- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4250 üzenetére
?
böngésző előzményekre gondolsz?, megtörtént semmi változás...
-
butch3r
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4252 üzenetére
nyomtam egy miden előzmény törlést de semmi változás...
-
VIPowER
őstag
A facebook-on miért csak hülye picsák vannak?
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Azt hogy tudom beállítani hogy ha megosztok az üzenőfalamon, ne jelenjen meg az hogy honnan osztok meg?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
littlelion21
addikt
A játék felkéréseket hol tudom letiltani, úgy értem az összeset, hogy meg se tudjanak hívni - lehet egyáltalán ilyet?
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz Motion_Blur #4257 üzenetére
littlelion21: Letiltani csak akkor tudod az adott játékot ha meghívtak már rá vagy üzenőfalról tiltod. Meghíváskor tudod tiltani a meghívó személyt is.(Tiltáskor nem tud többjáték felkérést küldeni neked.) Ezt a kezdőlap és bal oldalon az alkalmazások opciónál találod.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Motion_Blur #4257 üzenetére
Nagyon durva ez a nyomon követés. Múltkor egy csajjal írogattunk egymásnak percekig és közben ő utazott és láttam a pontokat ahol járt... nagyon meredek
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
bAtt001
addikt
válasz Mr.Csizmás #4262 üzenetére
de azt ki is lehet kapcsolni ha kitörlöd onnan. nekem sem mutat semmit
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #4262 üzenetére
nem erre gondolt ha androidos telóról írsz, és a google latitude engedélyezve van, akkor folyamatosan látja a partnered, hogy épp hol vagy
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
littlelion21
addikt
válasz Mr. Elliot #4259 üzenetére
Köszi, meg is van
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz littlelion21 #4268 üzenetére
Szívesen.
-
voyi
aktív tag
Kéne egy kis help,esetleg ha valaki tudna segíteni
A helyzet a következő:
Facebookon megosztottam egy hivatkozást egy eseményen,aztán elrejtettem az idővonalamról ezt a megosztást,hogy külső személy ne lássa az üzeneteim közt,hogy megosztottam volna ott bármit. (Úgy van beállítva eleve a profilom,hogy saját üzenőfalamon amit írok senki se láthassa csak ismerőseim,de nyilvános eseményen lévő bejegyzéseimet már bárki láthatja sajnos, egészen addig míg azt a saját üzenőfalamon el nem rejtem - legalábbis eddig így működött)Na igenám, de külsőleg megnéztem profilom,és az istennek sem tünt el ez a nyamvadt hivatkozás,hiába töröltem már az eseményről is de még a saját profilomon lévő üzenőfalamról/idővonalomról is Mégbosszantóbb,hogy az eseményt is linkeli,ahol meg részt veszek!
Szóval már csak és kizárólag az üzenőfalamon található már külső nézetből ez a hivatkozásmegosztás,de így már nincs mit letörölnöm,nemtudom elüntetni onnan
Ilyenkor mit lehet tenni?
másik kérdésem:
Profilomnál saját nézetben ez fogad felül:Mostantól csak te láthatod az idővonaladat. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy:
1. Nézd át mi található az idővonaladon most, és adj hozzá vagy rejtsd el amit szeretnél.
2. Kattints a Publikálásra vagy várj addig amíg az idővonalad publikálásra kerül: április 20.Ez azt jelenti,hogy amiket nem töröltem az idővonalamról,akkor azok április 20.-a után végérvényesen ottmaradnak? Publikus lesz mindenki számára ez az idővonal? Nincs valami mód rá,hogy elrejtsem ezt az idővonalat,hogy csak én és az ismerőseim láthassák?
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz Mr. Elliot #4273 üzenetére
Na,ez mindenképpen jó hír. Kösz az infót
És később is(ápr 20.-a után) módosíthatom ezen az idővonalon lévő bejegyzéseimet?[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz Mr. Elliot #4275 üzenetére
Hmm... Most csak akkor az nem világos nekem,hogy akkor ennek így mi értelme van?
Mostantól csak te láthatod az idővonaladat. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy:
1. Nézd át mi található az idővonaladon most, és adj hozzá vagy rejtsd el amit szeretnél.Hiszen ezek szerint akkor később is hozzáadhatom vagy elrejthetem amit szeretnék.
Aláírás
-
Mr. Elliot
aktív tag
Megteheted utána is, igen. Viszont most senki nem csinálja meg az ismerőseid közül, hogy vissza görget az üzenőfaladon egészen a regisztrációdig.
Szóval ha olyan valamid van amit esetleg már nem akarsz mutatni azt még most törölheted. Anélkül, hogy más látná. Egy hét múlva publikus lesz ismerőseid előtt az egész facebookos múltad. Ilyenkor sokan szelektálnak.
-
voyi
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
elmentem sörözni, 81 értesítés, úgy hogy 2 (kettő) képet töltöttem fel.
száradjanak el. törlöm magam hamarosan.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Piftuka
veterán
"Aquila non captat muscas."
-
Vasinger!
nagyúr
Azt meg lehet valahogy oldani, hogyha az adatlapomon változtatok valamit, pl kapcsolatban vagyok, vagy egyedülállót állítom be, akkor azt ne ossza meg a falamon külön úgy, hogy mindenki lássa, csak én, de ettől függetlenül, ha valaki meg akarja nézni később az meg tudja nézni ezt. Csak a változtatásokat ne lássák az ismerőseim. Remélem értitek mit akarok
-
Mr. Elliot
aktív tag
Piftuka: Úgy emlékszem mindig az útolsó képeket rakta oda. A legfrissebb feltöltéseket vagy amin a legutojára megjelöltek téged.
Mr.Csizmás: Marad a G+?
Vasinger! : Egyelőre állítsad át a kapcsolat információd láthatóságát csak arra, hogy te látod. Majd ha megváltoztattad a kapcsolatot akkor utána a publikussá teszed. De azt hiszem így majd akkor dobja ki a falra. Ebben nem vagyok biztos.
Változtatás után távolítsd el a bejegyzést.
Ilyenkor ajánlott hajnal négykor csinálni, akkor kevesen látják.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz Mr. Elliot #4284 üzenetére
Ilyenkor ajánlott hajnal négykor csinálni, akkor kevesen látják.
Még az is sok
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Mr.Csizmás
titán
nemtudom. megnyitottam a 86 értesítést (hízott, krvanyát) beszedte a chromet, úgyhogy.....
g+ sanszos
-
Piftuka
veterán
"Piftuka: Úgy emlékszem mindig az útolsó képeket rakta oda. A legfrissebb feltöltéseket vagy amin a legutojára megjelöltek téged."
Igen, jól emlékszel. Oda az utoljára feltöltött képek kerülnek. Egyébként köszönöm a választ!
A kérdésem lényege viszont az, hogy hová (és miért) tűnt a "Profilképek" közül az "Album szerkesztése" funkció?
Én nem töltögetek fel képeket... van tizenegynéhány fotó a "Profilképek" albumomban, azt viszont a meghatározott sorrendbe rendeztem. Ugyanis nemrég még volt rá lehetőség.
Most, az "Album szerkesztése" funkció nélkül viszont már nem tudom rendezni azokat a képeket.
(Ráadásul - mint fentebb írtam - "önhatalmúlag" átrendezte a FB azokat a fotókat.)
Van arról valami info, hogy ezt a funkciót eltávolították-e a FB-ban, esetleg csak nálam jelentkezik ez a "bug"?
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4286 üzenetére
Az elején voltam fenn de töröltem magam. Nem sok ismerős volt fenn. Azóta nem tudom mi a helyzet. Viszont tetszett, hogy átláthatóbb, már az elején rendbe lehet szedni arcokat, nem kell később külön csoportba tenni őket.
Piftuka: A lényeget nem is írtam. Nálam sem lehet szerkeszteni már azt az albumot, csak a többit. Szóval szerintem a hiba nem a te készülékedben van.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr. Elliot #4288 üzenetére
4,5 litert ittam, szóval .....literenként 19,1 értesítés. így igyá'
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4289 üzenetére
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy a facebookon közzétett bejegyzést kiraktaj twitterre, netán google+-ra is?
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Mr. Elliot #4292 üzenetére
Van egy "oldalam" arra irkálgatom ki a dolgokat és jó lenne, ha kirakná twiterre is...
Ezt hogy tudom kivitelezni?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
ÉÉéééés Google+-al nem lehet összevonni?
-
RootRulez
félisten
válasz Mr. Elliot #4296 üzenetére
Háát nem igazán tudom működésre bírni.
-
hecktor
aktív tag
üdv
az mitől lehet hogy az idővonalamon nem látszódik minden bejegyzés, ha más nézi a profilomat? ha másik felhasználóról nézem a saját profilomat és ha legörgetem az idővonalat ki lehet választani hogy "figyelmedbe ajánljuk" vagy "mindenem csinál bejegyzés" , ha elsőt kiválasztom akkor vagy nem csinál semmit, vagy látható lesz az összes bejegyzés. más felhasználóknál ilyen nem tapasztaltam, tehát ha legörgetem automatikusan látszik minden bejegyzése.
-
Orlin
addikt
Most megint érdekes...
Tele van a chat résznél de senkinél nincs zöld kocka...
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Piftuka
veterán
válasz Mr. Elliot #4288 üzenetére
"Piftuka: A lényeget nem is írtam. Nálam sem lehet szerkeszteni már azt az albumot, csak a többit. Szóval szerintem a hiba nem a te készülékedben van."
Ah, köszi a választ! Ezek szerint nincsen semmilyen "rejtett" beállítás, amely segítségével ismét lehet a "Profilképek" albumot is szerkeszteni?
Azt lehet tudni, hogy miért módosították ezt? Nem küldtek róla semmi üzenetet.
Esetleg ez is egy lépés részükről annak érdekében, hogy a felhasználókat az "idővonal" használata felé "tereljék"?
Ha már itt tartunk... igaz a hír, hogy kötelező lesz az "idővonal"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest