- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Szerintetek mennyire cink hogy az email szolgáltató amivel 9 éve regeltem a profilomat már nem működik, tehát ha kapok valami emailt, azt nem tudom elolvasni? Gondolom ez nem jelenthet gondot...vagyis remélem. Ha feloldják, így is úgy is..
-
senior tag
Egy kérdés azokhoz, akiket tiltottak. Ti tudjátok használni magát az alkalmazást ? Telefonon weben be lehet jelentkezni, az alkalmazásban viszont már nem. Az emailra meg ilyen üzenet jött délután.
Szia!
Felhasználási feltételeink bármilyen jellegű megsértése további következményekkel járhat a Facebook alkalmazás- és szolgáltatáscsalád általad történő használatát tekintve, korlátozás nélkül ideértve a felhasználói, adminisztrátori, fejlesztői és üzleti tevékenységeidet is.
A Facebook csapata -
enginev3.0
félisten
Én sehol nem tudom használni az oldalt
és kaptam emailt
Szia!
Felhasználási feltételeink bármilyen jellegű megsértése további következményekkel járhat a Facebook alkalmazás- és szolgáltatáscsalád általad történő használatát tekintve, korlátozás nélkül ideértve a felhasználói, adminisztrátori, fejlesztői és üzleti tevékenységeidet is.
A Facebook csapata
Ha bárhol be akarok lépni akkor "A felhasználói fiókod le van tiltva"
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Misogi
aktív tag
válasz enginev3.0 #23808 üzenetére
Te legalább meg tudod nézni mit kaptál..de valószínűleg én is ezt. És most?
-
enginev3.0
félisten
-
Misogi
aktív tag
válasz enginev3.0 #23810 üzenetére
Én most küldtem a magyar változatnak személyimről képet, előlről meg hátulról. Reggel az angol supportnak küldtem, de csak előlről. Egy próbát megér..
Szerintetek írjak valamit a "További információk" helyre? Facebook URL-t, nevet. stb?
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Milyen címre küldtétek ?
signed by simpley.
-
Misogi
aktív tag
Na, elküldtem, jött is az értesítés hogy jött email és hogy lehet szükséges lenne emailben válaszolnom..
Kapott valaki bármit is, amire válaszolni, reagálni kell emailben? Nem akarom amiatt bukni hogy nem tudok belépni az emailembe.
-
senior tag
válasz enginev3.0 #23808 üzenetére
A tiltott fióknál nálunk is ez van, nem enged be. De mondom, ami telefonon le lett tiltva a fiók maga, azon abszolút nem megy a facebook alkalmazás. Én is küldtem nekik képet mindkét oldalról még délután, azóta semmi. Van egy ilyen Támogatási üzenetmappa, amit megnéztem, és oda van írva hogy LEZÁRVA. Nem valami bíztató.
-
senior tag
válasz enginev3.0 #23817 üzenetére
Megtettem. Kíváncsi vagyok majd a fejleményekre, meg arra is, hogy mennyire lsz baj az, hogy a húgom nevében beszélek.
-
ingyom007
tag
Engem is tiltottak meg még jó pár ismerősömet is a mai nap folyamán. Ment az insta profilunk is a facebookal együtt. Az a vicc, hogy azok az ismerőseim akikről tudom, hogy évek óta "illegális" tartalmakat küldözgetnek tovább azok vígan bent vannak még.
Reméljük, hogy bug bár szerintem fixen elbuktuk a profilunkat. -
-
senior tag
válasz C4mp3r #23824 üzenetére
Úgy látszik valakit büntet a face,valakit pedig jutalmaz. Engem is tiltottak egyébként este 9felé + több ismerősömet. Nagyon remélem hogy ekkora mennyiségű "ártatlan" ember tiltását nem hagyják annyiban,mert akkor k*rva nagy botrányt kellene kirobbantani. Rengeteg emberrel állok facebookon üzleti kapcsolatban és jelenleg számukra megszűntem létezni ,ami anyagilag rám nagyon terhelően fog hatni ha nem oldják ezt meg minél hamarabb, szóval pray for face!
iPhone 13 Pro 128GB
-
Misogi
aktív tag
https://napidroid.hu/letiltott-a-facebook/?fbclid=IwAR0JPlD6CIk-WZMcU6lV_S9TwZl46BkwKRLaeLu7odzTP-5PtzNRU3APZf4
-
kenny123
addikt
Amúgy király, mert deaktivált profilokat is törölnek.
Pont kb. 2 hete deaktivaltam magam, de az insta / messenger maradt (legalábbis addig, amíg áthúzok mindenkit whatsappra. Ma már egyikhez sem tudtam belépni.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a dolog mögött.yo
-
simpley
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz simpley #23829 üzenetére
Kedvencem a cikk végén:
"Ha értesülni szeretne a Facebook válaszáról és a fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát. Ha bármi hasonlót tapasztalt környezetében, írja meg nekünk az oldalon hozzászólásként vagy üzenetben."Pedig érdekelne, mert az én profilom is kuka.
-
Misogi
aktív tag
Miert erzem azt hogy bukta?
-
Dzsuri89
őstag
válasz simpley #23831 üzenetére
Nekem a legfájóbb pontom az az, hogy van pár ismerősöm, akikkel csak ott voltam kontaktba, nem beszélve a különféle csoportos beszélgetésekről, eseményekről és persze az emlékek... Hírfolyam nem érdekel, Bözsi néni csöcseit élőben is láthatom.
Csak nekem tűnt fel, hogy eddig fériak facebookjai tűntek el? Ismerősi körből női profilt nem hallottam még, de a HVG cikkben is férfi profilokat említenek.
-
simpley
őstag
Lehet, hogy ez segíthet valakiknek, akiknek felfüggesztették a fiókját:
1. a valódi születési évetek, dátumotok volt beállítva?
2. valódi neveteken vagytok fent?
3. politikával kapcsolatosan sem írtatok semmit?
Egyébként a Fake profilokat szerették volna felfüggeszteni, de úgy látszik, hogy nem csak azokat sikerült. Egyébként valószínűleg bukta mindenki a profilját. (bár ne így legyen)signed by simpley.
-
MrSealRD
veterán
A HVG-t szerintem engedjük el. Kattintás vadászatra mennek. A probléma valós. Ezek még hasznot húznak belőle...no comment.
A másik, hogy ha téves törlések történtek akkor azért jelezni kellene. De ne itt és ne a hvgre várjatok, hanem Facebook support.
Végül érdemes ezek után átgondolni az elmúlt hónapokban többször felmerült "szabálytalan de én akkor is csinálom" típusú viselkedést. Pl alacsony életkorú gyerekek profilja, vagy egy embernek több profil, fake adatok megadása... Stb. Nem IP-t néznek. Profiloznak. Jóval pontosabban azonositanak mint azt gondolják sokan.
Ne feledjétek hogy a használattal elfogadjátok a szabályokat amiket a Facebook diktál. Ti vagytok a termékek, nem az ügyfelek...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Misogi
aktív tag
A 60 feletti nagymamam életében kétszer lepett be a profiljába es ot is tiltottak
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest