- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, az miért van, hogy:
Ez a videóm Edge, Firefox, és Chrome alól is SD-ben megy (360p), de mobilalkalmazásban, meg ahogyan kértem HD-ben?
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Van egy csoportom ahol be van állítva,hogy csak én (admin) és a moderátor vehetjük fel a jelentkezőket.
Minden nap szembesülök azzal,hogy a leendő tagok vesznek fel a jóváhagyásunk nélkül újabb tagokat.
Mi van rosszul beállítva a csoport beállításaiban?
Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Facebook nyereményjátékkal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Több helyen illegálisként hivatkoznak rá, más helyeken viszont cégek/vállalkozások saját oldalán legálisnak tekinthetőként írnak róla. Tele van a Face vele, egyi gen gyakori marketing fogás. Most akkor mi a helyzet ezzel pontosan?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Pc-n, Chrome böngészőben megnyitva a Facebook-ot és azon belül a Messengert nekem alig van Messengerben Emoticon-ok.
Androidon, telefonon a Messenger alkalmazásban viszont rengeteg van.Ezen lehet valamit segíteni? Valamit beállítani, hogy Pc-n is sok közül lehessen válogatni?
Mivel nincs, ezért innen szoktam másolgatni: EMOTICONS
köszi -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Facebookon valahogy el lehet rejteni magam? Úgy hogy tudjam használni a Facebookot, de aki nem az ismerősöm az ne tudjon megkeresni.
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi a nagyon alap kérdésért, de nem szoktam használni a facebookot és sehol sem találok egy értelmes magyarázatot a kérdésemre. Valószínűleg mert annyira egyértelmű, csak nekem nem.
Szóval annyi, hogy a hírfolyamban szeretnék kitenni egy fényképet és egy helyet megjelölni, ahol épp vagyok, tudjátok ez a jelenleg itt tartózkodik szöveg. Fogalmam sincs, hogy álljak neki.
Valaki segítene? Androidos telóról csinálnám -
gaben1000
tag
válasz #09634560 #22860 üzenetére
A hírfolyamnál nekem ott csak egy fénykép ikon és felirat van, más nincs. A profilomon belül meg még az sem. Gondolom a csepp alakú ikonon a helyek ikont érted, én is úgy gondoltam, hogy ezzel kéne, de nekem sehol nincs ilyen mobilverzióban.
Az úgy működhet, hogy csinálok egy képet, feltöltöm, és ott megjelölöm a helyet, amit én akarok? Akkor is úgy fogja kitenni, hogy jelenleg itt tartózkodik? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Fel tudok tenni profilképet úgy, hogy ne írja ki az üzenőfalra, hogy profilképet raktam fel? Ismerősöknek ne dobja be.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kb mennyi idő egy azonosítás? Mert újratelepítettem a telóm és aktiválo sms az ugye nem jön...
Pár nap vagy óra? -
chungee
addikt
Estét!
Messengeren hogyan tudok csinálni középsőujat?
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Hol lehet azt beállítani, hogy semmilyen képem ne látszódjon amin megvagyok jelölve(nem törölni akarom), se egyik profilképem se, se borítóképem, csak az egyetlen profilkép, ami a mostani, és, ha rákattintanak, akkor ne látszódjon a likeok száma se a hozzászólás, csak hozza be a képet simán? Pár embernél láttam, de nem igazodom ki a beállítások között. Mármint ismeretleneknek és ismerősöknek is maximum a jelenlegi profilképem nagyítható változata(vagy még az sem, mindegy. )
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
freezespider
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy ha egy csoportból úgy léptem ki, hogy többet senki nem adhat hozzá újra, azt hol tudnám visszaállítani? Előre is köszi!
-
bigdady
nagyúr
válasz freezespider #22874 üzenetére
Szerintem ugy nem is tudsz kilepni. De lehet tevedek
-
EmberXY
veterán
válasz freezespider #22876 üzenetére
Ha vissza akarnál lépni a csoportba, azt engedi?
Lehet nekem van még korán, de nekem úgy jött le, mintha annak a lehetőségét szeretnéd visszaállítani, hogy valaki hozzáadhasson egy adott csoporthoz, ahonnan korábban kiléptél... Hát akkor már miért nem lépsz vissza te magad? Nem egyszerűbb úgy?Up the Irons!
-
freezespider
tag
válasz EmberXY #22877 üzenetére
Uhhh!
Akkor leírom még egyszer!
Szóval tényleg ki tudsz lépni úgy egy csoportból, hogy bejelölöd a "ne lehessen hozzáadni többet" opciót!
Évekkel ezelőtt csináltuk a csoportot ahol hárman adminok voltunk. Abból volt vita, hogy mindenféle jöttmentet bevettek a többiek. Erre én kiléptem! Most kérik, hogy jöjjek vissza mert régóta várnak rám. De mivel bepipáltam azt az opciót, ezért sem én nem találok rá a csoportra, sem ők. Ezért kértem itt segítséget -
Simivok
senior tag
Sziasztok
Mit jelent, ha messengeren online az illető, de az üzenetemnél csak pipa van üres körben?
Nem hiszem, hogy letiltott, mert akkor kiírná, hogy nem tudok írni a címzettnek. Ha viszont lenémít, akkor meg tömött karikának kéne lennie, mert attól még megérkezik a telefonjára, csak nem nyitja meg.
Valaki tudja a megfejtést?
Galaxy S23 256GB Cream
-
pinnacle
nagyúr
Értesítést, hogy lehet kikapcsolni? PC-n be van állítva, de mobilról 24 óránként kellene? Nem tudom mi ez az Asztali és mobil Néhány értesítés, amikor semmi sincs bekapcsolva.
Nekem csak az ismerősnek való jelölésről kellene értesítés. Lehet így már jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Group valamennyi posztját ( szeretném kimenteni linkkel és helytakarékos formában is, erre kernek tippet akár privátban is...
A mezei lenyitogatom kijelöl vagolap egyszerre memóriakorlat, kijelölés nehezsege miatt sem működőképes ill.bemasolva sem szép az eredmény.
Wyswyg már tetszene, kattintható hivatkozasokkal.[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Di Natale
aktív tag
Sziasztok!
Felfüggesztettem a Facebook profilomat, viszont a Messengeren belül hogyan lehet megváltoztatni a profilképemet?
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Jelentettem egy lány posztját, ami több,mint durva,erőszakos tartalmú volt. Ezután kb. 5 perccel már nem volt kint az üzenőfalán, gondolom, maga szedte le. Ilyenkor is kapok majd értesítést,hogy köszönik a jelentésem,megvizsgálták,stb. , vagy mivel törölte, meg se vizsgálják,mit tett ki? (Tényleg nagyon csúnya dolgot rakott ki)
Köszönöm a választ, mindenkinek boldog új évet kívánok!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Rokababa #22890 üzenetére
Üdv,
Itt érdemes nézegetni, hogy reagálna-e valamit:
Támogatási üzenetmappa -
-
félisten
Üdv! 10 éve nem látott ember írt rám tegnap éjjel Messengeren. Ezzel semmi baj, de: nem ismerős, nem beszéltem vele korábban, mégis a legjobb: nem felkérés volt, konkrét üzi.
Hogyan?
Valaki?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
EmberXY
veterán
válasz Kolondrum #22894 üzenetére
Elvileg az üzenet írásához/fogadásához nem muszáj ismerősnek lennetek, és ha Messengert használsz, ott (is) jeleníti meg a rendszer, gondolom az illető nem volt letiltva nálad vagy ilyesmi. Én semmi paranormálisat nem látok a dologban...
Ha hülyeséget beszélek, akkor elnézést...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
félisten
-
EmberXY
veterán
válasz Kolondrum #22896 üzenetére
Felütöttem a kisokost, nem lettem okosabb.
"Bárkinek küldhetsz üzenetet a Facebookon. Ha olyasvalakinek küldesz üzenetet, aki nem az ismerősöd, előfordulhat, hogy az üzeneted az engedélykérések közé kerül."
Tehát előfordulhat az is, hogy simán megkapja az illető, mint a Te esetedben.
Up the Irons!
-
félisten
Jó köszi. Elég sok érdekes dolgot láttam már, ami bennem felvet pár kérdést. Amúgy nem az üzi tartalma, hanem az volt az érdekes aki küldte és aki ebben a pillanatban ránézett a telefonomra.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest