- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Mobilon minden további nélkül megy az alkalmazás belépve, ám normál böngészőből gépen hiába jelentkeznék be, nulla hibaüzenettel ugyanúgy a bejelentkezési oldalt látom. Először megkérdezte én voltam e az, természetesen jóváhagytam, ezek után kész slussz, nem enged tovább. A bejelentkezett helyek és az engedélyezett bejelentkezsek alól mindent kiszedtem kivétel a mobilt, hátha újra rákérdez, de ugyanúgy nem enged belépni a böngészőből. Ötlet, tipp? Köszi!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Facebook Marketplace-en szeretnék feladni egy hirdetést, de a pénznem mindenáron Török Líra, hiába Bp az eladási hely. Hol lehet ezt beállítani?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
chungee
addikt
Estét!
Mérföld helyett km-t szeretnék. Hol kell azt beállítani Firefox,Win10
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz xiaomi41 #23563 üzenetére
Nagyon szívesen!
Ha sokszor próbálkozol beriaszt a rendszer, és biztos nem kapod meg a kódot.
Az alábbi lehetőségeket érdemes megpróbálni:
Nem kaptam meg a Facebooktól a mobiltelefonszámom megerősítésére szolgáló kódot. -
Arcképgyáros
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Csak érdeklődnék.. tudja esetleg valaki, hogy a "közösségi alapelvek megsértése" miatt milyen időtartamokra bannolhat a Face?
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz krizmo_ #23575 üzenetére
Én konkrétan semmit, csak gondoltam hátha van itt erről valakinek valami infó időtartam terén, hogy 1 nap, 1 hét vagy bármi.
szerk: Nem történt semmi, ezért kezdem azzal, hogy csak érdeklődöm.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
xiaomi41
újonc
válasz krizmo_ #23579 üzenetére
Tapasztalatból! Volt már több ilyen is nekem. Elsőre 3 napot kaptam mindkét felhasználó nevemnél, aztán 2 hetet, aztán 1 hónapot többször is. Fájt egyeseknek az igazság, ami politikai vélemény, a sok agyhalott agymosott birka nem viseli el a konkrét tényekkel alátámasztott igazságot. És jelentettek ugye többször, és tiltás volt, ami nagyon rosszul jött, de ez volt.
+Fentebb van egy témám, posztom több, ami 1 dologról szól, még mindíg nem oldódott meg, és nem kaptam kódot a telefonszámomra, valaki esetleg vissza olvasná amiket írtam, és tudna segíteni ez ügyben még?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi+Ford mustang/ShelbyGT500 forever! Ezen kívül zene és informatika ;)
-
krizmo_
Topikgazda
-
togvau
senior tag
egy hete a haveroknak a saját gépemről linkeltem videokat messengerben böngészőből, amiknek a küldését letiltotta a fácse, mert "veszélyes"... bizony, pár mov fájl az nagyon veszélyes...
Azóta le van tiltva a desktop belépésem, tehát login képernyő, felhasználó, jelszó, bejelentkezés, majd újra a login képernyő, üzenet nélkül. Operán, Edge-en ugyan ez. Összes facebook cookie törölve lett, meg privát módban is próbáltam.mobil appokkal persze bent vagyok, tablettel, és telfonnal is. Hogy lehet írni ezeknek, hogy ne szórakozzanak?
hitler, sztálin, micro usb
-
xiaomi41
újonc
Na látom nincs segítség, akkor hagyom veszni hagyni a 7 éve használt másik fiókom, mivel telefonszámra nem jött egy kibaszott kód sem akárhányszor kértem.
Amúgy igen, azt tudom kettő nem lehet, de csesszék meg, ha nem adsz meg telefonszámot, mert most próbáltam újat csinálni a fő profilom mellé, és valós adatokat adtam meg név stb. minden téren, elkészítettem egy másikat, miért nem hagyja meg a face? Mi alapján veszi észre, hogy csináltam egy másikat is? Mert most amit csináltam ment fél óráig aztán ennél is telefonszámot adjak meg..., mert gondolja nem eredeti amiket megadtam adatokat pedig de.
Most akkor nem lehet 2 fiókom vagymi?
[ Szerkesztve ]
-
xiaomi41
újonc
válasz krizmo_ #23584 üzenetére
Senki nem akarja kijátszani! És segítség sem kell hozzá! Nekem profil kell és kész. Ha idáig ment 2009-től az, hogy a másikat 2012-ben hoztam létre, és 1 héttel ezelőttig párhuzamosan működött a kettő, akkor ezután is kell, hogy menjen. És igen, tudom mondtad az oldalakat a profilom alá..de én nem ezt szeretném.
És akármennyire is furcsán hangzik, ismerősi körben többnek is van 2-3 VALÓS profilja, én is valósat akarok, nem kamut! Azaz a facebooknak ezt engedélyeznie kell. Ő csak a hamis, nem valós fiókok miatt szanckionál.Mind1. Nekem ez nagy érvágás.
És mai napig nem értem, miért nem küldi azt a rohadt kódot a telefonszámra, amit megadtam a másik profilomnál + Azt sem értem, amit írtam, hogy miért nem enged másikat csinálni, azaz fél óra múlva kb. észreveszi hogy csináltál másikat és törli és az is kezdi már a rohadt telefonszámos hülyeségét, hogy arra megy a kód...mikor teljesen valós adatokat adtam meg, teljesen más valós adatokkal teli email címmel természetesen. Azaz mi alapján veszi észre ezt a facebook? Ip cím alapján? Mind1. Ez van. Tovább nem próbálkozom, marad 1 profilom azt ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz xiaomi41 #23585 üzenetére
Olvasgass egy kicsit, és mindent érteni fogsz:
Csak egy fiókot (saját fiókot) hozz létre, és idővonaladat személyes célokra használd. -
krizmo_
Topikgazda
válasz xiaomi41 #23587 üzenetére
Hűha... Én tényleg türelmes ember vagyok, így fussunk neki sokadjára...
Ha loptál a boltól egy csokit, és nem kaptak el, az helyes? Nem az, csak nem kaptál érte büntetést, mert nem vette észre senki. Na már most, jelen esetben is ez a helyzet. Csináltál valamit, ami nem volt helyes, csak nem kaptak el érte azonnal, csak később... Örülj neki, hogy eddig ment, valakit azonnal lekapcsolnak. -
togvau
senior tag
van ennek a bughalmaznak valami supportja ami nem csak belépés után érhető el?
[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Nálam is előjött ez a ...
Köszöntünk a Facebookon!
Első lépésként vedd fel az ismerőseidet. Itt fogod látni a videóikat, a fényképeiket és a bejegyzéseiketpc-n ki-be jelentkezés meg volt.
telefonon sincsenek hírfolyamok: app gyorsítótár törölve nem segített, telefonon ki-be jelentkezés nem segített, app törlése és újratelepítése sem segítettmit próbáljak még?
2 naponta feljön 1 ismerős posztja és utána 2 napig megint semmi.[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
válasz krizmo_ #23593 üzenetére
kb. mennyi idő? csak mert kb. 1 hete szaraxik.
érdekes, hogy az van írva az értesítések beállításánál: összes értesítés és hang kikapcsolva.
Ha rákattintok, hogy módosítsam, akkor azon belül viszont minden engedélyezve van!
ezt nem értem, hogy most ki van kapcsolva, de minden engedélyezve van?![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Szervusztok, egy különös kérdésem lenne: vajon a nem rég elfogadott szabályok szerint ki lehet kérni a Facebooktól egy egy adott személlyel történt saját "beszélgetésünket" / teljes üzenetváltásunkat?
(Ismerősök között szerepel az illető.)Köszönöm szépen előre is!
Üdv -
Yeffy
veterán
Udv a topiklakoknak,
Van egy mar kb honapok ota folyamatosan fennallo bajom a Fb-al, es a Messengerrel, aminek egyszeruen nem ertem az okat.
Megpedig, h total random idokozonkent, mondjuk gorgetes vagy uzenetek frissitese kozben egyszer csak kiirja, h "Session timed out. Please log in back", es kidob. Be kell lepnem ujra.
Belepes utan irja, hogy azonositani kell magamat, ranyomok az ok-ra, erre eltunik, es minden mukodik tovabb ugyanugy, mintha mi sem tortent volna.Csak a mobilomon van ez a problema jelen, laptopon nem jelentkezik.
Volt mar minden, legyalultam, ujraraktam, cache-et toroltem, semmi. Van, mikor napokig, 2 hetig semmi, maskor meg majd mindennap. Megorjit.Valakinek van valami otlete, mitol lehet ez, es mit lehet tenni ellene?
Koszontem.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest