, a másik 197500 vagy mennyi hol a fszomban van?
- nekem sem túl fontos ez, de tényleg: kinek adta vajon ki az esze, hogy amikor választható egy loan Lewandovski, akkor a Laliga-s játékosoknak Benzema-t adják és még véletlenül sem Suarez-t vagy Griezman-t? ( bár végül is mi legalább kapunk valamit, dejó... )
... és majd két szint múlva Salah, mintha mindenki arra vágyna.
( én látni sem bírom, de tudom, hogy velem van a baj )
Bár végülis még mindig kevésbé idegesítő, mint a polipos meg mindenféle langyis és/vagy gyerekes szipiszupi dekorációk, meg minden szr...
Bocsi, hogy ezt így ide értelmetlenül, de mintha most már egy kicsit jobb lenne. -
Hazli17
aktív tag
válasz Edgar2621 #2952 üzenetére
Jinxb1rd:
Igen, a játékkal sajnos qrva sok gond van.. Decezek a küldik szerintem nem gázok.
A múltkori francia támadós, gólszerzős max 5 meccsből megvolt. Persze lehet pont szerencsém volt, de nem kellett 5-6 óra hozzá.
A pro clubot is játszogatom, ha xboxos vagy akár játszhatunk is! Persze, ha jó akcióban megveszed!Edgar2621
Persze, béke legyen, meg fain gameplay és éjjel 1 órai játékmenetet mindenkinek nappalra!!!
De ez minden online játékban így van, ha időt teszel bele, akkor előrébb leszel, mint az aki kevesebb időt fektet a játékba. Ez normális.
A coin vásárlás és az eszetlen fifa pont vásárlás nem az! /én nem is vettem és nem is fogok/ játékkal szerzem a pénzt.Sokan a kereskedést írjátok. Ez egy focis játék /még, ha szar is/ nem kereskedő és tőzsde szimulátor.
Igen is a játékkal kell és kelljen coint szerezni.
Sokat kell játszani? A kereskedésbe mennyi időt raktok bele???
Az, hogy rossz a gameplay, persze rontja a játékélményt, sőt.. ~s az ember inkább menne sbczni meg transferelni, De attól első sorban a játék lenne a lényeg..!
Szóval nem maga a kitalált icon swap rendszer a rossz, hanem a gameplay és így azért szenvedősebb.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Nem értem miért sanyargatjátok magatokat feleslegesen a swap iconokért. Tavaly is alig volt pár használható a baby lapok közül. Akik meg tényleg értek valamit azok rohadt drágák voltak. Millió színes lap fog jönni idén is amik jobbak lesznek ezeknél az ikonoknál...
-
Szigma70
addikt
válasz Hazli17 #2979 üzenetére
" Ez egy focis játék /még, ha szar is/ nem kereskedő és tőzsde szimulátor."
Na jahh, de nem is Witcher, vagy Elder Srcrolls ahol a küldik maga a játék, de itt azért kellenek, hogy utána játszhass
Vágod?
És nem az a baj, hogy küldetésekből meg lehet szerezni az ikonokat, meg más lapokat, hanem, hogy elvették a többi módot.
Nyugodtan maradhattak volna az Ikon SBC-k, és a küldikből meg teszem azt al SBC kiváltó tokeneket lehetett volna szerezni. Megcsinálsz egy feladatsort, és kapsz pld. egy 88-as csapat tokent. Ezzel azt az al SBC-t, ahol 88-as csapat kell kiválthattad volna. Így a kecske is jól lakott volna, meg a káposzta is megmaradt volnaMeglehetett volna csak feladatokból, vagy csak SBC ből is csinálni, vagy vegyesen.
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
A guru
addikt
Kicsit azért helyesbíteném a tegnapi “jók az icon swap küldik” hozzászólásomat. A 7 first own PL játékossal 3 win hamar meglett múltkor 4 meccsből, tegnap nekiálltam a ligue 1-es küldinek. 3 órába telt div 2-ben majd div 3-ba visszaesve összeszedni a 3 wint. Faxért kell ezeket a rivalsbe tenni? Minden gyerek jön a 4-5 milkás squadokkal, amiért amúgy nem is hibáztathatok senkit, mert nyilván feljebb akar jutni meg gyűjteni a pontokat, csak aki meg a küldiket csinálja a félig-meddig selejt csapattal az gyakorlatilag várhat arra amíg egy hasonló játékossal összedobja.
Sokkal értelmesebb lett volna egy plusz objective játékmódot belerakni a játékba az ilyen mystery ball meg hasonló marhaságok helyett. -
arpo04
őstag
válasz Hazli17 #2979 üzenetére
“Ha időt teszel bele, előrébb leszel... minden online játékban így van.” Ezt azért cáfolnám, egy casu játékos több időt tesz bele mint aki kiemelkedik a többi közül. Mmorpg-t is játszottam régebben és jóval kevesebb időt öntünk bele egy content-be mint az átlag. Ameddig egy casu guild heti 10-15 órát is raid-elt, nekünk ugyan ez 3 max 4 óra volt. Gurunak igaza van, mert nem azért akar leülni, hogy szenvedjen és bukjon 2-3 div szintet. Mert neki a játékosai fele annyit se érnek mint az ellenfél egy játékosa. Mivel a game play nem jó így meg arra sincs esélye skill számítson. És mire jó ez a remekül felépített új rendszer?! Money, money, money must be...
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Sickboy25
addikt
Valaki használ de Bruynet? Idén is olyan jó lehet, mint tavaly volt?
MLS icon swapot nyomatom vagyis egész hétvégén négy meccset tudtam játszani abból 2 győzlem lett, tehát még várat magára. Klubból mindegyik liga kijött nem is a leggyengébbek amik az sb-hez kellenek. Már csak játékra kellene idő.
Viszont kb. 1,5 hete teljesen leállt a játékos eladás.Nincs semmi SBC amihez kellene, nincs liga sbc... Én ezeket hiányolom..[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Bohus84
tag
"Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy Én bele sem kezdek. Pedig Rio tetszene de túl sok szenvedés lenne ami nem éri meg számomra. SB nekem amúgy is a rémálmom, csak az online része vonz a futnak, a rivals küldik pedig ahogy írtad ebben a formában felejtős. Szeretek a saját csapatommal játszani, nem szedett vedett 78asokkal kínlódni. Vártam pedig a season rendszert, az icon swapot is de eddig mindkettő csalódás pedig lehettek volna kellemes időtöltések. Egy hónapra fizettem be originen, más játék nem érdekel a fifán kívül ezért nem szivesen hagynám abba mert azért vannak jó meccsek de ha nincs az alábbi elegondolkodtam voln, hogy játszak e tovább.
-
Sickboy25
addikt
Tudom, nem is írtam ilyet. Vagy a tradelésre gondolsz? Nem triplázódtak a MLS vagy egyéb feladatokhoz szükséges játékosok árai...
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Ugye még mindig nincs külön statisztika a WL-hez? Mármint a játékosokra lebontva: gól, gólpassz, lapok stb. Nem lenne rossz.
-
Woodslave
félisten
Na az "akciós" gold packből megjött az első walkout. Bonucci
Csapatba nem jó eladni nem tudom de a gyerekek örültek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Mrdevil
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest