- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Ez lehet kicsit offtopic, de:
Iwiwen volt 4 éve eb játék, 2 éve vb játék, nem tudjátok, hogy most már el se indítanak ilyesmit idén eb 2012-re? Nekem nagyon bejött, jó volt nézni ismerősök között, ki hogy áll, város szinten, meg stb, meg adatlapon is kint volt, hogy ki melyik csapatnak drukkolt, aztán fogadásnál jött rá a bónusz, ha nyertek...Illetve ha mégsem indítanak ilyet iwiwen, facebookon nincs valami hasonló, ami nem spammeli tele az üzenőfalam, meg látom ismerősöket is akik játszanak?
-
EmberXY
veterán
válasz Mr.Csizmás #4648 üzenetére
Kipróbáltam, köszönöm szépen!! Még olyat is találtam valahol, hogy az adott ürge minden meghívásának figyelmen kívül hagyása, blabla, lehet, hogy végre megvan a gyógyír? Kiderül...
Ezer köszönet!!Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Mr.Csizmás #4657 üzenetére
Legyen kettő, egy sör nem sör, két sör egy sör, de egy sör nem sör....
Up the Irons!
-
-HajTömeg-
őstag
Nincsenek már letiltható csoportok facebookon?
[link]Alias: Júzer error
-
S. Szabi
őstag
Helló!
A borítókép képminőségrontás ellen lehet tenni valamit? Képformátum, vagy valami? Azt sem értem, hogy ez mégis mire jó nekik, q*v@ idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
DjSteve85
csendes tag
Van egy "páciensem", aki hatalmas problémával fordult hozzám, de én se tudom megoldani egyedül a problémát:
Ez az oldala: http://www.facebook.com/edit.molnar.142
Keresésbe megtalálható, próbáltam jelszó emlékeztetőt kérni, de jött egy "3 barát, telefonálj, kérj tőlük kódot" ablak, ahonnan nem enged tovább.
Létezhet olyan, hogy keresőben benn van még, de az account már törölve lett?
Mert az e-mail cím, amivel belépnék, azt hagyta egy új regisztrációhoz felhasználni, ami most szintén bekavar, mert hiába deaktiváltam (az újat), törölni nem lehet és ha újra próbálnék belépni, már ismét aktív lenne.
Véleményem szerint a fióknyitáskori aktivációs mail is törlésre került, aktiváció nélkül.És akkor zárszóként az oka a megoldáskeresésnek: 973 ismerős...
Pár hete készítettem egy új fiókot: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003925998616 és számításaim szerint kb 1 évbe telne, mire újra felvehetné a 973 ismerőst, mert az ismerősnek jelölés is limitálva van. :sBármilyen célravezető ötletet, tippet szívesen fogadok!
Köszönettel: Steve -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ki lehet valakit dobatni a Facebook-ról, aki 10 éves, de 1992-ben született az adatlapja szerint?
Köszi a választ.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Integra
titán
miért nem jeleníti meg a news feed-ben a saját képeket ez a szar? utóbbi időben figyeltem fel erre. saját oldalamon fent van, de a közösben nincsen..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
S. Szabi
őstag
válasz stranger28 #4664 üzenetére
Próbáltam gif-et, png-t, bmp-t is.
Konkrétan ezt a képet akartam, de a nyilak, meg a feliratok körül "foltos" lett
Lecseréltem egy színesebb képre (ebből vágtam ki), annál nem látszik a minőség rontás.
De akkor sem értem ez miért jó nekik...
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Egy fb oldalt meglehet nézni, hogy személy szerint ki likeolta?
-
S. Szabi
őstag
válasz stranger28 #4668 üzenetére
Jpg-t nem próbáltam, de mos már marad az X6, csak szerintem jó pofa az a "mekkora kép kell kép"
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Egyik facebookos játékban (nem nagyon szoktam őket használni) láttam h vannak facebook kreditek. Ez minden játéknál felhasználható? Szóval a játéknak megírójának kell fizetni vagy a facebooknak? Mióta van ez a rendszer?
All Black...
-
Fecogame
veterán
válasz Stalker-2572 #4673 üzenetére
A facebookon keresztül a játék "megírójának"
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
törölt tag
Ismered ...-t? Ha ismered ...-t, izenj neki!
-
S. Szabi
őstag
Hogyan lehet kiválasztani, hogy az idővonalnál, a Fényképek "téglalapnál" milyen fénykép jelenjen meg? Próbáltam, hogy amit oda akarok tenni, azon megjelöltem magam, a dátumot legfrissebbre állítottam, még is egy olyan kép van ott, ami nem az enyém, csak meg vagyok rajta jelölve. Mi a francér nem lehet csak úgy kiválasztani? Vagy csak én húztam föl magam rajta, és ezért nem találom a módját?
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Feltettem a Facebook for Android klienst a telefonomra. A beállításokban a Notifications be van kapcsolva mindenre. Viszont nem jelez, bármilyen esemény történik (még akkor sem, ha üzenetet kapok). Hogy lehet beállítani, hogy értesítsen/jelezzen valahogy?
Köszi a választ! -
Fecogame
veterán
válasz Stalker-2572 #4679 üzenetére
Ugyanazt mondtad, csak más megfogalmazásban
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
littlelion21
addikt
Ha véletlenül like-olom valaki képét/állapotát, majd rögtön utána dislike-olom, arról kap az illető értesítést, valamint a fostartályban megjelenik az esemény?
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4682 üzenetére
persze, hiszen az egy egyirányú parancs. max mikor rámegy a képre látja, hogy nincsen ott a like, aztán ha ért hozzá, akkor leesik, hogy nyomtál egy unlike-ot.
amúgy rendkívül idegesítő, hogy minden szart bepostol news feed-be, ha valaki egy képre like-ot nyom, vagy commentet... és a képet is betölti a feed-be, iszonyat, többszörösére nőtt az adatforgalma az egésznek és nem lehet kikapcsolni......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Buster17
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a barátnőm exe rosszindulatból "feltörte" a facebook jelszóját majd lecserélte. (Ehhez az email cím jelszavát tudta)
Erre én akcióba lendültem, lecseréltem a jelszót, beállítások között kitöröltem az ex másodlagos email címét stb. (Aztán jött az email ott is ugyan ez történt)Kevesebb mint fél óra alatt már nem lehetett belépni wtf email-el is próbálkozott oda már nem tudott belépni de valahogy még is megváltoztatta a jelszót facebook-on.
De utána mind hiába valamiért nem tudtam lecserélni a jelszót ezért zároltam az egész profilt.Nos azóta már sikerült megint lecserélnem a jelszót de a zárolásból nem tudom feloldani valamiért.
Ilyenkor mik a teendők az egészre nézve?
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4685 üzenetére
miért kell magyarázkodnod?
-
stranger28
addikt
válasz Buster17 #4684 üzenetére
Egyetértek. Jelentsd fel a 'csába az ilyen barmot. Manapság már elég komolyan veszik az ilyen internetes profilokat, pont a Facebook miatt. Tehát, ha azt feltöri, nagyon megütheti a bokáját. Pláne azok után, amiket leírtál. Próbáld valahogy rögzíteni, IP, e-mail, stb. és irány a sündőrség. Aztán peren kívül leperkál 3-400at, ha jól ráijesztesz.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz stranger28 #4687 üzenetére
Az lesz.
Minden adat megvan róla.
Köszönöm a válaszod! -
stranger28
addikt
válasz Buster17 #4688 üzenetére
Nincs mit. Mindent ments el, ami jól jöhet, illetve szerintem várd meg, hogy a rendőrség értesítse őt. Majd, ha lesz papír, stb. a kezedben, akkor ráérsz az arcába dörgölni. Ugye ilyen esetben nem vagy köteles figyelmeztetni, hogy függessze fel a dolgot, mivel eleve törvényt sért/sértett az alany a feltöréssel.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz littlelion21 #4690 üzenetére
tiltsd le mindet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4690 üzenetére
hm, ez gáz
-
FReak_
tag
Sziasztok !
Lenne egy kis problémám : Tegnap óta nagyobbak lettek a betűk az üzenőfalon , de csak ott, a többi helyen,mint pl. az üzeneteknél maradt a normál betűméret . Több böngészővel is megnéztem , de a helyzet mindenhol ugyanaz . Nem állítottam el semmit , és nem telepítettem fel semmit,ezért nem értem a dolgot. Más oldalakon mindenhol maradtak a normális betűméretek.
Valaki esetleg találkozott már ilyen hibával , és esetleg tud rá megoldást?[ Szerkesztve ]
steam id : FЯeak_
-
Fecogame
veterán
-
Fecogame
veterán
válasz Hege1234 #4699 üzenetére
Ja, már látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest