- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TazLeacher #4048 üzenetére
2.
rámész az adatlapra - fent "barát" katt rá, és ott van egy pipa (default), hogy megjelenjen az újdonságokban, klikk pipa, eltűnik, problem solved.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #4052 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Stalker-2572 #4049 üzenetére
A "csinálsz egy page"-et dologra én is rájöttem, de az ugye onnantól "hozzám tartozik"...ezt a akartam igazából elkerülni, de ok, vettem. (Mondjuk egy könyv esetében nem hiszem, hogy hozzám kellene tartozni a könyvnek.)
Szerk.:
wazze...belefért volna 1 hsz-be..sorry[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
csáó!
a timeline eltüntetésére van valami megoldás ?
de ne úgy hogy csak én ne lássam hanem ténylegesen ?
sajna nem olvastam el mire kattintok
-
Loretto
veterán
válasz Stalker-2572 #4050 üzenetére
Laptopon vagyok, így ez sem változott, ugyanúgy HD felbontás.
Soirée...
-
Hege1234
addikt
válasz Mr.Csizmás #4056 üzenetére
köszi !
érzem nem én vagyok az első
-
DonThomasino
veterán
Ha valaki törli magát, vagy erre a bizonyos alvó módra vált,
akkor kitörlődik az ismerőseim közül?
Hogy tudja magát törölni vki?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz DonThomasino #4059 üzenetére
Végleges törlés itt Ha felfüggeszti magát akkor eltűnik addig az ismerős listádról. De ha felébred akkor ismét ott lesz az ismerőseid közt.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz Mr. Elliot #4060 üzenetére
Azt továbbra sem lehet látni ha vki kitöröl az ismerősei közül?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DonThomasino #4061 üzenetére
nem.
se a többit, ki nézeget, ki törölt, stb. paranoid attitűdöket.
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz DonThomasino #4061 üzenetére
Tudok neked rá egy megoldást de akkor csak azt tudod majd meg, aki ezután töröl.
-
DonThomasino
veterán
válasz Mr. Elliot #4063 üzenetére
Ezek nem ilyen ideig óráig működő tiltott dolgok?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz DonThomasino #4064 üzenetére
Unfriend alkalmazás firefoxban. Látod, hogy ki törölt ki nem fogadta el az ismerősnek jelölést. [link]
Használata nem bűn. Valaki még ide posztolta nem olyan régen akkor próbáltam ki. Azóta fenn maradt.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Ismerősöm ismerőse, atyaisten [link] Ez biztos egy fajba tartozik velem?
Mr.Csizmás: Sajnálom őket
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz feka007 #4066 üzenetére
Megnézem a linket, nézem, nézem....nem értem mi a baj vele, szerintem teljesen normális. Aztán látom csak azt, hogy ez nem nő hanem fiú. Az életemre esküszöm, hogy úgy néz ki mint egy csaj.
MÁS, help:
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az adatlapomon szereplő funkciókat úgy módosítsam, töltsem ki, hogy azt ne posztolja a facebook külön a falamra meg mindenhova?
-
Mawyx
őstag
Van egy rokon, be akar jelölni, de utáljuk, mert mindig kavarja a kakit a családban. Ha nem igazolom vissza, akkor abból csinál balhét, ha igen, akkor meg kutakodik és abból. Már tiltogattam le képeket emberek elől, nem mindenki láthat mindent, de meg lehet azt csinálni, hogy 1 bizonyos ember az alap adatokon kívül semmit ne lásson? Mármint egyszerűen meg lehet vagy mindig egyesével mindenre rá kell katt, hogy kivéve xy? Az eszement meló lenne.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Vasinger! #4070 üzenetére
Ha visszaigazolom nem csinál balhét, csak ha meglátja az utazási képeimet, amiknek az előkészíületeiről az üzenőfalon is írogatok rendszeresen, akkor pletykát indít, amit szeretnék elkerülni. Ha nem tudja, akkor lát egy tiszta oldalt, név, születési idő, egy semleges kép rólam, üzifalon haverok idétlen viccesnek vélt yútúb videói és gond egy szál se, mindenki boldog. Saját anyám se tud mindenről a nyugalmunk érdekében, vannak emberek akikkel nem teheted meg, hogy leszarod és kész, muszáj alkalmazkodni és ennek most a fb-s technikai oldala érdekelt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz littlelion21 #4073 üzenetére
-
Orlin
addikt
válasz littlelion21 #4073 üzenetére
Nem kifestőkönyv!
[ Módosította: #65675776 ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
rii
nagyúr
hogy kell fészbe egyből sok képet feltolni albumba?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Miért lehet az, hogy hiába iratkozok le ismerősöktől a "game stories" és "game acitivities"-ről, a következő bejelentkezésnél megint kint vannak az üzenőfalon?
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
bambino18
csendes tag
Hali Srácok! Lenne egy kérdésem Facebookot illetve más oldalakat hogyan lehet azt látni egy Server gépről vagy egy Sima Pc én hogy mit nézek egy hálózati kapcsolatba. Iletve ezek tartalmaát meg lehet nézni
Erre adhatnátok egy jó tanácsot illetve hogy lehet távolról megbuharálni hogy ne lássák? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha lájkolok egy oldalt, akkor az kap vlaami adatot rólam? Vagy miért akarják olyan sokan, hogy lájkoljuk őket, nekem elsőre ez olyan adathalászatnak tűnik...
Vagy pusztán csak azért, hogy ők jobbak, mert őket többen kedvelik?
Szóval a lájkolt oldal kap rólunk vmi extra adatot vagy csak annyival jár ez, hogy látjuk a kiírásait és egyel több lájkolójuk lett velünk?
═════════════════════════════════════════
-
bAtt001
addikt
válasz RootRulez #4082 üzenetére
szerintem nem kap semmi infót rólad neveden kívül. azért like-olsz egy oldalt mert gondolom kedveled az a márkát/előadót/helyet és friss infókat látni akarod róluk a falon. kb ennyire jó az egész, most hogy ők versenyeznek azzal h kinek van több követője az téged nem érint semmiben, már ha ezt megteszik
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz RootRulez #4082 üzenetére
Általában akik kérik, hogy lájkoljuk őket, azok üzletek, márkák facebook oldalai. Nekik azért kell a lájk, hogy több felé elérjen a termékük, ha "kedvelsz" egy oldalt azt látja ismerősöd is, ezáltal egy újabb reklám az oldalnak.
A vicces blogok, vicces képek blogjai azért gyűjtik a sok lájkot, mert egy bizonyos látogatottságnál esetleg már reklámot is elhelyeznének az oldalukon, így kisebb "támogatást" is élveznének a blog tulajok.
-
Mr.Csizmás
titán
nem tudom átírni a nevemet, help
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #4085 üzenetére
nemvicces, tényleg.
csak egy listából kínálja az előző neveimet.
(#4087) Jofi81 thx sose leszek már doktor
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz Mr.Csizmás #4086 üzenetére
Állítólag csak korlátozott számú névváltoztatás lehetséges.
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #4086 üzenetére
küldjél nekik személyi igazolvány másolatot, hogy lássák, télleg megváltozott a neved
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
RootRulez
félisten
Na "a" Berényi Andris minnyá' regisztrál a fészbúkra!!
100 évbe egyszer nézem (inkább hallom) a Bköztöt és erre leszek figyelmes...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
JetiRulez
őstag
válasz Mr.Csizmás #4091 üzenetére
Beszállhatok a Facebookba. xD
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Ha közzéteszek az üzenőfalamon egy képet hogy lehet azt beállítani hogy ahhoz a képhez ne tudjon senki hozzászólni?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
janos666
nagyúr
Tudok valahogy olyan szűrést csinálni, hogy két ismerősöm ismerőseinek a metszete?
Sohasem maradtak meg bennem a nevek, és 1000+ listákat valahogy nincs kedvem átnyálazni hogy hátha kiszúrok a bélyegképen valakit, akit már vagy két éve nem láttam. Egy ilyen szűrés viszont leszűkítené a kört legalább egy nagyságrenddel és remélhetőleg még benne lenne.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Orlin
addikt
Hello!Hogyan tudok mp3-at megosztani Facebookon?
Régebben sikerült most nem lelemLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz Mr. Elliot #4098 üzenetére
Hát pedig sikerült régen a facebook"player" tudttam lejátszani
My CludApp oldalt leltem,talán azzal...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest