- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálatok is csinálja ezt az ostoba FB? Asztali gépen írogatok valakivel, miközben a mobiltelefon (messenger) nem online... közben elolvasom, válaszolok is, ez lehet akármennyi pl 20 db. Amint netre engedem a mobilt, akkor 20 db jelzést, pityegést küld ki egyesével. Nálam 40-et, mert még a mobil böngésző is ugyanezt csinálja.
Nagyon zavaró, ha valakivel 1 mondatnál többet beszélek, mert hiába olvastam már el, akkor is egyesével jelzést küld a mobilra is, amint netre engedem.
Ha be van kapcsolva a mobil, akkor pedig beszélgetés közben pityeg és jelez a másik szobában, miközben én a gép előtt ülök. A már elolvasott üzenetekre miért jelez ez az ostoba ennyiszer?ui:
Nálatok sem működik már az a végre értelmes funkció, amiről korábban pont én írtam itt, hogy legalább csoportokban be lehetett állítani, hogy ne a legfontosabb írásokat mutassa csak, hanem az összeset? Pár hónapig működött, most egy ideje már nem miközben be van beállítva.[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
Böngészőben error...
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek...szintén A53 5G és android14.....minden reakciót és választ 1 óra után is újként jelzi...stb stb.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Ma ezt az üzenetet kaptam:
Ideiglenesen le vagy tiltvaÚgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva.
Ha úgy gondolod, nem tettél semmit, ami ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk.Mi lehet a probléma?
Belépni be tudok telefonon gond nélkül működik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Marketplace-n eladtam egy terméket tegnap, tegnap nem tudtam felvenni a gls automataba a rendelést valami hiba miatt. Közben letöröltem a hirdetést és most hogy venném fel az adatokat látom, hogy a beszélgetés is törlődött. Hogy tudom visszaállítani valahogy?
-
IntelKiller7
veterán
messenger csak engem lepett meg ezzel a titkositasos valamivel?
Regi kepeket, semmit se tudok megnezni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Jakesz
addikt
Komoly újítások jönnek a Messengerbe.
Üzenet szerkesztés és HD fotó/videó küldés, végre valahára!!! -
repvez
addikt
másnál is van ilyen probléma, hogy ha a webes FB olalon irok a chatbe valakinek és valaki más küld uzenetet akkor felugrik az ö chatablaka is és a kurzor árugrik arra az ablakra?
Csak mert már többször belefutottam olyan hibába ami nagyon zavaro vagy kellemetlen, hogy irok valakinek egy uzenetet és közbe más is ir és az elsö személynek szánt uzenetem másik fele az uj szemény chatablakába irodik már és ha nem figyelek akkor neki küldi el.remélem érthetö ,hogy mi a probléma.
tehát miért nem marad a kurzor az aktiv ablakban ahol épp gépelet vagy ahol elöbb nyitva volt és miért lesz aktiv az amelyik csak érkezett
-
nagyúr
-
akom
őstag
Ma próbálok belépni a facebook-ba, erre azt írja helytelen jelszó... Megpróbáltam új jelszót beállítani, a hitelesítő kód megadása után:
Sorry, something went wrong
FF, Chrome, Edge, ugyan az a helyzet.
Mobilon Messenger megy, de ott sem tudok weben bejelentkezni.Más is tapasztalt már ilyet?
-
WhiteWalker
nagyúr
Másnak jönnek értesítések adott csoportokból amikben benne van? Más értesítés jön , ha pl megjelölnek egy bejegyzésben , csoport értesítés bejegyzésről egy darab sem.
-
repvez
addikt
válasz WhiteWalker #33573 üzenetére
nekem még személyektol se mindig jön értesités, pedig be van jelölve kedvencnek is, aztán van hogy csak akkor látom, hogy uzent amikor megnyitom a chetbe, hogy irjak neki.
Aztán igy van, hogy elmarad a bevásárlás meg hasonlokMeg a webes chatben ha irok valamit akkor megakad az irás és várnom kell pár mp-t mire megjelenik a szoveg és elküldi .
tehát a billenytu leutéseket érzékeli és el is tárolja,de valamiért laggol a rendszer és nem jelenik meg azonnal és nem reagál addig az elküldésre se mig végére nem ér a szövegnek. -
plman
tag
Sziasztok, másnak is megszaporodtak az utóbbi időben a külföldi (jellemzően amerikai) oldalak bejegyzései a nyitólapján? Általában Kamionos oldalak, ilyen amerikai retro csoportok, különböző sorozatok fan oldalainak bejegyzései jelennek meg tehát nem hírdetési oldalakról van szó, amiket hiába tiltok másnap megint ott van... Lehet ezekkel valamit kezdeni, vagy mostmár (mivel nem fizettem elő a reklámmentességre) örökké lehet kerülgetni?
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
Most be tudtam lépni!
-
ledgeri
nagyúr
Ilyesmit én is tapasztalok, de már egy ideje USA VPN-nel lépek be (ha nem is használ, jól esik)... (mondjuk az eu-s "fizess vagy reklám adattal" cuccot nekem is el kellett fogadni)...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tylerddd
veterán
Üdv! Korábban tudtam állítani, hogy a reakció like színe fehér és ne sárga legyen. Most nem találom egyszerűen. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sanyi.mTs
addikt
mitől lehet az, hogy én pc-n böngészőből beírom pontosan egy csoport nevét és nem listázza ki nekem? párom mobilon szintén böngészőbe beírva a csoport nevét és neki kiadja a csoportot.
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi. annyira már nem izgat a dolog. párom átküldte nekem a linket.
csak adott pillanatban kicsit ideges voltam, hogy ez a sz@r nem találja meg. -
Kristof_94
nagyúr
Az elmúlt 2 hétben már 3x kaptam az emailemre FB visszaállítási kódot, amit nyilván nem én kértem.
Ez normálisnak mondható? Random próbálkoznak az email címekkel? Úgy gondolom, ha konkrétan én lennék a cél, akkor nem ennyi próbálkozás lenne. -
TomDeNemm
csendes tag
Nekem egy ideje az van, hogy ha kilépek majdnem mindig kéri a biztonsági kódot. Pedig nincs törölve az előzmények.
-
Laurh
aktív tag
Másnál is jelentkezik az a hiba, hogy amit fotót küldenek neki a messenger appban nem jelenik meg?
"ez a médiatartalom már nem érhető el"Ezt írja mindenre.
ios 17.1.2
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Gyula84
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz Kristof_94 #33585 üzenetére
Ha olyan email fiókod van, akkor hozz benne létre a facebooknak egy aliast, ha nem, akkor csinálj egy simplelogin.io aliast, és nyomd át arra! Esetleg ha merész vagy, ki is veheted az emailcímedet, mint belépési lehetőség (bár kehet, hogy a telószámmal keverem most...).
Nézz egy HaveIBeenPawned-et a címmeddel, és merem garantálni hogy a címed már benne van a giga pakkban, ezért is próbálkozhatnak. De ha nem is lenne ők tudják, szóval vagy ez marad, vagy emailcímet cserélsz a fenti módokon!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
envagyok
veterán
Kezd betelni a FB/marketplace-el a tűrőképességem.
Márkás használt ruhát lehetetlen feladni, most meg szeretnék feltenni 2 dolgot, és kiírja, hogy havi 20 hirdetés a maximálisan eladó.
Még jó, hogy felpakoltam előzőleg 1000Ft-os csetreszekből kb annyit.
Azért szólhattak volna.... -
tomazin
veterán
Nagyon ritkan hasznalom a facebookot es most szerettem volna belepni, de azt mondja,h nezd meg az ertesitesid egy masik keszuleken. Kizarolag telefonrol, csak ehhez hasznalt bongeszo privat modbol leptem be, vagy gepen ugyszinten cookiet nem elmento sessionbol.
Probaltam mindkettot, ugyanugy nezzek ertesitest.
Van esetleg valami tipp? (Nyilvan nincs masik mod, hiszen telefonszamot, barmi mast nem adtam meg) -
ledgeri
nagyúr
Mi történik accountlopáskor (nem is kell annyira érteni)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy egy napra előjött nálam pár nagyon aranyos animált avatár, el is küldtem belőle egyet valakinek, de azóta se találom őket sehol?
De az, amelyiket elküldtem, még mindig ott van és mozog.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Változott valami a Facebookon vagy miért látom a letiltott emberek hozzászólásait a csoportokban?
A taglistából eltűnnek, a posztjaik eltűnnek, más posztok alatt se látom amit írtak, de a saját posztjaim alatt ott vannak továbbra is. Ennek mi értelme?
Vajon ők is látják azt a posztot ahova már kommenteltek?Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest