- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
kisrapi
csendes tag
Ez ám a feltöltés Fibernet módra!
-
Borisz76
veterán
válasz Mecy_Lacee #4594 üzenetére
Apa kezdődik , apa kezdődik....
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
egle
tag
Üdvözlünk titeket a klubban, remélem van nálatok fejfájás elleni gyógyszer mondjuk úgy az elkövetkező pár évre.
-
Borisz76
veterán
Na Doki
Fejfájásra pirula...ideiglenesen okés mert megszünteti a fájdalmat de hamar visszatér mert az OKOT NEM SZÜNTETI MEG !
Gyógymód : A okot kell megszüntetni. Jelem esetben a Fiberes netet kell lecserélni más szolgáltatóra.......
Na kapok diplomát ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
ropi21
tag
nyah.. megjött a csekk. 2008 január, februát KTV!! net sehol. hogyha kiküldenek egybe 3-4havit a következővel eskü nem várok más lúzerre és én gyujtom fel az irodájukat..
-
Jégkokó
veterán
válasz Korcsii #4610 üzenetére
Én pl adsl re váltottam, a t-online adja a netet. Január közepe óta van, és azóta egy perc kimaradás és lassulás se volt. Ellenben a fiberrel.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
kisrapi
csendes tag
Nekem szerencsére már nem pár évről van szó. 1-2 hónap múlva lejár a hűség és váltok ADSL-re
-
Borisz76
veterán
válasz kisrapi #4613 üzenetére
Majd én is váltok de nekem még kicsit több van hátra.
Az gond ha nincs telefonvonal előfizetésem ( A kábel a falban van de anno nekem nem kellet és az előző lakó visszamondta )
Más : Találtam olyan szolgáltatót ( ADSL ) akinél van 18M/1M -os csomag...asszem 17EFt-ért. Van esetleg valakinek hasonló ? Tapasztalat érdekelne !
-
M@Db0Y
senior tag
Hüha ezzel vigyázz Most jártunk pont igy hogy KIT csomagot nem számlázták csak KTV ! 2 hónap után meg küldtek egy számlát ahol be akarták fizettetni a már befizetett KTV díjat is + a KIT csomag árát 2 hónapra !! Ha vmi ilyesmi van nálad is akkor javaslom hogy keresd fel öket személyesen mert máshogy nem reagáltak csak a személyes lebaszásra
-
Jégkokó
veterán
válasz Mecy_Lacee #4612 üzenetére
Hát az nem kifejezés.Bár eddig még számla se jött, bár igaz most telt le a héten a próba hónap. Akkor ezek szerint majd csak márciusba várható.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
shabbarulez
őstag
Valóban mindennek 2 oldala van. A TvNetwork igen erősen megroggyant anyagilag, tavaly még felszámolási kérelem is indult a cég ellen. Azért kellett eladniuk több területüket, hogy legyen készpénzük, amivel az adósságaikat rendezni tudják.
Szóval lehet hogy a TVN olcsóbban kínált jobb szolgáltatást, mert jobb, nagyobb áteresztő képességű hálót épített, nagy költséggel, de nem tudott belőle elégséges bevételt szerezni és ez bizony hosszú távon komoly anyagi buktába vitte.
A netszolgáltatás, mint bármely üzleti tevékenység a cégeknek bevételekről és kiadások és profitról szól. A bevételnek magasabbnak kell lennie a kiadásoknál hogy profit termelődjön, átmenetileg be lehet vállalni egy kisebb veszteséget egy beruházás egyes szakaszaiban, de valamikor profitot is kell termelnie annak a beruházásnak, mert különben komoly gondok lesznek. A TVN-nél lettek.
Most már hogy az eladott hálózatokból befolyó bevételekből egyenesbe jöttek, jöttek új részvényesek és tőkemelést is csináltak. Úgy tűnik egy üzletileg stabilabb lábon álló cégként már kelendőbbek a tőzsdén. Csak ilyenkor már késő, a hajó közben részben elúszott.
-
egle
tag
válasz shabbarulez #4617 üzenetére
Respect az infóért megintcsak. -
DeepDish
őstag
MEzokovesd es esetleg Fuzesabony kornyeken tudja e vki 10 mb/sec valojaban mennyinek felel meg?!
-
egle
tag
válasz DeepDish #4620 üzenetére
1280kbyte/s papíron, de ez csak az elméleti maximum, a valóságban ez olyan 1100-1200kbyte, mert nem egész szám a váltószám ugye. Na most az amit írtam, az a fibernél teljesen máshogy működik, szerintem örülj annak ha egy weblapot meg tudsz nézni normálisan. Ha viszont nálad teljesen jól megy, akkor te is azok közé a kiválasztottak közé tartozol, akiknek valamilyen égi csoda folytán nincsen problémája a nettel. Bár megmondom elég kevés ilyen van, úgyhogy becsüld meg ha rendesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
És igen!!! WoW újra olyan mint régen, reméljük nem 3 hétig, megérte a sok telefonálás, forumozás. Az etel volt a hibás, kivették az útvonalból és mostmár megint tökéletes hála Istennek, reméljük mostmár így is marad végre.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
spt22
csendes tag
DNS téren van még mit barkácsolni a fiúknak. Van pár cim ami rendszeresen nem müxik - kiváncsi vagyok más fiberesnél megy-e?
dict.sztaki.hu
www.alienware.com
www.ripe.netnálam 85.66.85.120 a (fiberes) DNS, ezzel vagy másikkal, kinél megy vagy nem megy?
érdekes módon a ez a tool rögtön megtalálja, de ha beirom neki a 2. sorba a fiberes DNS IP-t, azzal se megy (fura, mi? )
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz shabbarulez #4628 üzenetére
Pontosan azt történt amit írtál . Reméljük ilyen is marad.
-
kenguru99
senior tag
Hozzám is beköszöntött a szép új világ. Engem is átkötöttek pár napja tvnetworkről fibernetre. Egy napig nem volt net, majd lett újra. De még milyen. 768/128-as netem van (volt). Most meg ez van
-
Scholes9
nagyúr
Én most meg vagyok elégedve a nettel így szombat du sztem fasza, főleg h tegnap óta a WoW is olyan mint régen, 4096/256 a net: http://www.speedtest.net/result/237860081.png
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
Ez eleg erdekes mivel nekem anno kecskemeten tokeletesen jott es orultem a "nagy" feltoltesnek,t-onlinehoz kepest! most is ez van es fibernetre akarok itt valtani csak gondoltam megtudakolom,hogy megeri e! Akkor te beszivtad? Hol laksz pontosan? Most fizetek 12 rugot,de rohej ar erte 8mbos netert!
-
paco174
csendes tag
Most 16:45-kor.szerintem nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
jeeee.... 3 nap után végre van net....
nah végleg viszlát tvnetwork, és viszlát kedvenc IP címem -
pedrohsi
tag
válasz Korcsii #4635 üzenetére
fibernyetes történet Bajáról okulásul:
ugye most egyesítették a meglévő fiberes és a TVNetWork egykori (felvásárolt) hálózatát. eredmény: kábelmodemeseknek az ígért 19 óra helyett 2 napig nem volt net, akiknek pedig LANNET volt (modem nélkül), azoknak még most, 4 nap után sincs nete.
szerény vélemény:
ezek a rohadékok nem pert érdemelnének hanem egy jól irányzott tarkólövést, a szerelőtől a vezérigazgató elvtársig bezárólag.
hogy egy régi mondást idézzek némileg módosítva: a fibernet hazudott, hazudik és hazudni fog
mellesleg a fibernet egy normális országban már rég nem létezne, mert a gatyájukat is leperelték volna róluk
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz paco174 #4634 üzenetére
Egy ideig nekem is ment rendesen a netem, de kicsit elegem lett belőle, hogy hol 7 mega hol meg csak 1 vagy még kevesebb inkább legyen 6.8 de az legalább stabilan.
-
egle
tag
válasz DeepDish #4633 üzenetére
Én Gödöllői lennék.
Lekopogom most semmi gondom nincsen vele, de nem volt ez mindig így.Tavalyelőtt kb. minden hónapban volt olyan hogy órákra elment a net is, a tévé is. Volt hogy majdnem 5 napig se tv se net.
Tavaly nyáron kb. 3 hónap telt el mire azt a sávszélt kaptuk, amit papíron kellett volna a kezdetektől. Több mint 12 személyes bejelentés után.
Még tavaly decemberben az 1 Mbit-es net jobb esetekben elérte a 60-70 kbyte/s sebességet, kb. 10kbyte feltöltési, és 550-1500ms "sebesség" mellett. Ezt kb. 2 heti mindennapi telefonálgatás után, ami kb. 5000 forintba került nekem mint telefonszámla, megoldották nagyjából 3 percen belül.Most január közepén előjött az a probléma hogy a netemmel semmi gond nem volt, de pl. netes játék amivel játszom (WoW), olyan szinten laggolt és ugrált a válaszidő, hogy totálisan használhatatlan volt. Ráadásul azért is fizetek, tehát dupla öröm. Ez a probléma a tegnapi nappal, úgy tűnik, megoldódott. De azért lekopogom ezt is.
Nos itt tartunk most, úgyhogy nagyon gondold meg azt, hogy fiberes netre akarsz váltani! Ha rám hallgatsz akkor nem teszed, de te döntesz.
[ Szerkesztve ]
-
gardener
senior tag
Veresegyház környékiek! Csak nekem iszonyat kaki most a net?
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Azért ez dúrva h aki eddig tvnetworkos volt azoknak fele vagy kevesebb lett a net sebessége mint volt....mégis ezt hogy gondolták, h megengedhetik maguknak? Ha ez így marad/maradna akkor az egyenesen lopásnak minősül.
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Hát azért ez lehetne jobb is, mármint a feltöltés irányába, mert annak még akkor is meg kell lennie ha a letöltés leesik a bányász béka tompora alá. Bár nekem volt már olyan, hogy egyformán szar értéket adott ki a le és feltöltés is. Arrol nem is beszélve, hogy egy csomó ideig még éjjel is szar volt a net.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs