- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arsenal9507
csendes újonc
válasz Toguro San #2300 üzenetére
Hát én nem bánnám jöjjön mimél előbb.
Nemvagyok nagy UT-s szóval addig nekem kb játszhatatlan a game.
Apropó miert van az hogy a BL benne van 100%ban a jatekbam de az EL nem? Karriermod kivetelevel nem lehet EL-jatszani... -
Toguro San
tag
válasz Arsenal9507 #2301 üzenetére
Én is kizárólag a karrier móddal játszom, az UT nem az én világom. Amíg nem hozzák rendbe legalább azokat a bugokat melyek totál tönkreteszik a karriert addig nem kezdek bele. Addig kick off meccsekkel próbálom a játékot kiismerni aztán mehet az ultimate fokozat. Legendáson már lehet elég jó meccseket játszani de 80%-ban felém billen a mérleg. (de csak 1-2 góllal nyerek általában. Szoros meccseket játszom.)
Viszont hallom van olyan BUG is, hogy az ultimate fokozat nagyon könnyű lett idén.... De ez, hogy az AI csak a fiatalokat játszatja egész idényben és így a PL-ben a City, Liverpool, Chelsea mind kiesik az első idényben ez valami rossz vicc.... Ezt kell a leggyorsabban javítani. Mert az hogy pl. a mérkőzés utáni interjúban tesznek fel 1-1 buta kérdést az nem is érdekel...
De ez az AI csapat probléma az egész karriert tönkre vágja...
De hogy jót is mondjak, a játékmenet, a játék fizikája nekem személy szerint nagyon tetszik. Ezért is várom, hogy végre egy épkézláb karrierbe kezdhessek -
Arsenal9507
csendes újonc
válasz Toguro San #2302 üzenetére
Es nem csak a PL Inter ellen konrektan a Lecce b allt fel, Ajax ellen megy egy tartalekos Vitesse..
Igen sokat javult, nekem a tavoli lovesek is jobbak, illettve szerintem a kapusoknal lehet latni ijesztoen nagy javulast.
Viszont ami zsibasszto az a birok...8 meccsen 3 pirosat kaptam olyanokerg amikert eddig csak sargat...osszesegeben fejlodott a hame, de varom mar azt a nyomorult karriermodot... -
Toguro San
tag
válasz Arsenal9507 #2305 üzenetére
Teljesen adom. A lövések, védések, kapusmozgások nekem is tetszenek. Meg ez a lassított tempó is....
Ez az AI probléma remélem hamar javítható. -
akooos
veterán
Megint egy OTW Promes SBC Tavaly is volt
-
Arsenal9507
csendes újonc
válasz Toguro San #2306 üzenetére
Az tetszik meg hogy egy Mbappeval lefutok 10 meteres hatranybol 1 vedot..ugyebar ez eddig forditva volt
-
forras2
őstag
Hááát én nem igazán örülök ennek a "pecsnek"...
Werner konkrétan nem tud gólt lőni, képes a 11-es pontról üres kapura fölé lőni úgy, hogy épp hogy csak megnyomom a lövés gombot... Havertz-el 1v1-be vagyok a kapussal, kifut rám a kapus, gondoltam átemelem a kapus felett a labdát, erre magasan kipasszolja oldalra a labdát... Gnabry eddig lefutott mindenkit, nagyon jó szélső volt, most meg konkrétan mint 1 döglött ló úgy mozog
Nekem mint BL csapatosnak nagy vissza lépésnek érzem ezt a patch-et, remélem megszokom hamar -
dtrms
aktív tag
válasz Kristof_94 #2313 üzenetére
!? ... nekem már 2 meccsem van vele
Szerk.:
De Ligtet próbálta már valaki? Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Digis 500-as nettel folyton megszakad PS4-en a Division Rivals meccs. Tavaly már PC-n elkezdődött ez, de mostanában 3 meccsből 1-en kilép. DMZ változtathat a dolgon? Más esetleg nem játszik PS4-en Digis nettel a XI. kerületben? -
Kristof_94
nagyúr
Az ilyet bmeg komolyan nem tudom elhinni. 5 vereség után 2-0-ás győzelemre állok, majd az ellenfél kilép, a játék lefagy és pár másodperc múlva megszakad majd kidob a "review" szöveggel. Hát persze, hogy nem írta jóvá győzelemként. Hogy dögölne meg az egész szemét banda...
-
forras2
őstag
Elmentek a sunyiba a nyitásaitokkal
83-as diego costa volt a legjobb nyitásom -
Jinxb1rd
addikt
Köszönöm aki beriadóztatott hogy érdemes bevásárolni 84+-os palyerekből. Most jól jártam.
Holnapig reggelig tippre mennek tovább felfele az árak nem?
BTW: jobb szélső wingre-re kellene nekem egy jó ikon. Kit érdemes megvenni az olcsóbbak közül? vagy esetleg balról átrakni 5-ös chemmel? (fontos hogy a weak footja legyen legalább 4-es, ha jobb lábas)
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet szavazni az új BPL hónap játékosára: Itt!
Jelöltek: Son, Auba, KDB, TAA, Wilson, McGinn, Mahrez, Pereira
Én Wilsonra szavaztam, jó lenne egy OP, de viszonylag jó áron elérhető lap. Semmi értelme egy Auba vagy KDB lapnak, ami legalább 600k lenne...
-
Meghivott
addikt
4313-ben a középső és a jobb CM random helyet cserélnek. Ezt miért nem képesek javítani? Évről évre rossz valamelyik felállás...
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #2322 üzenetére
Ha te azt tudnád h mennyi ember tudná azt is megcsinálni zsebből. 😀
PS top100 már 15millánál kezdődik...
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
válasz Kristof_94 #2326 üzenetére
Sosem értettem ezt, hogy valaki beleöl egy csomó pénzt!
Akkor mi benne az élvezet, mi benne a játék?Persze tudom jól hogy vannak akik több százezreket, sőt milliókat beleölnek!
-
Kristof_94
nagyúr
10/8 után 10/2, ez ám a haladás!
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #2328 üzenetére
Nyitottam 2-0-al. Ezt követően NET probléma, idegbetegség. 4-6-al raktam le a kontrollert. G3 a cél ezen az első WL-en. Remélem ezen pokoli kezdés után is meglesz. 20 meccsből 10-et kellene behúzni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Stylerr #2329 üzenetére
Hajrá!
Nekem elvileg még 9 van és abból kellene 3, remélem összejön... Minden WL-ben a gold 3 lesz az alapcél, kivéve ha nem lesz az, mint a 19-ben a TOTS-nál, hogy érd el a gold 2-t mert akkor van valami garantált cucc.
Tavaly volt, hogy 16-18 meccs alatt megvolt a gold 3 és inkább letettem mert idegőrlő volt, nincs erre az embernek semmi szüksége...
Lehet el kellene adni az egész csapatot. Mendy-t eladom, jönne helyette Van Aanholt meg Bellerin, ők az OP lapok.[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #2331 üzenetére
9-ből 3 az sima Milyen felállásban tolod?
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #2333 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy idén az 1 csatáros felállás kevés.
-
Sasa22
tag
válasz Stylerr #2335 üzenetére
Igen!
Èn is ezt vettem èszre, 4-2-2-2 működik ha van 4 jàtèkosod legalàbb 90es paceval :D
Viccet fèlretève èn is a 4-2-3-1 ès a 4-2-2-2 között vàltogatok, elsőben kevès az egy csatàr, viszont a màsadikban nekem nagyon hiànyzik a Cam, túl sokszor kell visszapasszoljak a CDM-eknek.. -
Szigma70
addikt
Én most a 433/5-öt tolom. 1CDM, 2 high wr-es CM, és egy M-es ST-vel. elég zömök így.
Sztem működik. Az ST valóban hamis, majdnem CAM, olyan kell, aki tud passzolni is. A 2 CM érkezik rendre, a 2 szélső meg bejön a boxba. Kell a pace nekik.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
Sztem nincs jó taktika.
Ez a rész is egyszerűre sikeredett. Egy a lényeg, több gól kell, mint amit az ellen rúg. Támadók kellenek, és gólok. Nincs mit túlgondolni, pace, lövés, gól. Annyira random, mű az egész, hogy nincs értelme 2-3 normális cm-nek, támadók kellenek mindenhova.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
dejvid8
őstag
4-1-2-1-2 széles!
Nem mondom hogy tökéletes, de a jelenlegi játékhoz szerintem ez illik a legjobban.
Az 1 CDM elég, 2 CDM-mel is pont ugyanúgy megkapom a gólokat, mint 1-el.
Összevetettem 4-2-2-2 és 4-2-3-1-el, és a 4-1-2-1-2 wide sokkal jobban adja.
Illetve, a 3-5-2 ezúttal is jó, azt is ajánlom kipróbálásra!Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
#Wiall#
tag
Sziasztok nagy csapatépítési tervben vagyok szerintetek mikor érdemes bevásárolni ? Csütörtökön ?
-
scholl
tag
hello
xbox vagy ps4 -et szeretnék venni és nagy eséllyel csak fifa20-21-22... megy majd rajta. bundleben olyan xbox 70k vs ps4 95k
korábban írtátok, hogy ps4 en több játékos van mint xboxon.
gondolom a listázott elemek számába van jelentős eltérés , nem?
kb mennyi listázott elem van xboxon és ps4 en?
tavaly az volt a trend, hogy ps4-en olcsobbak a játékosok, de idén azt látom eddig, hogy xboxon legalább 10%-val olcsóbbak. (benéztem a fórumot és a nem hivatalosban tettem fel a kérdést először) -
-
Kristof_94
nagyúr
Láttátok már a új "gold" XP-s küldetéseket? Komoly lesz...
-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Ti hol változtatnátok ezen a csapaton?
[link]A csatár nem az igazi, bár mégis adja. Az a holland baloldal nagyon jól működik.
Aké nagyon jól helyezkedik
Beek meglepett, őt is jó irányítani
Thauvin helyére akartam venni egy Di María-t, de gyorsabb ember kellene. -
Arsenal9507
csendes újonc
Tizenegyesek de el lettek kurva...vilagklasszisom tiziparbaj es lement az 5 lovo nyertem 1-0ra xd
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest