- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz krizmo_ #31747 üzenetére
Értem, akkor én is elnézést kérek. ☺️ Tényleg azt hittem szándékosan nem válaszolsz nekem, mert korábban is volt ilyen.
Közben ma én is ránéztem a Market beállításokra és a feladás végén tényleg van egy rész, ahol külön be kell kapcsolni, ha valaki nem szeretné, hogy ismerősöknél is megjelenjen a hírfolyamban a hirdetés. Korábban nem tudom milyen beállítás volt, de szerintem akkor alapból nem jelenítette meg, most pedig fordítva van.[ Szerkesztve ]
-
-
AssAssynn
őstag
-
ledgeri
nagyúr
válasz zorzy4 #31757 üzenetére
Azért írd oda, hogy úgy kezdődőtt, hogy valami felkerült a gépedre, mert nem mindegy, hogy egy olyan fiókot törnek fel ami egy eszközön vagy egyszerre belépve, mindig kilépős gombbal kiléptetve, majd sütijei a böngészővel egyből töröltetve, vagy adott böngészőbe belépett facebookkal, esetleg böngészővel megjegyeztetett belépésí adatokka támogatott, esetleg futó böngészős gépen valaki rákattint egy random .exe fájlra, amiből kiszabadul az ami csak azt nem nyúlja le amit nem akar.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valaki meg tudná mondani, hogy mobil appban hogy tudom eltüntetni bevitelő mező mellől a nagyítót?
Mielőtt elkezdenék gépelni, akkor még tök jó, de amint beírok egy betűt, máris a nagyító kerül oda.
Ez valami új csoda lehet, de nekem nagyon nem jön be."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
krizmo_
Topikgazda
válasz s7evcsenko #31759 üzenetére
Üdv,
Ez nem Facebookos gond lesz.
Itt próbálj megoldást találni, ha nem sikerül, akkor valószínűleg egy frissítéssel jött:
1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást telefonodon
2. Majd menj a Rendszer -> Nyelvek és bevitel elemre. -
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #31762 üzenetére
Az az érdekes, hogy a marketplace-es üzenet-váltásoknál nem vált át a nagyítóra.
Csak az ismerősökkel való üzeneteknél jön ez elő."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
vacs
veterán
válasz s7evcsenko #31763 üzenetére
Szia.
Értsd meg, hogy ezt szerver oldalon így állították be, nem tudsz ezen te változtatni!(^)(>.<)(^)
-
veterán
válasz s7evcsenko #31763 üzenetére
Lehet annyi okosságot tettek bele, hogy "üzlettel" kapcsolatosan nem feltételezik a "cuki macska" küldésére való akaratot
"Ezt úgy gondolták vajon, hogy ez mindenkinek jó lesz, itt van nesztek, ha tetszik, ha nem?"
Mindenki valószínűleg nem kapta meg (még), szokás szerint, de amúgy ja.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Próbáltam keresni de nem találtam választ.
Ezt az új mobilos oldalt vissza lehet valahogy tenni a régire?
2-3 napja váltott, de ennek a mobilra optimalizáláshoz nem sok köze van...Köszi
Janaboy
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Egy furcsa anomáliával állunk szemben, légyszi adjatok tanácsot.
Anyum androidos mobilján anno telefonszámmal regisztrált a Messenger Lite appba, tehát FB profilja nincs. Ment is szépen évekig, tegnap viszont azt kérte az app, jelentkezzen be.
Telefonszám / jelszó párosra azt írja, nem egyezik. A telszám jó, mert ha beírok egy random számot, jelzi, hogy nem található. A jelszó is jó.
Jelszóemlékeztető ugyanakkor azt írja a telefonszámára: "A felhasználói fiókodat letiltottuk." Felajánl egy formot, ahol kérnék is újraellenőrzést, de ott már telefonszámot nem fogad el, csak e-mail címet, ami ugye anyum esetében nem került megadásra.
Valaki futott már hasonlóba?
Köszönök mindennemű segítséget!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
KubanitoS
veterán
válasz csabyka666 #31769 üzenetére
Tudtommal egy ideje már kötelező az fb profil ahhoz, hogy menjen a Messenger. Próbáljatok meg fb fiókot csinálni és ahhoz hozzárendelni a telefonszámot.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
csabyka666
veterán
-
chungee
addikt
Napot!
Csopi kérdésem lenne. Mindig bepipálom hogy csopi új bejegyzéseket mutasson, de mindig visszaáll legérdekesebbekre Hogyan tudom fixálni hogy csak az újakat mutasson amikor felnézek a csopira
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Egy posztot véletlenül az arhívumba helyeztem. Ezt hogyan tudnm visszatenni a hírfolyamba?
-
gyulaszu
senior tag
válasz csabyka666 #31771 üzenetére
Nem kell használnia.
Elég létrehozni és egyből inaktívvá lehet tenni.
Az hogy sikerül-e összekötni a korábbi csak messenger fiókkal, nem garantált. Nekem nem sikerült, pedig tuti ugyanazt a telefonszámot és jelszót adtam meg...gyulaszu
-
Krystal_s
addikt
Messenger hívás után másnál is minden alkalommal kéri, hogy értékelje (csillaggal) mennyire volt elégedett a minőséggel? Hiába értékelem, a köv. híváskor újra és újra megkérdezi.
-
KubanitoS
veterán
válasz csabyka666 #31776 üzenetére
Ha nem megy, akkor legyen aktív Fb fiók és kész. Be lehet állítani mindent, hogy ne találják meg az embert, arra figyeljetek, hogy telefonszám alapján ne lehessen rátok keresni, mert a Csemege Uborka név alapján nem fogják tudni, hogy kié a fiók. Anyukám is irtózott az egésztől, neki az volt a félelme, hogy az ügyfelei majd megtalálják és zaklatják. Hát nem találták meg, csak oda kell figyelni a fiókbeállításoknál.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tylerddd
veterán
Üdv! FB-on keresek konkrét személytől hirdetéseket. Az adott tag nevét is tudom, több tematikus csoportban fent van, DE: a hírfolyamban megjelenik egy hirdetése, akkor rányomok és alatta lehet pörgetni a többi felrakott cumóját. De egyébként keresés alapján nem tudok ide eljutni. Pl. belépek Marketplace-re, ahol ha rákeresek a nevére, akkor semmit nem dob Köszönöm a tippeket!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
chungee
addikt
Estét!
Android messenger nyelve átváltott angolra, hogyan tudom visszaállítani magyarra[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. hogyan lehet privát csoportban lévő videót letölteni. van valami program rá?
-
Llew
senior tag
válasz csabyka666 #31769 üzenetére
Most jártam majdnem ugyan így. Messenger Lite megnyitasakor szembesültem vele, hogy kiléptetett. Annyi különbség van, hogy nem emlékszem a jelszóra sem. Új kéresnél írta, hogy le van tiltva a fiókom. Viszont az igazolásnál nálam lehet valasztani a regisztralt email vagy telefonszám között. De ez a fenyképes igazolvány kérés nem tetszik. Tudom, hogy ez a rutinjuk, de akkor sem.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
sanyi150
tag
Sziasztok,
Ha már volt ilyen kérdés akkor elnézést.
Facebook Marketpace-en vagy Faxebook csoportban feladott apróhirdetésre érkező üzeneteknél nem jelenik meg a hirdetés szövege mobil applikációban. Korábban az üzenetváltás hatására létrejött csoport neve megegyezett a hirdetés címével, bár a hirdetést magát nem tudta megjeleníteni a messenger (vagy nem jöttem rá hogyan lehet megtenni)
Újabban a beszélgetési csoport neve megyezik az érdeklődő facebook nevével. Ha jön egy üzenet amiben valaki megkérdezi hogy eladó-e még a termék akkor nem derül ki hogy 100 hirdetésem közül melyikre reagált.
Böngészőt használva nincs ilyen probléma, ott a hirdetéshez is vissza lehet találni. Ez csak a Messenger mobilapplikációban gond.
Találkozott más is hasonló jelenséggel? Mi a megoldás, valamilyen titkos beállítással lehet segíteni ezen a problémán?
-
senior tag
válasz sanyi150 #31790 üzenetére
Én ezt úgy szoktam megkerülni, hogy ha üzenet jön egy hirdetésemre, nem a Messengerben nyitom meg, hanem a FB appban, ott a Marketplace ikonra, majd a saját ember ikonra kattintok, végül a postaláda részre, és innen nézem meg az üzenetet. Itt van link a hirdetéshez is.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Van a messengerben ez a titkos beszélgetés, ha rám ír a másik fél arról ugyan úgy kapok értesítést? És akkor is ha 2 fiókom van a másik telorol is megtudom nézni ha belépek.
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
Pityu.
nagyúr
Windowson a microsoft storéből feltelepített messengert használom de nem mindig ad hangjelzést és nem mindig veszem észre ha írnak.Ennek lehet valamit csinálni?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Parson
addikt
sziasztok, van egy marha érdekes gebasz a markatplace-en:
csináltam pár hirdetést számitógépen, amiket idegen profilok alól simán lehet látni más számitógépről, de telefonokról egyszerűen annyit ir róla, hogy a hirdetés már nem létezik. Ez mia kékeres lóf×××ért van ??konkrét példa:
https://www.facebook.com/marketplace/item/886814455687797/
https://www.facebook.com/marketplace/item/1030333335026495/[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest