- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz littlelion21 #4203 üzenetére
-
törölt tag
Chrome-ot igazából nem használom, de megnéztem és nem volt bug. Firefoxnál se. Azaz 1-2 alkalommal volt, hogy nagyobb üres részek voltak a kelleténél itt-ott, de egyébként jól megy. Én igazából nem használom magamnál, engem nem zavar a timeline, annyira nem is kukkolok fb - oldalakat.
[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egy általam feltöltött képnél letiltsam a hozzászólások beküldését? Azt szeretném ha senki nem tudna hozzászólást írni a képemhez.
Köszi előre is! -
cascada
senior tag
válasz Mr. Elliot #4209 üzenetére
Értem.
Köszönöm a gyors segítséget! -
Orlin
addikt
Ahogy nézem másnál is jelen van a chat problem...Eddig nem volt a kis töld kocka ismiknél akik nem is voltak fent.Most több ismerőst is mútat akik nincsenek is gép közelében
Jó idegesítő ha valakivel dumálni akarok és igazábol nincs is fentLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz iphoneresell #4213 üzenetére
Igen az biztos!Nem jól írtam "gép közelben" Face közelben
De eddig is volt ,h mutatta őket de,h zöld kockát is oda teszi már...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Hege1234
addikt
csáó
húgom gépén ubuntu van
és rinyál a flash playerért
felraktam az újat a facebookos vidiket már viszi is de a játékok rinyálnak érte
mihh lehet a gond ? -
Hege1234
addikt
válasz Mr. Elliot #4217 üzenetére
oks
kössz költözök is -
Mawyx
őstag
válasz Mr. Elliot #4202 üzenetére
Azt belőttem, de látszik tovább. Próbáltam később is, hátha mégse reagált elsőre, de ugyanaz van. Próbálom még, hátha beragadt valami.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bAtt001
addikt
másnak is villognak a képek a chat ablakban ha üzenetet küld el? picit idegesítő ha elég sokat írkálok
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok srácok!
Egy olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy ott tartok, most egy új profilt hoztam létre, mert a réginek már minden baja volt, minden apps meg felhasználónév sem volt túl közkedvelt, így egy újat csináltam. Na már most valahol én olvastam, hogy a régi oldalla egybe lehet vonni, tehát hogy megmaradnak az ismerősök, csak a fali postolások meg apps meg ilyenek vesznek el...Evvel még nem is lenne baj, de én már azt nem tudom hol kell megcsinálni, hogy a régi oldalról az ismerősöket átszedjem, meg képeket, beállításokat, adatokat....
Valaki ebben tudna segíteni?
Köszi!
-
Mr. Elliot
aktív tag
Ilyen nincs!
Amúgy alkalmazásokat simán lehet törölni a régiből is. Felhasználó nevet másodszor még lehet módosítani, többször nem.
Esetleg az új profilod linkeljed ismerősöknek. De nem ajánlom a körlevelet, mert egy-két hét tiltás is járhat érte, ha mindenkinek egyformát írsz, spamnek veszi a rendszer.
-
MaciG
addikt
Azt hol lehet beállítani, hogy azokat a képeket amiken megjelöltek, illetve az üzenőfalamat csak az ismerőseim lássák? Mert hiába keresem, ezeket nem találom...
BANZAII
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ma kaptam egy mail-t, hogy tegnap valaki belépett a facémre. Taiwan-i IP címmel, biztos, hogy nem én voltam az. A jelszavam bonyolult, nincsenek benne összefüggések, kis és nagy betűk is vannak benne, és számok is, tehát kitalálni nem nagyon találhatta ki az illető. Mi lehet ez? -
RAiN91
őstag
válasz Mr. Elliot #4229 üzenetére
Meg volt
DonThomasino: notification+kr4m2mkmbyxr@facebookmail.com
Érdekes mail cím, ez is kamu? Magyar nyelvű. Ide irányított a linkje, ez csak nem kamu, nem? "http://www.facebook.com/help/?topic=account_recovery"[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz DonThomasino #4232 üzenetére
Kedves *****!
A Facebook fiókodba mostanában jelentkeztek be olyan számítógépről, mobileszközről vagy egyéb helyszínről, amit előtte még soha nem használtál. A Te védelmed érdekében ideiglenesen zároltuk a fiókodat mindaddig, amíg meg nem vizsgálod ezt a tevékenységet és meg nem bizonyosodsz róla, hogy senki sem használta a fiókodat a beleegyezésed nélkül.
Új eszközről vagy szokatlan helyszínről jelentkeztél be a Facebookra?
- Ha ez nem te voltál, kérjük, jelentkezz be a Facebookra a számítógépedről, és kövesd a megadott utasításokat, hogy visszaszerezd a vezérlést a fiókinformációid felett.[
- Ha ez te voltál, akkor nincs miért aggódnod. Egyszerűen csak jelentkezz be újra a Facebookra a fiókodhoz való visszatéréshez.
További információkért látogass el ide a Súgóközpontunkba:
http://www.facebook.com/help/?topic=account_recoveryÜdvözlettel:
Facebook Security TeamA levél tárgya pedig angol nyelvű: "Did you log into Facebook from somewhere new?"
Kinek kellene az én facém? Semmi érdekes nincs benne, alig használom, ismerős is kevés van.
Miután megváltoztattam a jelszót, utána is erről a mail címről jött egy válasz, hogy megváltoztatták (én).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
További információkért látogass el ide a Súgóközpontunkba:
http://www.facebook.com/help/?topic=account_recoveryés itt a link mire mutat? nem ami oda van írva, hanem ami valójában, ha ráviszed az egeret, és a böngészőben alul megnézed.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RAiN91
őstag
válasz Mr.Csizmás #4235 üzenetére
Szerencsére ugyan oda.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Készítettünk egy FC Barcelona Hungarian Fan Club klubbot.
Valaki készített már itt hirdetést. Szeretnénk fellendíteni a nézettséget!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Jobb oldalon a "Személyek, akikre feliratkozhatsz" c. résznél nektek is mindenféle ribancokat ad be? ([link 1.], [link 2.], [link 3.])
Ráadásul Albániából adja a legtöbbet... pedig semmilyen kötődésem nincs az adott országhoz. Mindig x-et nyomok ezekre a ribikre, de mindig bejönnek újabbak.
Esetleg Firefox-ban valami kiegészítő (Adblock, stb) ezeket el tudja tüntetni?Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mr. Elliot
aktív tag
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4240 üzenetére
Magyar szakma, ösztöndíjas vizsga Dubaiban.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a FB-on a "Profilképek" albumból miért tűnt el egy ideje az "album szerkesztése" opció?
Pár hete vettem észre, mégpedig úgy, hogy az adatlapomon (nem használok "idővonalat"), a fő adataim alatt található 5 fotó megváltozott, pedig nem töltöttem fel új képet, és nem is nyúltam hozzá.
Ott elvileg 5 képnek, az általam meghatározott sorrendben kellene lennie. Ezért megnyitottam a "fényképek" között a "profilképeket", ahol ezek a fotók láthatóak, de nem tudom már szerkeszteni azt az albumot, mert nincsen olyan opció, ami ezt lehetővé tenné.
Ez valami bug? Esetleg a FB direkt csinálta meg ezt a változtatást? Tudtok erről valamit?
Illetve azt, hogy ha ez így marad, akkor az adatlapomon látható 5 fotót hogyan tudom kicserélni az általam választott fényképekre?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
bandus
veterán
oylasmit be lehet állítani, hogy ne találjanak meg fb.on? aza ha rákeresnek a nevemre, akkor ne dobja ki az eredményt? illetve olyat, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nyomtatáshoz hogy tudom exportálni egy személlyel folytatott levelezésemet facebookról?
Vmi olyasmi megoldásra gondolok, mint a gmailben a nyomtatás, amikor azt megnyomva kinyílik egy külön lapon az egész beszélgetés, és azt lehet nyomtatni is, meg lementeni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4247 üzenetére
Találtam egy firefox addont, de az csak a telepítés utáni beszélgetéseket képes menteni. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
butch3r
senior tag
sziasztok,
nekem olyan kérdésem volna hogy anyám inaktiválta fb adatlapját régebben most újra aktiválta.
érkezett neki pár üzenet de ha rákattintok az üzenetekre bal oldalon csak egy üres képet látok betölti üzenet körül az oldalt de maga ahol az üzenet volna fehér színű. ha a fenti üzenet gombra kattintok illetve ott magára az üzenetre akkor meg egy halvány fehér "fólia" megy rá egész fbre ami el sem tűnik csak ha frissítem oldalt viszont üzenetek így sem látszódnak...ötlet mit lehetne tenni?
firefox és ieben is jelen van a gond.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs