Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Cs1csó #33024 üzenetére

    A kommentek rendezése (és az összes népszerűség szerinti működés, kiknek a posztjait, kommentjeit emeli ki, jeleníti meg másoknak a híroldalon és akik nem népszerűek, nem posztolnak naponta, azok szellemek...) undorító.
    Mióta megjelent (OFF)értelmetlenül(/OFF) az Insta, azóta a Meta rendszerben, csak a népszerűség számít mindenáron. Nem számít, ha veszik a lájkokat, a követőket és a képek annyira átalakítottak, idegen arc és testrészekkel vegyítve, hogy meg sem lehet ismerni. Népszerűség mindenáron és ehhez asszisztál a Meta, hirdeti, kiemeli őket. Rengeteg kamu, rosszindulatú adatgyűjtő és lopó csaló kiemelt hirdetés jelenik meg a felületen. Mindez egy olyan oldalon, ahol a legszigorúbban vannak ellenőrizve még visszamenőleg is, hogy a saját profilodon milyen tartalmat osztasz meg, amiért azonnali törlés, büntetés, kitiltás jár. Jah és nem akartam elhinni, kinevettem, amikor mondta, de egy fiú ismerős mutatta, fullon van pornóval, rengeteg olyan profil, ahol pornós tartalom van, képekkel, videókkal hirdetik magukat a k.vák.
    Miközben egy anyuka megosztja a kisgyereke képét fürdőruhában és nude, vagy ped0fil tartalomra hivatkozva tiltást kap. Még lehetne mesélni,

    A napi sok ezer profil lopásról is tudnak, látniuk kell, mégsem tesznek ellene semmit. Végignézik, ahogy a csaló átírja az összes adatot a világ másik végén, másik nyelven és téged, aki évek óta becsületesen használod, szó nélkül azonnal kizár mobilos kóddal is.
    De még ezek ellenére is rengeteg hasznos dolog van.
    Már évek óta nem az ismerősök miatt vagyok fent aktívan, hanem saját érdeklődésemnek megfelelő oldalak és csoportok miatt.
    Ennek ellenére a kommentek megjelenítési sorrendjének beállítására az első perctől volt/van lehetőség, az oldalakon, profilokon és a csoportokban az adminoknak. Sajnos sok 1bites ezt nem képes átállítani. Párnak szóltam már és nem is tudtak róla....
    Pár hete Csoportokban már saját magunknak is lehet beállítani végre. Véletlenül vettem észre. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák