Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiserik

    senior tag

    válasz Kristof_94 #6110 üzenetére

    Ha ez igaz, akkor már mindent értek és elmennek a jó fenébe (ide más illene, de toleráljuk magunkat). Érdekes is néha, hogy a védekező játékos egyenesen odaszalad és elveszi a labdát minden egyéb sallang, oldalazás, emberkövetés nélkül. Komolyan mondom, hogy egyre lejjebb süllyed ez a trágyadomb. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez is szándékos, mint ahogyan az idióta analog sprint. Az is csak azért van, hogy könnyebben bele lehessen nyúlni a játékmenetbe.

    (#6094) eM'82

    Én 41212(2)-t játszom legendary SB-ben is. Semmi extra. Talán annyi, hogy a védők elég könnyen átverhetők a legalapabb cselekkel is. Persze van, hogy megver a gép, akkor nincs mit tenni, de ez elég ritka. Tegnap pl 4/4, volt 6-0 meg 7-1 is, aztán div4-ben én is kaptam egy 7-est :DDD

    Más: 41212(2)-ben baloldali CM-nek Herrera, vagy Bakayoko? Matuidi nagyon jól muzsikált nekem ott. A védekezés lényegesebb lenne, mint a támadás. Utóbbi általában kimerül nálam egy felpasszban ezen a poszton, de védekezési statokban nem látni olyan nagy differenciát a kettő között (erőt kivéve).

Új hozzászólás Aktív témák