- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Udv,
kaptam egy e-mailt a facebookzol egy biztonsagi koddal, eloszor a ketlepcsos hitelesites kodjat, majd egy masikat egy jelszo helyreallitas probalkozasrol, volt benne egy direkt link amivel jelezhettem a facebooknak, hogy ezt nem en indotottam, innen jott: security@facebookmail.com, ha jol emlekszem….
valaki fel akarta nyitni? Meg lehet nezni valahol hogy honnan volt probalkozas?
ilyenkor eleg biztonsagos a ket lepcsos hitelesites? -
mexel
veterán
-
rjg
őstag
Sziasztok! Tanácsot kérnék, mert egy nap keresés (FB Súgóközpont, Google) után sem találtam megoldás. Csütörtök este le kellett formáznom a telefonom. (A heti xiaomi.eu frissítés valahogy elcseszte a TWRP-t, fel kellett tennem az utolsó fastboot ROM-ot)
A Facebookon be volt kapcsolva a két faktoros hitelesítés. A telefonra feltelepítve nem tudtam belépni, nem fogadta el a Google Hitelesítő által dobott számokat. (Feltettem a Microsoft Autenthicator-t is, az sem jó.) Én balga, kijelentkeztem az asztali Chrome-ból, a nélkül, hogy a a két faktoros hitelesítést kikapcsoltam volna. Naivan azt gondoltam, hogy a telefonszámom és az e-mail címem segítségével nem lesz gond újra bejelentkezni. Ez sajnos nem így van., bár a telefonszámos belépésnél tíz próbálkozásból egyszer kaptam egy smst, amivel tudtam jelszót cserélni és ugyanez igaz az e-mail címemmel való próbálkozásra is, ott is kaptam egyszer egy kódot. Így most van egy új jelszavam, amivel még mindig a senki földjén vagyok, nem vagyok belépve, csak kijelentkezni tudnék, ha lenne honnan.
Ha a kezdőképernyőn be akarok lépni, akkor a "Kétfaktoros hitelesítés kötelező" üzenetet kapom.
Ha a "Más módszerre van szükséged a hitelesítéshez?"-re kattintok, csak olyan opciókat kínál fel, amihez valahol már be kell legyél jelentkezve:
"A kódgenerátor ellenőrzésének módja
1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást a telefonon.
2. Koppints a Továbbiak pontra.
3. Görgess le, és koppints a Beállítások és adatvédelem alatti Kódgenerátor pontra.Jóváhagyás másik eszközről
Ellenőrizd az értesítéseidet egy másik böngészőben vagy telefonon, ahol be vagy jelentkezve."Akárhol kerestem, csak ezeket az opciókat találtam és sajnos nem vagyok egyedül. Egy cikk hozzászólásai között van olyan, aki hónapok óta küzd, már elküldte az igazolványait a FB-nak, de hiába.
A fiam fiókjából tudtunk néhány sort küldeni egy webform-on a hibával, kérve, hogy kapcsolják ki a fiókomnál a 2FA-t, de kis esélyt látok rá, hogy érdemi választ kapjak.Reménykedem, hátha valaki már túl van egy ilyen körön és tud segíteni.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
mexel
veterán
Hihetetlen, hogysemmilyen élő kontaktot nem találok a FB-kon. Egy zárt csopiban szeretnék egy bejegyzést tenni, amit már előre megmutattam a modiknakakik szerint semmi gond vele. a FB pedig kb 1 mp-en belül leveszi, hogy nem egyezik a szabályzatukkal . Semmi extra nincs benne, semsértő, sem vallási-politikai stb. Már 5x átírtam, de mindig ugyanez van. Mit lehet ez ellen tenni?
-
ledgeri
nagyúr
nem fogadta el a Google Hitelesítő által dobott számokat. (Feltettem a Microsoft Autenthicator-t is, az sem jó.)
Hogyhogy volt szám, ami generálódott, ha a telefon factory-resetes lett (vagy mi több: formázott?)?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31256 üzenetére
Úgy, hogy feltettem a Play-ből a két authenticator app-ot. A Google Hitelesítő a Google-os e-mail címedhez van hozzárendelve, nem egy speciális alkalmazáshoz. A Microsoft-éban ki lehet választani, hogy a Microsoft vagy a Google fiókodhoz kéred a hitelesítő számsort.
-
classic B
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Miből gondolod, hogy a facebook seed-számsora is benne van a frissen letöltött appokban?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Rendben akkor tudatom, hogy hogyan is működik a TOTP-s 2FA.
Amikor aktiválod a 2FA-t akkor a szerver legenerál egy kódot, ami QR-kód, vagy számsor formájában jelenik meg a képernyődön. Ez az a mag ami alapján a telefonodon, egyéb programokban ÉS a szerver is későbbi adott 30-60 másodpercre vonatkozóan a kétoldalon lefut az egységesített algoritmus, és kidobja azt a 6 jegyű számsort amit a telefonod kiír, és a szerver elvár abban a percben. Ha van egyezés, akkor beenged, ha nincs, akkor nincs.
Az egésznek az a lényege, hogy csak a szerver, és a te TOTP kezelő dolgod tudja, abban van elmentve.
Te formáztad a telefonod, az említett magocska eltűnt, így nincsen mi alaján generálgatni az oldaladon a kódot, ami a szerver "kötött egyezség" alaján kér.
Ha nem volt beállítva szinkronizációs/felhő-backupos megoldás (ami nem lenne a legjobb alapból sem), vagy nem volt lementve egy egyéb vészhelyreállító kódsor akkor a TOTP az oldaladról bukó! -ez eddig bármilyen (szabványos) TOTPs dologra igaz.
Az hogy te utólag felraktál egy másik appot helyreállításként próbálkozva azt sejteti, hogy ebben a státuszban vagy, és nem tudtad, hogy mire is vállalkoztál mind 2fa aktivációkor, és romolgatáskor. Szerencsédre talán ha facebook is úgy akarja, akkor igazolványosdis úton visszadja a hozzáférésed.
Jövőre nézve megoldás: telefonon ÉS jelszókezelőben, vagy ismerős, rokon, hozzátartozó, barát, barátnő, önmagad másodtelefonján IS elmenteni a 2fa-seedet, amiko a szerver kiadja, így lesz egy olyan backupod, amit más nem tud használni, mert ő nem tudja a jelszavad(másodlagos jlszókezelő emiatt ajánlott), és kívülről meg védett az accountod, mert másnál nincs a 2fa és a jelszavad.
Az előre nem utánanézésnek kései utánajárás, vagy adatvesztés az ára.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Átolvastam a cikket, és hát sokan fizetnek tájékozatlanságukért. És ezek szerint a TOTP-s 2FA működik ahogy kell neki!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31263 üzenetére
Ok, az én tudásom volt hiányos. A Google szerintem ezt jobban kommunikálja, ott alapban eléd tesz tíz kódot, amit le tudsz menteni és később, ha gond van, offline tudsz használni.
Ettől még a kérdés ugyanaz, hogyan tudok belépni? Ha valaki így járt, hogyan tovább?
Nem találok olyan linket, ahol ez egyértelműen, lépésről lépésre le van írva vagy segítséget lehet kérni. Elvileg az alkalmazás a "Problémára ütköztél" gomb után adna egy felületet, ahová fel lehet tölteni az okmányokat, de ez sem működik...
Ha két olyan azonosításra alkalmas - hiszen eddig ezeket elfogadták - elérhetőségem is adott, mint a telefonszám, e-mail cím, - hiszen jelszót enged is cserélni - akkor miért nincs ezekre alapozva egy végig vihető helyreállítási mód.
A FB Súgó használhatatlan. A fiók visszaállítása családtag vagy ismerős profiljából ugyanoda visz, mint a saját belépési felület, így megint kaptam egy hat számból álló egyszeri jelszót és ismét jelszót cseréltem. Ami után szintén kéri a 2FA kódot.
Tegnap írtam a security@facebookmail.com-ra egy e-mailt, - amiről küldték a hat számot - arra még nem kaptam választ és kérdés, hogy kapok-e egyáltalán.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
veterán
Facebook is adott volna 10 kódot, nincs is messze a beállítástól... Amúgy itt kellett volna új appként hozzáadnod valamelyik frissen telepített hitelesítőt:
Tudom utólag nem segít, csak azért teszem ide, hogy a későbbiekben kevesebb eséllyel forduljon elő ugyanez
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz classic B #31264 üzenetére
pl komplett vállalkozások, belépési rendszerek (rengeteg oldalra google/fb-vel lehet belépni úgy regisztrálni).
Különböző csoportok, kommunikáció, iskolai, munkahelyi, baráti - még ugye az arab tavasz is innen indult ki.
Sőt ami megdöbbentő, Ausztráliában lekapcsolták az fb-t pár éve, mert adót akartak rájuk kivetni (hírek) és nem akartak fizetni. Megdöbbentő volt látni azt a rengeteg embert aki kétségbe esett, hogy most mi lesz ő innen tájékozódik, itt éli az életét kvázi - tartja kapcsolatokat.
Amerikai választásokat,is pl az fb döntötte el - utólag derültek ki a részletek, hogy befolyásolta, az fb és egyéb cégek - kormányzati kérésre, stb.
Nagyobb lenne a jelentősége, mint elsőre gondolná az ember...
Fb inkább generáció váltással fog kikopni, változni... de már menti át a hatalmat a "meta-verzumba", no problem...
#31266 csako
Ezzel a sok kóddal az a szívás az ember előbb kizárja magát, mint amire létrehozta eredetileg... két élű dolog...[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
válasz #01110937 #31267 üzenetére
Jók a példák. Mutatják mennyire függővé váltak az emberek, mennyire ártalmas az egész. El lehet hagyni mindent, amit felsoroltál, de túl kényelmesek lettünk. Minden egy helyen van...
Így van, a generációváltás megoldja. A metaverzum érdekel egyáltalán valakit? De tényleg...
Egyébként semmi gond nem is lenne ezzel, ha rendesen működne, ki/be kapcsolhatók lennének a témák, nem erőltetné rád a reklámokat, stb. stb. csomó olyan dolog, ami jelenleg nem módosítható.[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
Igazából csak ötletelni tudok, mert fogalmam sincs mit lehet tenni a 2FA-val jelen esetben.
Szóval mi lenne, ha mondjuk kérnél egy elfelejtett jelszó emlékeztetőt email címre és onnan vinnéd tovább... Vagy bármi olyat keresni, ami a megadott email címmel van összefüggésben. Valahogy ezt a 2FA-t kéne megkerülni, ne akarjon mobilos jóváhagyást, hanem mást. A facebook supportot inkább felejtsd el, azoktól ne várj semmit. -
Tybor66
tag
Esetleg még ez alapján próbálkozni: Ötletek a bejelentkezéshez
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
rjg
őstag
válasz Tybor66 #31270 üzenetére
Köszi, ezt dél körül megtaláltam. Ebből nálam csak a legelső pont járható:
"Az SMS-ben kapott kódok megérkezése néha időbe telik. Kis idő múlva nézd meg újra a telefonodat."
Kb hat órája várom az smst, eddig semmi nem jöttMegtaláltam, hol lehet feltölteni az okmányokat, de ehhez is be kell jelentkezni először. Nem is értem.
-
ledgeri
nagyúr
Nem érne semmit a totp-s 2fa, ha sms-ben, emailben meg lehetne kerülni, pont ez a lényege, és az, hogy lehetőleg a 3 dolog 3 különálló eszköz. A security-s mailcím meg egy automata küldő szerver, nem George küldözgeti neked a kódjaidat.
Csak a személyis azonosítás ami esélyes, mert gondold csak el: Nem letörölted a telefonodat, hanem pl őrizetbe vettek, ülsz a rendőrségen. Na erről a FB nem tud, de valaki pont most fel is törte az email fiókodat, és valahogy az egész összefügg, mert még a jelszavad is kikerült. Megpróbálnak belépni... nem megy, és akkor így úgy kérlelik a FB-ot, hogy adja már meg újra hozzáférést.
A facebook az aktuális és a kitalált történetből is ugyanazt látja.#31267 Gallmix Azért ja, ezek mind mind leválthatóak mással. Ha volt/ nincs helyzet lenne, akkor csak fél max 1 év és már el is felejtenénk, hogy létezett...
Az megint csak gáz, hogy amikor tényleg félrekonfig miatt lehalt az EGÉSZ META rendszere, akkor emberek nem jutottak be irodákba, tárgyalókba... Hát meg is érdemik!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31273 üzenetére
Ok, de küldj már kérlek egy linket, ahol le van írva, mi a teendőm ebben az esetben.
- A saját leírásuk szerint, amit Tybor66 is linkelt #31270, egy sms-sel meg lehetne oldani. "Ha a telefonodon vagy a hitelesítő alkalmazásban nem tudod fogadni a kétfaktoros hitelesítés kódjait, további lépéseket tehetsz. Ötletek a bejelentkezéshez: Az SMS-ben kapott kódok megérkezése néha időbe telik. Kis idő múlva nézd meg újra a telefonodat."
Erre bő fél napja hiába várok.- Megpróbáltam az alkalmazásba történő belépésnél segítséget kérni - a YouTube-os tippeknél ott lehet feltölteni egy okmányt - de a link törött, lásd #31265
Értem, hogy én voltam a hülye - és gondoltam, hogy nem George küldi egyesével a kódokat, köszi - de az nonszensz, hogy nincs erre egy egyszerű és működő megoldás, amit ha valaki elrontja, mint én, akkor egyszerűen megtalálhatsz. Nekem ez három nap alatt nem sikerült.
Valami ilyenre gondolok:
Hé paraszt, itt jelezd a hibát, legközelebb erre és erre figyelj. Most segítünk, itt ad meg az e-mailed, a telefonszámot, ide pedig töltsd fel az igazolványod. Ehhez sem kell manuálisan semmit csinálniuk, a talált leírásuk szerint az igazolványok ellenőrzését jelenleg is automatizáltan végzik.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
ledgeri
nagyúr
Megpróbálhatod megkeresni az adatvédelmi bisztosát a facebooknak (most nem tudom linkelni), valamelyik privacy oldalon rajta van egy link a felülethez, amin keresztül elérhető (amint tudom küldöm).
De amiket eddig irogattam, az azért lényeg, mert ezek a válaszok arra a kérdésedre, hogy "miért nincs egy könnyű hátsóbejárat", ha tényleg nincs. Én feltételezem, remélvén, hogy jól van implementálva az egész. Ha viszont van, akkor majd lesz megoldás! Ha csak nincs életbevágó egy héten belül elintézendő dolgod, akkor nem veszítesz semmit! Egyéb esetben pici elvonó em árt!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31275 üzenetére
Köszi! Nem hátsó bejáratot vagy kiskaput keresek, hanem egy csengőt, ahol jelezni lehet, hogy elvesztettem a kulcsot és kérni egy zárcserét. A FB kevésbé érdekel, de van néhány partnerem, akivel Messengeren kommunikálunk és pár olyan csoport, család, barátok, ahol folyamatos infó cserék, szervezések folynak.
-
törölt tag
válasz classic B #31268 üzenetére
A metaverzumot nem tudom érdekel-e valakit, de a web3 a jövő - jelenleg így tűnik.
Mondjuk itt is újra feltalálták ami már létezik https://en.wikipedia.org/wiki/Second_LifeVagy nagy siker lesz, vagy nagy bukás...vagy teljesen másképp lesz felhasználva, mint most látjuk.
Fb is módosítható, legfeljebb a fejlesztőnek
algoritmust szépen írogatják át mindig...És mi van akkor, ha csinálsz végső esetben egy új profilt, és arról jelzed a fb-nek, vagy egy ismerősöd, családtagod, jelent téged (már mint azt a profilt ahol nem tudsz belépni).
A Jelentésnél a legrelevánsabb dolgot választjátok ki, és elérhetőséget is megadtok (regisztrált emailed/telefonszámod).Ez is egy lehetőség.
Én idén a freemail-nál jártam úgy, hogy jelszót kellett változtatni, azt el lett felejtve... a régit már nem fogadta el. jó pár levelezés után, egy ismerősömet kértem, hogy küldje, már át a screenshot-ot, a levelezésünkről, bizonyítéknak... utána engedtek csak vissza
[ Szerkesztve ]
-
Tybor66
tag
"Megtaláltam, hol lehet feltölteni az okmányokat, de ehhez is be kell jelentkezni először."
És megpróbáltál bejelentkezni, vagy csak olvastad, hogy bejelenkezés szükséges?
Az általam küldött leírás utolsó részének 1-4. pontjait is végrehajtottad?
Csupán azért kérdezem, mert nem írtad, hogy milyenn úton kerültél erre az oldalra.iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
mexel
veterán
Egyébként tényleg semmiféle elérhetőség nincs a fb-nál ahol élő ember elolvasna egy mailt- panaszt bármit, csak full bot és automata üzenetek vannak? Igen megszívattak és semmi lehetőséget nem adnak hogy megoldjuk? Soha nem használtam, de most egy munka miatt muszáj lett volna, erre gyanúsnak találnak. Tele van a fb minden olyannal amit simán nem engednék kirakni, egy egyszerű bejegyzést pedig ok nélkül tiltanak, utána meg egy hétre teljesen tiltanak . Hihetetlen trágyadomb az egész.
-
Peace
nagyúr
Én is ugyanebben vagyok. Nevetséges dolgok miatt kaptam sorozatosan kitiltást és semmi lehetőségem megpanaszolni. Azt írja, hogy 29 órám van vissza, de csoporttevékenységre továbbra sem mond semmi bővebbet: "Your group activity is restricted"
Mert ha örökre gondolták ezt a group történetet és tényleg semmi lehetőséget nem adnak felülvizsgálatra, akkor akár törölhetném is a fiókomat. Support Inbox-omban nincs semmi nyoma a kitiltásnak és review lehetőséget sem dob fel továbbra sem, pedig 6 napja történt..... -
ledgeri
nagyúr
[link] Itt van egy olyan link ami adott részrée dob egy oldalnak, majd itt lesz egy link, ami a Contact the data protector commisor (vagy magyar megfelelője). (azért nem azt a linket küldtem, mert szerintem trackeres, én egy 02970 végű linket kaptam, ha ugyanez, akkor bocs a +1 lépésért, ha nem akkor írd, hogy nem)
Itt szépen kiválasztva a How can I get support for a privacy issue from the Data Protection Officer-t majd a megfeleő opciókat tudsz írni pont annak aki az adatokért felelős. (My inquiry description is not listed here- legyen kiválasztva)
Ha nem megy az angol segíthetek, ha megy akkor -jó részletesen- uccu neki!Ide írtam ezzel, és írtak egy pár napon belől, mert megoldották, azóta le is tudtam kérni... Szóval valaki dolgozik itt Mondjuk a te problémád más, de ha valaki akkor az aki védi az egészet biztos tud valamit adni!
Mondjuk a visszajelző email (hogy elment a beküldés) az ciril betűs volt, szóval ha olyan, akkor ne lepődj meg!
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz Tybor66 #31278 üzenetére
"Csupán azért kérdezem, mert nem írtad, hogy milyenn úton kerültél erre az oldalra."
Már nem tudom, hogy a FB súgója, vagy egy Google keresés dobta ki. Persze, megpróbáltam végigvinni, de valóban be kell jelentkezni, ergo ugyanaz a végtelen ciklus jön, amit korábban írtam.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31281 üzenetére
Az oldal magyar volt, de amit írtál, az alapján kiválasztottam is ki is töltöttem a formot, de megint zavar van az erőben. A küldésnél ezt kapom és a "jelezd nekünk" gomb megint a belépésre visz. Tényleg kezdek hülyét kapni tőlük.
Frissítés; megpróbáltam ugyanezt a feleségem gépéről is. Kitöltöttem amit kell, nála is feldobta ugyanezt az üzenetet, tőle sem tudtam beküldeni a kérésemet.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Úgy néz ki találtam egy hibát. Egy áprilisi reddit posztban látszik, hogy egy gomb, ami korábban ott volt és fel lehetett tölteni az okmányokat, most hiányzik.
És nem lehet lejjebb görgetni. MAC-en megpróbáltam Chrome, Firefox és Safari alól. A fiam Windows-os gépén is ugyanez van Edge alatt is.
-
törölt tag
esetleg win alatt más böngésző?
Közben olvastam a két faktorosról, neked az autentikátorral van gondod igaz?
Elvileg, amikor létrehoztad/társítottad, akkor kaptál vmi kódot. Az nincs meg vhol véletlenül? Mert azzal feltudnád oldani.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
1-2 újrapróba után töltötte ki azt a mezőt nekem is (talán kellett engedélyezni és futni egy nem vagyok robot-ot...) De ez lesz az!
Amit fentebb is linkeltem, ami miat alapból írtam arra az oldalra az is olyan, hogy miután blokkolta a fiókom a lekérés után, elkezdődött a helyreállítás, és a végső capcha, az kb 15-20. próbálkozásra töltött be, bár az nem a googlis féle...
Majd akkor várjuk a fejleményeket!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Találtam egy ilyen opciót facebook-on. Törölhetem a tartalmait, hozzászólásaim, MINDET egyszerre volt, vagy meglévő csoportjaimban.Ha ezt megtettem, mennyi idő alatt lép érvénybe a dolog?
Mert töröltem egy csoportból a dolgaim ezzel a módszerrel, majd beléptem a csoportban, és ottvolt nagyjából minden. -
ledgeri
nagyúr
válasz zolikaDB #31287 üzenetére
1-2 perc azért megvan. Én PC-n néztem, és csináltam hasonlót, két ablakot egymás mellett nyitha hagyva néztem, és egyikben való töröltetés uzán azért kellett 3-5 frissítés a másikon mire kiürítette a lapot. Emellett minél régebbi a tartalom annál kevésbé Cache-elt a szervereken is (gondolom...: én most a "kommentjeid másol oldalán" dolgot űrítem manuálisan, és alapból 25-öt töltött be, ha görgetek, akkor kb 120-at és megáll..., majd 2-300 dolog törölgetése után, időben 2015-nél járva már nem tudok többet betöltetni mint 10-en X...)
(ja meg tényleges eltűnése, amíg a katasztrófa-backupból is kiürül, az megint más kérdés...)[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz ledgeri #31292 üzenetére
Megkaptam a standard választ - mint tudjuk, a legtöbb multinál alapfeltevés, hogy ügyfél hülye és nem néz utána semminek; amire megírtam, hogy a javasoltakat már mind próbáltam és - küldtem pár képernyőmentést is - nélkülük nem tudok továbblépni. Meglátjuk mi lesz.
-
rjg
őstag
Újabb standard válasz, ugyanazzal a linkkel: "Thanks for contacting us. It looks like you might be reporting something that we can't directly support from here, but that doesn't mean you can't get help.
Please visit the Help Center to learn more about the different things you can report, as well as how and where to do it:
https://www.facebook.com/help/263149623790594?ref=cr "
Tényleg hülyére vesznek, érdemi segítség nélkül.
Kértem, hogy kössenek össze egy műszaki emberrel.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz classic B #31295 üzenetére
Az a baj, hogy van olyan Messenger csoport, ahol én vagyok az egyedüli admin. Ráadásul nagyon bosszant, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet megoldani. Ha a saját leírásuk működne, már rég túl lennék rajta. Mondjuk a megoldás keresés közben talált sztorikhoz képest nekem nincs akkora tétje. Van aki a több év alatt felépített üzletét bukta el az egész ügyfélkörével.
-
rjg
őstag
válasz #01110937 #31297 üzenetére
Hát igen. Az ember teljesen kiszolgáltatja magát. De ott van a YouTube is. Hányan élnek csak abból, pl a Partizán "csatornája". De nem tudsz mellé reális alternatívát tenni. Ha csinálsz is saját platformot, nem fogod tudni a usereket oda vonzani. Pedig itt (is) létfontosságú a kritikus tömeg. De még ha fizetsz is érte. Ma mesélte egy rendszergazda céget vezető haverom, hogy egy partnere, egy nagy logisztikai cég O365 fiókjait tette elérhetetlenné egy hiba. A Microsoft széttárta karjait, három nap után sikerült megoldaniuk, addig húsz ember munkája vált sokkal nehezebbé. Hiába a vállalt SLA, vagy esetleges kötbér, ez nem vigasztalja vagy kárpótolja a felhasználót az okozott szopásért.
-
ledgeri
nagyúr
Köszi az infókat, mondjuk ne erre az opcióra haragudj, mert ez inkább a "szereplek egy videóban amit nem tudok eltávolítani, de séri a jogaimat"-féle részleg.
Minden próbálkozásod magyar nyelvű OS-t futtató gépről történr? Telókon is próbálkoztál, azoknak is a rendszernyelve magyar volt akkor? utolsó gondolatom a privacy-policy átolvastatása előtt, hogy lehet, hogy angol rendszerű emberkék kapnak extra opciót, már nem is tudom, hogy mi volt, de egyszer kaptam valami hasonlót, hogy ha nyelvet állítottam akkor megjelent egy extra menü...(biztos nem facebook, és nem ennyire létkérdéses opció, de a pakliban benne van...)
(Ha telón csinálod, és más ott nincs belépve, akkor cache ürítés, akár le is törlés (ha app, bár lehet, hogy a böngésző egszerűbb), nyelv váltás előtt, hátha számít, az ilyeneknél nem tudni.... lehet, hogy nem ér semmit az egész.Meg csak mondom, mert láttam, hogy ha az van, hogy egy csoport adminja megszűnik létezni facebookon, akkor -nem mentem végig rajta, de- a tagok közül valaki át tudja venni az irányítást. (ez mint polcrarakós infó maradjon meg) Csak ehez el kell tűnnie az adott fióknak, úgyhiszem
Ja meg mi is volt azzal, hogy valaki más a profilodat jelenti, te be nem jutásodat igazolja? Ha az sem volt a listában, más nem kezdeményezheti profilodra menve? A [link] kezdő hsz-ben lévő webform-ra mi jött válaszul?
A [link]--es sorozat sms igénylések befutottak-e vagy elvesztek örökre?Ha más nem a biztos negatív válaszért rendőrségre bekérdezni, ügyvédnél megkérdezni, hogy van-e valami jogi alapod követlni kezdeni hivatalos formában, is lehetőség. Ok, hogyha mondjuk egy adott játék kétfaktora miatt bukod a játékot, de más egy facebook, hátha ez számít... Más ötletem nincs, mert nem ismerem a face összes linkjét, opcióit. Amit küldtem is csak azért láttam, mert egy dolog aminek kellett volna működnie nem ment...
[ Szerkesztve ]
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket illetve tapasztalatotokat kérni a következőben. A facebook letiltotta annak a kft-nek a felhasználói fiókját ahol dolgozom az miatt hogy nem felel meg a közösség alapelveinek. Viszont ezt a letiltást megelőzően volt kettő teljesen idegen bejelentkezés teljesen más megyéből. Tehát valószínűleg fel is törhették a tiltás előtt, de a jelszót igazából nem változtatták meg. Nyilván beadtam a kérelmet hogy nem értek egyet a tiltással. A felhasználó fiók viszont kezelte a vállalkozásunk több facebook oldalát is, ennek volt az adminisztrátora. Ezekre az oldalakra aktívan közölt tartalmat, viszont sajnos más adminisztrátor nem volt megadva az oldalhoz, így jelenleg nem tudunk ezekre az oldalakra sem tartalmat kirakni. Ilyen esetben esetleg át lehet valaki más felhasználónak venni a jogokat hogy tudjon posztolni? Ugye mivel az eredeti felhasználó jelenleg zárolva van így ezzel nem tudok megadni adminisztrátori engedélyeket más felhasználóknak.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest