- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
jansky1
senior tag
najó, belegondolva sima ügy, hogy maradok a fibernél(olcsó, jó), nekem soha nem volt semmi gond velük, meg nem kell a koszvadék settopbox sem.
-
nyxor
aktív tag
Kecskeméten aki ingyen nézi a tévét, az élvezze ki az utolsó napokat. Egyik ingatlanunkon szintén ingyen jött, de ma lekapcsolták. Jelenleg a Hunyadivárosban mászkálnak.
LG G2
-
-
t-real
tag
Valakinek van esetleg a fibernettől LAN csomagja? Kíváncsi lennék az milyen...
-
nyxor
aktív tag
Mióta elérhetőek a Speed csomagok (de nem nálam), azóta még a kis 10/2-es netem se stabil. Egyszer megvan a maximum sebesség, máskor nincs.
LG G2
-
nyxor
aktív tag
Na kaptam megerősítést. Valóban nem lehet a mi sorházunkban Speed csomagot kötni, meg amúgy is 30 mega lenne a maximum, és a Fibernetet ismerve nem hiszem, hogy felénk egyhamar elérhető lesz. Egy hónapja voltam bent a T-nél, ők akkor azt mondták, 1-2 hónap múlva lehet az optikára számítani. Augusztusban jár le a hűség a Fibernetnél, szerintem én nem fogok maradni, főleg hogy vsz. még abból a 30 megás netből se lesz semmi nyárig, és amúgy is lesz alternatíva, szóval augusztustól bye-bye Fiber
LG G2
-
dodopek
addikt
Megy nálatok a fiber smtp szervere?Nálam hibát jelez vagy fél órája...
-
Kicsirics77
veterán
mi a rákot csinál a fíberfos martfűn?
hajnal óta Offline a modem,mobilnet meg Not Like,de kénytelen vagyok azt használni.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Teaway
veterán
-
neo1976
csendes tag
Napok óta nehezen kapom meg a leveleimet a freemail.hu-n.A kiszolgáló mindig elutasit.Thunderbird levelezőm van.Mi lehet a hiba?
A sebességem amúgy teljesen jó 10/2.Kösz.
-
titán
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Nem közvetlenül ide tartozik, de azért megkérdezem:
Vonatkozik az analóg műsorszórás (vagy mi a fasz..) megszüntetése az analog kábeltévére is?
Több csatornája van a fibernek, mint az upc-nek analóg kiosztás esetén, +nem kéne csodabox sem.
Valakit kerestek már új ajánlattal? Tv a fibertől, net az upc-től kéne...
Szerk: És mi a Picsa ez a zbrz??? Az árak ugyanazok, mint a fiberré (csak új dizájn, vagy ezek maradnak?? )
Köszi peti
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Az analóg kábeltv-nek nincs köze az analóg műsorszórás megszűnéséhez.
Egyelőre az analóg csomagok maradnak az új UPC-s részeken. Az új UPC-s internet-csomagok fejlesztést követően kerülnek bevezetésre, a fejlesztési terveket még senki sem látta.
A zbrz a marketingesek agymenése a Fibernetre. -
villamos
őstag
Én erősen tartok attól, hogy ahol a fiber hálózata új volt (pl nálunk), ott jóval hamarabb ránk fogja kényszeríteni a saját sz@rát, ami az ismert vagy 30 analóg, vagy digitális adás nyomordobozokkal...
Új ajánlattal eddig nem kerestek, csak a marketing rizsát tartalmazó szerelmeslevél jött.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Értem köszi.
Most jár le a netem az invitelnél, nekem elég lenne a 6/1 csomag is a fibernél.
Nálunk 2,5 éve építették ki a rendszert, végighúzták a póznákon a kábelt.
Mindenkinek szinte Digi, UPc "lepkeanntenna", így nem sokan kötöttek rá mégHa kötök a fibernél még ebbe a hónapba, akkor azt nem módósíthatja az jupíci a káromra ugye?
Bajba vagyok bajba vagyok Mi a túrót csináljak????
Halál drágán nem kell beltéri, kennyék a hajukra..
Irjak a UPC ügyfélszolgálatára, vagy menjek be személyesen megkérdezni? Új ügyfélként csak mondanának valamit?
Szerk: Vagy a Thome-nál sat tv + teló+net, de ott is lenne beltéri... (és nem menne nálam a 10M se nagyon. Alpa 5M Családi 15M. Ha nálam nem jönne csak 8 M a net, akkor gondolom nem lehet velük alkudozni.)
peti[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Biztos hogy a jupiszi váltja nálatok a fibert? Az ország túlnyomó részén az invitel fogja váltani, a júpiszi csak Bp és környékén lesz, meg Fejér megyében...
Egyébként a varázsdoboz nem annyira drága, viszont xar... kell a fenének...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Kuha87
csendes tag
Hali!
Gondoltam, megosztom már a fibernet piszkosságát én is.
9 éve fibisek vagyunk magszakítás nélkül.
A sebességgel nem is volna probléma. 10/2-es a net. Az árral viszont..
Kecskeméten lakok (Reptér)
Decemberben lejárt a szerződés. _Meg kellett_ kötnünk újra mivel így "csak" 11 280 Ft a digitális tv-net-telefon, és azelőtt majd' 15 ezer volt (analóg, 10/1,5? net, tel) és amint lehet, spórolni akarunk havi 4 k-t.
Örültünk is, mint majom a fas*ának.Aztán pár hete a pofánkba tolták legfrissebb ajánlatukat _új előfizetőknek_.
"Menüajánlat 3 az egyben !" A tájékoztatóban a nekünk meglévő tartalmú csomag havi dija 6270.-Ft. A különbség : 5000.-Ft.......
A 9 éve rendületlenül perkáló, mindenféle tartozás nélküli ügyfél ezek szerint egy mocskos kis féreg, akivel k lehet cseszni amit aláírta az idiótája az 1 éves hűséget.Írtam nekik egy tisztelettudó, emailt, amiben kifejtettem problémám, és megemlítettem hogy talán inkább a GVH-nak kellett volna írnom.
Bár azért ez kicsit más szitu, nem tudom lehet e hozzájuk fordulni ilyennel.
(az azért jól esett h őket is vizsgáljak a maszek analóg kimenetű settopboxuk miatt nem csak a digit).Jó, korábban is ezt csinálták, de a különbség talán még 1000 ft sem volt.
Itt Kméten, a Reptéren tudomásom szerint _semmilyen_ más alternatíva nincs. Kell a korlátlan net is.. lehetőleg 10/2-nél se legyen lassabb.
Nyilván hiába van itt a lakótelep sok sok házzal, nem fogják ideáig kihúzni digi-ék a kábelt hogy 30/20-es netem legyen ~ 3500-ért.
De _eszméletlenül_ fel vagyok húzva és bármilyen megoldás, ötlet, lehetőség érdekel, hogy mit lehetne ezekkel a férges férgekkel kezdeni. -
kirkri
addikt
-
RLND
tag
Értesítés szolgáltatás-kiesésről
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy társszolgáltató által végzett kivitelezési munkálatok következtében analóg és digitális televízió, internet és telefonszolgáltatásunk maximum 20 perces leállása várható.
Már egy-két jövőbeli UPC-s területekhez ki van rakva és március utolsó napjaira szól.
Ég veled, Fibernet! -
intuicio
aktív tag
Yeee. Budafokon már fent van a póznákon a kábel+valami fekete kis egységdoboz. Nagyon remélem, hogy már tavasszal beindul valami Kíváncsi leszek erre az optikai netre (kertes házas övezet) Na meg az ár + sebesség sem egy utolsó szempont. Hajrá T-Home... (inkább mint UPC aka. FiberNet )
[ Szerkesztve ]
-
nyxor
aktív tag
válasz intuicio #12091 üzenetére
Jó neked. Felénk is most fogják kiépíteni, legalábbis nekem azt mondták bent. Pozitív dolog a T részéről, hogy a kertes házakra is gondolnak, nehogy már csak panelben legyen normális net
Na meg mégiscsak a kertvárosban van fizetőképesebb kereslet, a panelesek max a 15-25 megásat köttetnék be, azt szevasz.LG G2
-
-
villamos
őstag
-
kirkri
addikt
-
kigyi_23
addikt
3 napja csoda történt, vagy csak átvette az Invitel a műszaki részleg egy részét 2 éve hibásan működő modemem egyszer csak megjavult Csak annyi volt a hiba, hogy rossz firmware volt rajta (nem is azé a típusé mint ami rá való) ez csupán annyi gondot okozott, hogy nem 10mbit-em volt, hanem csak 9.5. Nem nyavalyogtam, mert tudtam még mindig jobban járok mint, ha itt kijönnek és elcsesznek valamit. Most meg töltöttek rá jó szoftvert és megvan a maradék sávszélből is még egy 0.3mbit. Igaz a várva várt 1.5 feltöltésből nem lett 2 .
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest